LUSTOPWEKKERS

Wil je je libido verhogen? Lustopwekkers voor vrouwen zijn meer dan alleen stimulerende gels! Bekijk hieronder lustopwekkers voor haar.

Wat zijn lustopwekkers voor haar?

Lustopwekkers voor vrouwen zijn middelen die helpen om je seksdrift te verhogen en je weer klaar te maken voor een spannende vrijpartij met je partner. Ze bestaan in verschillende vormen als gel, spray en pillen en bevatten verschillende ingrediënten die een lustopwekkend effect bezitten.

Welke lustopwekkers voor haar zijn er?

Er zijn een aantal lustopwekkers voor vrouwen dat het meest gebruikt wordt. Hieronder leggen we je er een paar uit.

Spanish Fly

Spanish Fly, ook Spaanse Vlieg genoemd, is misschien wel het bekendste libido verhogende middel. Het bevat guarana wat er om bekend staat lustopwekkend te zijn en andere hulpmiddelen als wortelextract en vitamine B12. Vroeger werd in Spanish Fly het stofje cantharidine gebruikt maar dat is een giftige stof. Guarana is een natuurlijk middel dat ook in energiedrankjes voorkomt. Spanish Fly is een flesje met vloeibaar extract dat je kunt mengen in je drinken.

Stimulerende gel

Stimulerende gel is een lustopwekker die je op je gevoelige plekjes kunt aanbrengen om daar een warm, koud of tintelend gevoel te krijgen. Er is libido verhogende gel voor je clitoris, tepels of vagina verkrijgbaar. Stimulerende gel kan allerlei stofjes bevatten die bekend staan om hun lust opwekkende effect zoals pepermuntolie, kaneel en menthol.

Stimulerende spray

Stimulerende spray is een variant van stimulerende gel, maar dan in een flesje. Het eenvoudige van stimulerende spray is dat je niet hoeft te doseren. Eén spuitje is genoeg en mocht je onverhoopt meer nodig hebben spuit je eenvoudig bij. We hebben stimulerende spray met verschillende eigenschappen als een koud, warm of tintelend effect.

Libido verhogende pillen

Libidoverhogers voor vrouwen vind je ook als pillen. Libido verhogende pillen kunnen enorm verschillen qua dosis, ingrediënten en werking. Op de verpakking vind je het aanbevolen gebruik; meestal is dit één of twee met een glas water tussen een half uur en een uur voor je vrijpartij. We raden je aan niet van de instructies op de verpakking af te wijken.

Werken lustopwekkers?

Elk lichaam reageert anders op stimulerende stofjes. De één reageert beter op sprays en bij de ander pillen of capsules. We kunnen je dan ook geen eenduidig antwoord geven of de lustopwekker die jij gebruikt daadwerkelijk werkt of dat dit een placebo-effect is. We raden je aan verschillende producten uit te proberen zodat je er achter kunt komen waar jouw lichaam het best op reageert. Lustopwekkers kunnen bijwerkingen hebben. Lees goed de beschrijving van het artikel en de specificaties door voor je een lustopwekker kiest. Neem contact op met je huisarts als je last krijgt van bijwerkingen. Het gebruik van een lustopwekkend middel is op eigen risico.

Lustopwekkers voor vrouwen kopen

Wil je je seksdrift verhogen of weer op het punt brengen waar het ooit was? Lustopwekkers voor vrouwen vind je in allerlei soorten. Lustopwekkers voor haar kopen doe je snel en veilig online bij Nooitmeersaai. Uiteraard hebben we ook lustopwekkers voor mannen.

Lustopwekkers worden steeds meer online besteld. Als je de bestelling hebt geplaatst behandelen we je gegevens met de grootste zorg. Zo versturen we je bestelling in een effen doos zonder opdruk. We laten onze naam niet terugkomen op het verzendetiket en op je bankafschrift.

Let op! Alle lustopwekkende middelen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald o.b.v. hygiënevoorschriften. We proberen je de meest uitgebreide informatie te geven zodat de kans kleiner wordt dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!