KIETELAARS

Kietel je partner zachtjes terwijl hij / zij hulpeloos op bed ligt. Geen fysieke pijn, maar wel mentale. Of aai je je partner liefdevol en gebruik je een kietelaar als onderdeel van het voorspel? Je kan alle kanten op met een kietelaar!

Wat is een kietelaar?

Een kietelaar of veertje is een spannend speeltje waarmee je je partner kunt kietelen door het uiteinde over zijn of haar huid te bewegen. Maar ook kun je er mee aaien en zo rillingen veroorzaken bij je partner! Jouw huid of die van je partner wordt zo op een heerlijke manier verwend. Een kietelaar heeft een dun handvat en een korte of lange pluim. Deze wordt ook plumeau genoemd.

Voor wie is een kietelaar?

Een kietelaar is één van de meest laagdrempelige BDSM sextoys. Iedereen kan een veertje gebruiken: het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt! Kietelaars zijn perfect om mee te experimenteren zonder dat er fysieke pijn plaatsvindt. Beginners kunnen ervoor kiezen om alleen een kietelaar te nemen en daarmee te aaien of kietelen. Iets meer gevorderde BDSM spelers kunnen een kietelaar combineren met andere BDSM toys voor een vergroot effect.

Hoe gebruik je een kietelaar?

Een kietelaar is eenvoudig in gebruik en een hele leuke manier om te beginnen met BDSM. Omdat je met een kietelaar je partner of sub geen fysieke pijn doet, is er weinig dat je tegen zal houden om eens een veertje te proberen. Een kietelaar wordt vaak gebruikt tijdens het voorspel om jou of je partner in de mood te krijgen.

We hebben de kietelaars bij de BDSM geplaatst omdat ze ontzettend goed te combineren zijn met BDSM toys als hand- / enkelboeien of een blinddoek. Door twee of meerdere BDSM toys te combineren vergroot je de machtsafstand tussen de dominante (de dom) en de onderdanige (de sub). Hoe spannend is het om nietsvermoedend op bed te liggen met een blinddoek op, terwijl je partner je zachtjes kietelt op de meest opwindende plekjes met een kietelaar?

Welke kietelaars zijn er?

Je kunt bij Nooitmeersaai kietelaars vinden waarbij het handvat en de pluim kunnen verschillen in lengte en breedte. Ook kun je ze vinden in diverse kleuren als roze, paars en zwart. Meestal heeft het uiterlijk van het veertje invloed op de sfeer. Kietelaars worden vaak gemaakt in donkere kleuren die een sensuele of kinky uitstraling hebben.

Een kietelaar kopen

Een kietelaar bestel je eenvoudig online bij Nooitmeersaai! Bij ons vind je een groot aantal BDSM artikelen die niet mogen ontbreken op je spannende avondje BDSM met je partner, dom of sub. Naast een uitgebreid aanbod BDSM hebben we ook veel sextoys voor mannen, vrouwen en een uitgebreide drogisterij om altijd veilig en vertrouwd erotiek te bedrijven.

Als je een seksartikel bestelt is het belangrijk dat niet zomaar alle informatie op straat komt te liggen. Onze medewerkers behandelen je bestelling zeer discreet en met grote zorg. Onze naam komt niet terug op je bankafschrift en op de buitenkant van je pakketje.

Let op! Alle sextoys, waaronder BDSM artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er daarom helemaal zeker van dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!