MASTURBATORS

Masturbators zijn populaire sextoys voor mannen. Maak het masturberen nog intenser met deze zachte sextoy waar je een heel realistisch gevoel van penetratie kunt beleven. De binnenkant van masturbators is zacht en bevat nopjes en ribbeltjes en is zo gevoeliger bij elke stoot.

Wat is een masturbator?

Een masturbator is een sextoy waar je je penis in plaatst wanneer je een erectie hebt. In essentie is de masturbator de mannelijke variant van de vibrator. Niets gaat boven echte seks, maar dat is niet voor iedereen altijd vanzelfsprekend. Met een masturbator boots je penetratie na. Een masturbator is meestal een nagemaakte vagina, mond of anus. Deze sextoy ziet er vaak zo realistisch mogelijk uit om de fantasie nog verder op hol te brengen. 

Masturbators bevatten aan de binnenzijde noppen, groeven en ribbels zodat je bij elke stoot nog eens extra wordt gestimuleerd. Dit varieert per uitvoering.

Welke soorten masturbators zijn er?

Masturbators zijn te koop in verschillende vormen en maten. 

  • Vagina: wordt ook pocket pussy genoemd. Dit is een masturbator die eruit ziet als een echte vagina en het gevoel van een echte vagina zo goed mogelijk probeert te benaderen.

  • Mond: een masturbator die een pijpbeurt nabootst. Deze zijn zacht en stretch. Ze zien eruit als een mond en met een koker. Sommige mond masturbators hebben een echte tong en tanden.

  • Anus: een masturbator die enorm goed het gevoel van anale seks nabootst. Anus masturbators geven dankzij de nauwe opening het strakke gevoel van echt anaal. Het voordeel is dat je geen intieme douche nodig hebt. 

  • Elektrische masturbator: een automatische masturbator die voor jou het werk doet. Elektrische masturbators kunnen extra functies bevatten als vibraties, verwarming en geluid. Deze zijn gemiddeld hoger in prijs dan normale masturbators, maar zeker de moeite waard!

Een masturbator schoonmaken

Een masturbator schoonmaken is iets anders dan het schoonmaken van andere sextoys. Dit komt omdat een masturbator aan de binnenzijde wordt gebruikt en niet aan de buitenzijde. Je kunt de binnenzijde, die je gebruikt bij penetreren, uit de buitenzijde halen. Masturbators kunnen het beste eerst binnenstebuiten worden gedraaid voor deze gereinigd kunnen worden.

Spoel de binnenzijde af met warm water. Spuit vervolgens wat toycleaner op de binnenzijde en laat dit even intrekken. Gebruik opnieuw warm water. Dep de masturbator daarna goed schoon en droog met een schone doek. Dit is de beste en meest grondige manier. Masturbators zijn in veel gevallen niet goedkoop en juist daarom is het schoonmaken enorm belangrijk. Je verlengt de levensduur van je sextoy.

Toycleaner is een substantie die speciaal gemaakt is voor het onderhoud van sextoys. Maak je seksspeeltjes altijd voor en na elke sessie schoon. Ook wanneer je een speeltje niet gebruikt en hebt opgeruimd kan deze vies worden. Je kunt een toycleaner bij elk product rechts en onderaan meebestellen.

Een masturbator kopen

Voor de beste stimulatie voor de man en de heftigste orgasmes koop je een masturbator. Een masturbator koop je snel een heel eenvoudig bij Nooitmeersaai! In onze webshop vind je bijna alle seksproducten die momenteel op de markt zijn. Bekijk bijvoorbeeld onze sextoys voor mannen! Naast masturbators hebben we een groot aanbod cockringen en penispompen voor een grote en stevige erectie.

Bij elke sextoy is het zeer belangrijk dat je bestelling discreet wordt behandeld. We zorgen er altijd voor dat je bestelling discreet wordt verpakt en anoniem wordt verzonden. We vermelden een neutrale naam op de doos en op je bankafschrift.

Let op! Alle sextoys kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. Zorg er dus voor dat je de juiste masturbator kiest en de beschrijving goed leest.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!