SEXSPELLEN / SEX DOBBELSTENEN

Wil je een leuke avond beleven vol spel en plezier? Een sexspel is voor steeds meer koppels een leuke aanvulling als voorspel of zelfs tijdens de seks!

Welke sexspellen zijn er zoal?

Een sexspel is een leuke toevoeging om je erotische avond op te vrolijken! Plezier voor twee tijdens de spannende avond om lekker in the mood te komen of een nieuwe kant van elkaar te leren kennen. We kennen een paar verschillende sexspellen die bij jou in de slaapkamer niet mogen ontbreken.

Erotische dobbelstenen

Erotische dobbelstenen mogen niet ontbreken in je slaapkamer! Bij sommige dobbelstenen geeft de ene de plaats aan en de andere de handeling. Gooi de dobbelstenen om je standjes met je partner te laten uitvoeren die je zelf van tevoren niet had kunnen bedenken. Lik de clitoris van je vriendin op de keukentafel of bijt zachtjes in de tepels van je partner op de bank. Sex dobbelstenen kunnen zo uitgebreid en mooi ontworpen zijn als je zelf wilt.

Erotisch kaartspel

Het erotische kaartspel is enorm populair bij koppels. Er zijn erotische kaartspellen van de Aas tot de Joker met een verschillend standje op elke kaart. Ook zijn er kaartspellen waar spannende opdrachten op staan. Een leuk idee is om strippoker te doen met je partner: verlies je de beurt, dan gaat er een kledingstuk uit of voer je het standje uit dat op de kaart staat!

Bondage game

Een bondage game is een set vol BDSM en bondage hulpstukken speciaal gemaakt voor koppels om hun kinky kant te leren kennen. Ze bevatten vaak meer dan 10 accessoires zoals een blinddoek, zweepje, handboeien en bondagetouw. Door opdrachtkaarten beslis je wie de opdracht uitvoert en welke BDSM accessoire wordt gebruikt.

Ook hebben we een erotisch schaakspel in ons assortiment.

Een sexspel kopen

Een erotisch spel kopen doe je snel en direct uit voorraad bij Nooitmeersaai. Naast erotische spellen en dobbelstenen hebben we een grote hoeveelheid grappige erotische gadgets die je als leuk cadeau kunt geven tijdens een verjaardag of vrijgezellenavond.

Wanneer je een erotisch spel of seksdobbelstenen hebt aangeschaft zorgen wij ervoor dat je pakket discreet en anoniem wordt behandeld. Het seks spel wordt in een neutrale doos verzonden zonder dat onze naam op het verzendetiket staat. We laten je pakket niet bij de buren bezorgen en ook op je bankafschrift komt onze naam niet terug.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!