LUSTOPWEKKERS

Soms wordt er wel eens gedacht dat de man altijd zin heeft en dat dit bij de vrouw minder het geval is. Ook bij de man is het libido niet altijd op zijn hoogst. Lustopwekkers zorgen ervoor dat je weer helemaal klaar bent voor seks.

Wat zijn lustopwekkers?

Lustopwekkers zijn middelen die je meer zin in seks geven of je erectie verbeteren. Ze worden ook libidoverhogende middelen en afrodisiaca genoemd. Je libido verhogen is niet alleen iets voor vrouwen. Je libido verhogen kan op verschillende wijzen: bijvoorbeeld met crème, gel of tabletten.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom het libido, de behoefte aan intimiteit, minder is geworden. Naarmate je ouder wordt kan dit natuurlijk afnemen, maar ook stress, een te hoog cholesterolgehalte en vermoeidheid kunnen redenen zijn.

Soorten lustopwekkers voor mannen

Er zijn speciale lustopwekkers voor mannen zoals erectietabletten en speciale gels. Erectiecapsules zijn speciaal ontwikkeld voor mannen die een langere erectie willen krijgen en deze harder willen maken. Erectiecrème of erectiegel is een substantie dat je op je (slappe) penis smeert, waarna deze snel stijf wordt. 

Ook hebben we speciale libidoverhogers voor koppels. Bekijk bijvoorbeeld eens stimulerende gel voor hem en haar.

De werking van lustopwekkers voor mannen

Lustopwekkers zijn medicijnen bedoeld om snel na inname resultaat te zien: door de doorbloeding van de penis te verbeteren een stevigere en langer durende erectie krijgen. Zoals bij elk medicijn kan de werking van lustopwekkers voor iedereen een verschillende ervaring zijn. De een reageert beter op een libidoverhoger dan de ander en hetzelfde geldt voor de bijwerkingen. Over het algemeen zou je geen last van bijwerkingen moeten krijgen, maar kijk voor de zekerheid de ingrediënten na. Lees de bijsluiter en raadpleeg een arts als je klachten krijgt.

Hoe gebruik je lustopwekkers?

Over het algemeen geldt: hoe minder je gegeten hebt, des te beter het resultaat is.

Bij erectiecapsules wordt op de meeste verpakkingen aangeraden deze ongeveer een uur voor de seks in te nemen. Bij een capsule raden we je aan om dit met een glas water in te nemen om ervoor te zorgen dat de erectiepil beter wordt opgenomen in het lichaam.

Erectiegel is een substantie die je op je geslachtsdeel smeert, waarna de erectie vrijwel direct is - uiteraard afhankelijk van de man in kwestie. Een erectiegel kun je direct voor de seks gebruiken.

Met lustopwekkende druppels kun je de bloedtoevoer naar de penis vergroten. Deze neem je ongeveer een uur voor de seks in; de hoeveelheid druppels is afhankelijk van de instructies op de verpakking.

Bij elk product staat op de verpakking aangegeven hoe vaak je dit veilig kan gebruiken: het is verstandig je hieraan te houden, want het gebruik van een lustopwekker is op eigen risico. Na de seks kan het libidoverhogende effect nog aanhouden. Hoe lang dit is hangt af van de dosis en het middel.

Bijwerkingen van lustopwekkers voor mannen

Net als elk ander medicijn kan een lustopwekker bijwerkingen hebben. Er kan een stofje in de producten zitten waar je niet tegen kunt. Lees goed het artikel door voor je een libidoverhogend middel kiest. Mocht je toch last krijgen van bijwerkingen als gevolg van het gebruik van een lustopwekker, neem dan contact op met je huisarts.

Een lustopwekker man kopen

Een lustopwekker gebruiken is heel normaal en niets waar je je over hoeft te schamen. Lustopwekkers zijn producten die steeds meer online worden verkocht. Een lustopwekker kan voor sommige mannen een gevoel van schaamte opleveren omdat dit een impact heeft op hun masculiniteit. Je koopt je erectiepil, -gel of -crème snel online bij Nooitmeersaai: wij zullen er dan voor zorgen dat je bestelling anoniem en discreet bij jou terecht komt.

Onze medewerkers verpakken je lustopwekkers en andere erotische producten in een neutrale doos. De naam van Nooitmeersaai komt daarnaast niet terug op je bankafschrift en op het verzendetiket.

Let op! Lustopwekkers vallen onder de categorie medicijnen. Volgens de richtlijnen van de gezondheidsinspectie mogen medicijnen niet worden geretourneerd. Als je je bestelling wilt annuleren, bel ons dan zo snel mogelijk op 0181-776813 (voor 15:00 op dezelfde werkdag).

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!