CADEAUS

Geef je partner een erotisch pakket en experimenteer samen met jullie nieuwe massagekit, BDSM set of bondage game! Bekijk hier alle erotische pakketten die leuk zijn om te krijgen en te geven.

Wat is een erotisch cadeau?

Een erotisch cadeau is een verzamelpakket van allerlei erotische hulpstukken, massagemiddelen of seksspeeltjes waarmee je je partner kunt verrassen. Erotische cadeaus worden gegeven tijdens een verjaardag, bij een andere speciale gelegenheid of gewoon zomaar. 

Wat je ook geeft: zorg dat je van tevoren goed hebt gecommuniceerd over wat de interesses van je partner zijn op erotisch gebied. Het zou vervelend zijn als je een bondagekit hebt gekocht en dat dit niet in het interessegebied van je partner ligt.

Welke erotische cadeaus zijn er?

Grofweg zijn er drie soorten erotische cadeaus die we onderscheiden. Dit zijn de volgende:

  • Bondage Game: een erotisch spel waarbij jij en je partner kennismaken met BDSM en de rollen steeds omdraaien. 
  • Bondagekits: verzamelpakketten met sextoys en BDSM toys om de collectie compleet te maken.
  • Massagekits: verzamelpakketten met allerlei accessoires die in de massage worden gebruikt zoals massageolie, massagekaarsen en aromatisch glijmiddel.

Ook hebben we leuke erotische hebbedingetjes in ons assortiment waar je bij een verjaardag of vrijgezellenavond mee kunt aankomen.

Het staat natuurlijk niet vast wat nu per se een erotisch cadeau is, want iedereen heeft weer andere voorkeuren op erotisch gebied. Een duo vibrator of duo cockring kan voor het ene koppel een geweldig cadeau zijn maar niet gewenst voor een ander stel.

Een erotisch cadeau kopen

Verras je partner met leuke erotische cadeaus! We hebben een ruim aanbod erotische cadeaus en pakketten om uit te proberen met je partner. Je koopt een sexcadeau direct uit voorraad online bij Nooitmeersaai! Hiernaast hebben we grappige sex gifts: luid gelach gegarandeerd.

Weet je niet welk sexcadeau je wilt kopen voor je partner? Met de Nooitmeersaai cadeaubon geef je altijd het juiste erotische product. We hebben de erotische cadeaubon verkrijgbaar van 5 tot 200 euro.

Als je een spannend erotisch cadeau hebt gekocht wordt deze zo discreet en anoniem mogelijk bezorgd. We versturen je pakket in een neutrale doos zonder opdruk. We zetten onze naam niet op je pakket en je bankafschrift. We bezorgen alleen op het adres dat jij opgeeft tijdens bestellen.

Let op! De meeste erotische cadeaus kunnen helaas niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne. Dit is wettelijk bepaald. Je kunt alle sextoys, massagemiddelen en BDSM artikelen niet retourneren. We proberen rekening te houden hiermee door je volledige informatie te geven om de kans te verkleinen dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!