SEXSPELLEN / DOBBELSTENEN

Sexspellen of erotische dobbelstenen hebben bij de meeste koppels al vele geile avonden en heerlijke orgasmes bezorgd! Bekijk hieronder ons aanbod.

Erotisch plezier met je partner

Zeker bij koppels die al wat langer bij elkaar zijn kan het zo zijn dat hun seksleven mettertijd minder is geworden. Om het seksleven net zo leuk te houden als in het prille begin hebben we sex spellen. Veel koppels hebben al eens een erotisch spel geprobeerd op die zwoele avondjes met z’n tweetjes. Of het nu sex speelkaarten zijn of sex dobbelstenen: een sexspel voor koppels is gemaakt om jullie een nieuwe kant van erotiek te laten ervaren en je seksleven een nieuwe impuls te geven.

Je wilt een sexspel kopen, maar welke?

Je zult merken dat er best veel keus is als het om geile spellen gaat. We kunnen ze grofweg onderscheiden in drie soorten:

  • Sex speelkaarten: dit kunnen normale speelkaarten zijn met standjes erop, kaarten met erotische opdrachten en kaarten met ideeën voor in de slaapkamer. Het erotisch kaartspel bestaat al heel lang, maar wordt nog steeds vaak opnieuw uitgevonden. Het Fifty Shades of Grey Date Night kaartspel deelt de opdrachten op in twee categorieën: ‘Staying In’ (in huis) en ‘Going Out’ (de deur uit), en is bij uitstek een erotisch spel dat spontaniteit in je seksleven brengt.
  • Erotische dobbelstenen: dit zijn dobbelstenen waarop o.a. opdrachten of standjes, plaatsen in huis en daarbuiten en de plek op het lichaam staan afgebeeld. Gooi twee of meer dobbelstenen tegelijk en word elke keer verrast door een nieuwe spannende combinatie. Lik bijvoorbeeld de tepels van je partner in de auto of penetreer in de keuken. Je kunt erotische dobbelstenen in veel verschillende versies vinden met prachtige designs. Bekijk bijvoorbeeld dit sex dobbelstenen spel met liefst 6 dobbelstenen waarbij je zelf beslist welke dobbelstenen je dit keer gebruikt.
  • BDSM spellen: dit zijn erotische pakketten waarin speelkaarten zitten die de opdracht bepalen. Met een BDSM spel hoeft één van jullie niet altijd de dominante en de ander de onderdanige te zijn. Zo heeft de Master & Slave Bondage Game een munt die bepaalt of jij de touwtjes uitdeelt of de controle weggeeft, opdrachtkaarten en liefst 13 accessoires uit de wereld van BDSM. Je vindt de Master & Slave Bondage Game in beige, paars en magenta.

Elk erotisch spel is eenvoudig in gebruik of bevat een handleiding op de verpakking of binnenin.

Een erotisch spel of sex dobbelstenen kopen

Zoek je een leuke manier om je seksleven een impuls te geven of wil je experimenteren met nieuwe standjes? Wat de voorkeur van jou en je partner ook is: met een erotisch spel kunnen koppels de sfeer leuk en opwindend maken. Je koopt een erotisch kaartspel of sex dobbelstenen direct uit voorraad bij Nooitmeersaai. Hiernaast hebben we een groot aanbod sex cadeaus om elkaar te verrassen en te verwennen.

Heb je een spannend sexspel gekocht? Wij zorgen dat het pakket zo discreet en anoniem mogelijk bij jou wordt bezorgd. We versturen je bestelling in een effen doos zonder opdruk, bezorgen niet bij de buren en zorgen dat onze bedrijfsnaam alleen aan de binnenzijde van de doos te zien is.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!