STALEN TOYS / BUTT-TEPEL

Zoek je een nieuwe uitdaging in de BDSM? Sextoys van staal of metaal zijn veel steviger en zwaarder dan siliconen of rubberen seksspeeltjes. We hebben een ruim assortiment sextoys van metaal of staal.

Stalen of metalen sextoys

Stalen sextoys worden meestal gebruikt door de iets meer ervaren speler in de BDSM. Dit komt omdat stalen / metalen seksspeeltjes veel zwaarder zijn dan alternatieven van siliconen of rubber. Bovendien hebben metalen speeltjes een robuuste uitstraling. Stalen sextoys zijn duurzaam en hygiënisch. Metalen speeltjes liggen iets hoger in prijs dan de siliconen of rubberen variant en zijn niet buigzaam. Dit komt door de kwaliteit van het materiaal, de duurzaamheid en omdat de sextoys eenvoudig kunnen worden schoonmaken.

Stalen seksspeeltjes zijn vormvast en behouden altijd hun vorm. Bovendien kan er wrijving plaatsvinden bij het inbrengen. Daarom raden we je altijd glijmiddel aan. Stalen sextoys kunnen met elk glijmiddel worden gecombineerd.

Welke stalen sextoys zijn er?

Het meest bekend is wellicht de metalen buttplug met een zilveren kleur en een kristal of andere versiering aan de achterzijde. Je kunt buttplugs van staal vinden in een aantal formaten. Zeker bij anaal is het belangrijk je grenzen te leren kennen en er niet overheen te gaan. Wordt het je eerste buttplug of ben je een beginner als het gaat om anale stimulatie? Neem dan een kleine buttplug van maximaal 28 mm.

Populair zijn tepelklemmen die gemaakt zijn van staal, omdat tepelklemmen producten zijn waarbij vormvaste materialen worden gebruikt en die een pijnervaring geven die meer in lijn van de gevorderde BDSM speler liggen. Wij hebben tepelklemmen die je kunt aandraaien met schroeven en zelfs met gewichtjes.

Een cockring met buttplug is een BDSM sextoy voor mannen die houden van of willen experimenteren met een cockring in combinatie met anale stimulatie. Cockringen met een buttplug zijn vormvast en deze houden de penis erect. In combinatie met een cockring worden buttplugs ook asslocks genoemd.

Een bondage / anaalhaak is een BDSM accessoire voor de ervaren BDSM spelers. Dit is een toy waar je niet zomaar mee kan experimenteren. Ze worden gebruikt in combinatie met bondagetouw wanneer iemand wordt opgehangen aan een professioneel harnas.

Verder hebben we metalen accessoires als een borstklem en tepelstretchers.

Temperature play

Temperature play is een erotische vorm van stimulatie die vaak wordt gedaan door personen die aan BDSM doen. Het doel van temperature play is gebruik maken van koude en warme objecten om de zenuwen van jou of je partner te stimuleren.

Stalen sextoys kunnen warm en koud worden gemaakt en nemen zeer snel de temperatuur aan van de omgeving waarin het speeltje zich bevindt. Doe je je stalen buttplug even in de vriezer, dan is deze in no time koud. Hou je je stalen tepelklemmen onder een hete kraan, dan zijn ze snel warm. Je kunt temperature play ook prima met glazen sextoys doen. Zo hebben wij een aantal glazen dildo’s in ons assortiment die hier uitermate geschikt voor zijn. 

Hou er rekening mee dat het menselijk lichaam een grens heeft. Het is niet verantwoord om je glazen dildo te koken in een pan en daarna direct in te brengen in een vagina of anus. Temperature play is op eigen risico.

Een stalen sextoy onderhouden

Sextoys van staal / metaal zijn het eenvoudigst schoon te maken. Dit kun je doen met niet irriterende zeep (dat niet het ingrediënt triclosan bevat) en water. Bovendien kun je een stalen seksspeeltje een paar minuten in kokend water leggen. Metalen speeltjes kunnen in de vaatwasser: zorg hierbij dat je niet ook je normale afwas in dezelfde lading doet.

Een stalen sextoy kopen

Bij Nooitmeersaai vind je een uitgebreide collectie stalen sextoys. Je koopt metalen seksspeeltjes snel en voordelig online. We hebben een ruime hoeveelheid tepelklemmen en buttplugs die kunnen worden opgewarmd en afgekoeld. Ook vind je bij ons een groot aantal andere BDSM artikelen zodat je altijd zult vinden wat je zoekt.

Als je een stalen sextoy koopt is het enorm belangrijk dat niet iedereen dit te weten komt. Ons team behandelt je bestelling discreet en anoniem. Onze naam is niet zichtbaar op de buitenzijde van je pakket en is niet terug te vinden op je bankrekening.

Let op! Alle sextoys, inclusief stalen toys, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er daarom helemaal zeker van dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!