HANDBOEIEN VOOR KOPPELS

Wil je je vriend, vriendin, man of vrouw vastmaken met één hand aan het bed of met de handen aan elkaar? Met handboeien kun je je seksleven een nieuwe impuls geven.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn handboeien voor koppels?

Handboeien zijn hulpstukken die vaak bij BDSM gebruikt worden om de onderdanige persoon vast te maken met de handen aan elkaar of aan de spijlen van het bed. Met handboeien kun je de bewegingsvrijheid van je partner beperken - of andersom natuurlijk. De onderdanige van jullie twee wordt vastgemaakt met behulp van een gesp, klittenband of sleuteltjes. De handboeien zijn zo ontworpen dat de drager ze zelf niet eenvoudig af zal kunnen krijgen.

De effecten van handboeien bij seks

Door handboeien te dragen geeft de onderdanige de volledige controle uit handen. Door zintuigen te beperken worden de andere zintuigen intenser beleefd. Hoe lekker is het om vastgebonden aan het bed vol spanning te wachten totdat je vriend of vriendin onder de dekens kruipt en je oraal verwent of penetreert?

Houden jij en je wederhelft wel van een spannend rollenspel? Met metalen handboeien, ook politiehandboeien genoemd, kun je agentje spelen op een geile manier.

Welke handboeien zijn er?

Er zijn grofweg drie categorieën handboeien die we onderscheiden. We kennen de klassieke handboeien die bij BDSM veelvuldig gebruikt worden, die met een riem, klittenband, drukknoppen of een sleuteltje worden vastgemaakt. De klassieke handboeien worden van allerlei materialen en kleuren gemaakt en passen om elke pols.

Politiehandboeien zijn metalen handboeien die met behulp van klikjes strakker gezet kunnen worden. Politiehandboeien worden altijd met sleuteltjes vast- en losgemaakt. Ze worden vaak bij rollenspellen ingezet of door de meer ervaren koppels die weten waar hun pijngrens ligt.

Boeiensets zijn combinaties van allerlei boeien, zoals handboeien, enkelboeien, halsbanden en andere boeien die de bewegingsvrijheid beperken. Een boeienset kan boeien in alle soorten en maten bevatten en ze kunnen van diverse materialen gemaakt zijn.

Hoe moet je handboeien schoonmaken?

Hygiëne is essentieel bij handboeien. Bij de wat extremere boeien (bijv. strakke metalen handboeien) kan huidirritatie ontstaan of kan de drager last van wondjes krijgen. Als dit gebeurt is het belangrijk de handboeien direct na gebruik schoon te maken. Hoe je handboeien schoonmaakt is afhankelijk van het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Bij elke handboei hebben we schoonmaakinstructies toegevoegd die je kunt volgen zodat ze zo lang mogelijk meegaan.

Handboeien voor koppels kopen

Handboeien zijn bij steeds meer koppels hulpstukken die niet mogen ontbreken in het nachtkastje. Handboeien kopen doe je eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Naast handboeien kun je je partner vastmaken met enkelboeien waardoor de onderdanige partner de benen niet ver kan spreiden. Hiernaast hebben we allerlei boeien accessoires als hangsloten, hogties en een spreader stang om de beleving van boeien nog intenser te maken in de slaapkamer.

We vinden veilig online winkelen enorm belangrijk. We garanderen de privacy van onze klanten, zowel op de website als tijdens verzending. Zo wordt je bestelling verstuurd in een neutrale doos zonder opdruk, staat onze naam niet op het verzendetiket en bankafschrift en laten we je pakket niet bij de buren bezorgen.

Alle seksspeeltjes, waaronder handboeien, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald o.b.v. hygiënevoorschriften. We proberen je de beste en meest volledige informatie te geven zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!