RUBBEREN COCKRINGEN

Verbeter je erectie en laat ‘m langer duren met een rubberen cockring! Rubberen cockringen zijn rekbaar, flexibel en strak en een ideale sextoy voor seks of masturbatie.

Wat is een rubberen cockring?

Een rubberen cockring is een sextoy voor mannen die de erectie verbetert en langer laat duren. Deze is gemaakt van rubber, een rekbaar materiaal dat ervoor zorgt dat de penis wordt afgeklemd. Een cockring van rubber past altijd en is altijd strak. Rubberen penisringen zijn waterbestendig en kunnen dus veilig onder de douche gebruikt worden. Ze worden ook gemaakt van ftalaatvrij TPE, een synthetische rubbersoort die bij kamertemperatuur elastisch is.

Een cockring is een sextoy voor de man in de vorm van een ring. Penisringen knellen de penis af, waardoor er nog wel bloed naar de penis toe kan stromen maar moeilijk weer weg. Cockringen zorgen dus voor meer bloed in de penis en dat betekent een stevigere erectie. Omdat de erectie langer aanhoudt heeft dit een positief effect op je seksleven; je partner kan namelijk ook langer genieten van penetratie.

Voor wie is een rubberen cockring?

Een rubberen cockring is geschikt voor mannen. Hierbij maakt het niet uit of je nog nooit een penisring hebt gedragen of dat je regelmatig een cockring draagt. Een cockring wordt vaak gedragen door mannen die graag hun erectie willen verbeteren voor seks of masturbatie. Het voordeel van rubber is dat dit een uiterst rekbaar materiaal is. Hierdoor is één rubberen cockring voor elke penis geschikt en zul je nooit de verkeerde maat kopen. Je hebt ze wel in verschillende formaten, bijvoorbeeld in onze rubberen cockring sets, maar doe dit alleen als je 100% weet welke maat je nodig hebt.

Welke soorten rubberen cockringen zijn er?

Rubberen cockringen zijn te verdelen in een aantal verschillende varianten. De meest voorkomende leggen we je hieronder uit.

Klassieke rubberen cockring

De klassieke rubberen cockring is een ring zonder extra toevoegingen, die je om de penis zet en dan het liefst zo ver mogelijk naar achteren. De rubberen cockring kun je herkennen aan het klassieke ronde ontwerp. Ze zijn strak en flexibel en worden in diverse diktes gemaakt.

Rubberen cockring set

Een rubberen cockring set is een combinatie van twee of drie cockringen van diverse formaten, die in één verpakking zijn samengevoegd. Je kunt op deze manier er eenvoudig achter komen welke maat voor jou het meest passend is. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld cockring sets van rubber in 30+35 mm, 40+45 mm en 50+55 mm. 

Rubberen cockring met tandwiel

De rubberen penisring met een tandwiel is een variatie op de klassieke rubberen cockring. Het is een dikkere variant met uitstulpingen aan de buitenzijde. Een getande cockring werkt stimulerend tegen het lichaam en ziet er ook mooi uit. De getande penisringen van het merk Lovetoy zijn betaalbaar en het meest populair.

Een rubberen cockring onderhouden

Een rubberen cockring is een sextoy voor mannen die niet eenvoudig te onderhouden is. Rubber is namelijk een poreus materiaal, waarbij je extra je best zal moeten doen om ze goed schoon te krijgen.  Dit doe je zo:

Was de rubberen penisring eerst af onder de warme kraan. Zie je hierna nog vuiltjes of stofjes, of zijn er plekken waar je niet zo makkelijk bij kunt; gebruik een schone tandenborstel om resterend vuil te verwijderen. Spuit vervolgens wat toycleaner op de cockring en laat het een minuutje intrekken. Maak ‘m daarna goed droog en schoon met een schoon doekje. Toycleaner is een vloeibaar hulpmiddel voor het reinigen van seksspeeltjes. Je kunt toycleaner bij elk product rechts aanvinken.

We raden je aan om je rubberen cockring voor en na elke keer grondig te reinigen. Dit komt omdat er toch stofjes en vuiltjes op je sextoy kunnen komen, zelfs wanneer je deze in een donkere en afgesloten omgeving bewaart.

Een rubberen cockring kopen

Geniet van een geweldige erectie met een cockring van zeer flexibel rubber! Een rubberen cockring koop je snel en direct online bij Nooitmeersaai. We hebben een ruime hoeveelheid cockringen van rubber direct uit voorraad leverbaar. Hierbij geldt: voor 15:00 besteld = dezelfde werkdag nog verzonden. Weet je nog niet welke cockring je wilt hebben, of twijfel je over het materiaal? Bekijk dan het overzicht van alle cockringen.

Op het moment dat je een erotisch speeltje als een cockring van rubber koopt, is het belangrijk dat niemand dit zomaar te weten komt. We behandelen je bestelling met aandacht voor jouw privacy en zorgen ervoor dat onze naam niet op jouw pakketje en bankafschrift te zien is.

Rubberen cockringen kunnen vanwege hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie helaas niet worden geretourneerd. We proberen hier altijd op te letten door je volledige informatie te geven bij ieder product, zodat je niet snel het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!