Verzending & levering

Verzending en levering

Bij Nooitmeersaai.nl kun je kiezen uit een paar bezorgopties. Je kan zelf bepalen waar en wanneer je de bestelling wilt ontvangen. Het is ook mogelijk om je pakket te laten bezorgen bij een door jou gekozen PostNL afhaalpunt. Geef in het winkelmandje aan welke bezorgoptie je wilt. Plaats je je bestelling voor 15:00 uur, dan wordt deze nog dezelfde werkdag verzonden. Als dit niet goed uitkomt kun je een ander bezorgmoment kiezen.

Wegens de privacygevoelige artikelen in ons assortiment behandelen wij je bestelling zeer discreet en met grote aandacht voor hygiëne.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn €4,95 voor bestelling onder €50,-. Boven de €50,- betaalt u geen verzendkosten. 

Discrete levering

Het product dat je hebt besteld wordt verstuurd naar het adres dat je zelf aangeeft. De bestelling wordt nooit bij de buren afgeleverd. Dit vermelden wij in een instructie aan de postbode.

Ben je niet thuis op het moment van bezorging? De pakketdienst laat een bericht achter en biedt het pakket de volgende werkdag nog eens aan. Als je ook de tweede keer niet thuis bent, ontvang je een briefje waarmee je je bestelling kunt afhalen.

Hoe ziet een pakketje eruit bij Nooitmeersaai?

Een pakketje van Nooitmeersaai wordt in een ongemarkeerde doos verpakt. Op het etiket vermelden wij niet Nooitmeersaai, maar zie je ‘Business Today’ of een soortgelijke, neutrale naam. Bovendien vullen wij de doos op met luchtzakjes of ander opvulmateriaal, waardoor iemand anders niet door schudden zal kunnen afleiden wat er in je pakketje zit.

Hoe ziet je bankafschrift eruit bij Nooitmeersaai?

Op je bankafschrift vermelden wij een neutrale naam zoals ‘Business Today’, zodat je nooit in verlegenheid zult komen vanwege een pakketje van Nooitmeersaai.

Status van je bestelling

Nooitmeersaai houdt je graag op de hoogte van de status van je bestelling. Als je een bestelling hebt geplaatst en betaald, ontvang je een orderbevestiging op het emailadres dat je hebt ingevuld. Als je pakket door onze bezorgdienst is opgehaald, krijg je een verzendbevestiging met een track *& trace code. Met een track & trace code kun je je pakket volgen bij de bezorgdienst.

Intracommunautaire levering

Een intracommunautaire levering is een levering van goederen door een leverancier in een EU-land aan een BTW-plichtige die in een ander EU-land is gevestigd. Als u goederen koopt in andere landen binnen de EU gelden er speciale regels voor de BTW. De BTW wordt altijd in één land betaald. Dit betekent dat u de BTW betaalt in het land waar u de goederen aanschaft óf in uw eigen land. Bij een intracommunautaire levering wordt de levering 0% belast. U betaalt de BTW dan in het land waar de goederen naartoe gaan. Als u een bestelling bij ons plaatst, en dus goederen afneemt vanuit een ander EU-land dan Nederland, dan verricht u een intracommunautaire verwerving. 

Om gebruik te maken van een BTW-vrije levering dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Op de website van de Belastingdienst leest u meer over deze voorwaarden.