MASSAGEKITS / CADEAUKITS

Weet je niet zeker wat je moet kopen voor je partner? Een massagekit of cadeaukit is geweldig om te krijgen en te geven!

Wat is een massagekit voor koppels?

Een massagekit voor koppels is een verzamelpakket van massageproducten die je graag aan je partner geeft of van je partner krijgt! De erotische massageset is bij uitstek een product waarmee je langere tijd vooruit kunt. Massagekits hebben al veel relaties nieuw leven ingeblazen en het seksleven van koppels verbeterd. Bij erotische massage nemen koppels echt de tijd om elkaar te verwennen en te ontspannen. Massagekits zijn verkrijgbaar in diverse geuren die de hele kamer vullen met heerlijk aroma. De erotische massagekit voor koppels bevat allerlei accessoires om te experimenteren met massage. 

Wat zit er in een massagekit?

In een erotische massagekit kunnen verschillende accessoires zitten die bij massage worden gebruikt. Vrijwel bij elke massageset vind je massageolie en een massagekaars terug. Massageoliën en massagekaarsen zijn verkrijgbaar in allerlei geuren, zoals kokosnoot, ananas, vanille, framboos, mango en chocolade. Je kunt glijmiddel tegenkomen met dezelfde geur. Daarnaast zijn er leuke toevoegingen als bad- en douchegel, eetbaar body powder, massagecrème en speelkaarten.

Elke massagekit kan weer een andere inhoud hebben. Wat je zult merken is dat elke massagekit grotendeels één geur bevat. Zo heeft de Shunga Touch of Romance Collection een aantal accessoires met kersengeur en andere fruitgeuren.

Andere sexcadeaus voor je partner

Naast een heerlijke massagekit of cadeaukit hebben we een paar andere opties als je een leuk sexcadeau zoekt. Veel gekocht zijn de sex spellen en dobbelstenen die goed van pas komen tijdens zwoele avonden met z’n tweetjes. Wil je je partner verrassen met een erotisch cadeau, maar weet je niet wat hij of zij wilt? Met de Nooitmeersaai cadeaubon geef je altijd het juiste sexartikel. Bij de erotische gadgets vind je leuke hebbedingetjes met een erotisch tintje, zoals flessenopeners, mokken en opblaaspoppen.

Een erotische massagekit cadeau geven

Geef je relatie en seksleven een boost met een prachtige erotische massagekit! We hebben een ruim aanbod massagekits en cadeaukits die je kunt uitproberen met je partner. We hebben een groot assortiment massagekits voor koppels direct op voorraad online. Naast de massagekit voor koppels hebben we massageolie en massagekaarsen verkrijgbaar.

Als je een erotische massagekit hebt gekocht zorgen we ervoor dat je pakket zo discreet en anoniem mogelijk bij jou wordt bezorgd. We versturen je bestelling in een effen doos zonder opdruk. Onze naam komt niet terug op het verzendetiket en op je bankafschrift.

Let op! Massagemiddelen kunnen helaas niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne. Dit is wettelijk bepaald. We proberen hier rekening mee te houden door zo volledig mogelijk te zijn qua productinformatie zodat de kans klein is dat u het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!