MASTURBATORS

Masturbators zijn populaire sextoys voor mannen. Maak het masturberen nog intenser met deze zachte sextoy waar je een heel realistisch gevoel van penetratie kunt beleven. De binnenkant van masturbators is zacht en bevat nopjes en ribbeltjes en is zo gevoeliger bij elke stoot.

Masturbators

Wat is een masturbator?

Een masturbator is een seksspeeltje waar je je penis in plaatst wanneer je een erectie hebt. Deze speeltjes maken masturberen nog lekkerder! In essentie is de masturbator de mannelijke variant van de vibrator. Een masturbator is het ultieme seksspeeltje voor mannen dat in feite penetratie nabootst. Meestal is een masturbator gemaakt van zacht siliconen. Er zijn verschillende soorten masturbator. De meeste masturbators lijken op een vagina, mond of anus en zijn bedoeld om een levensechte ervaring na te bootsen. Veel masturbators zien er zo realistisch mogelijk uit om de fantasie nog verder op hol te brengen en voelen, in combinatie met glijmiddel, ontzettend echt.

Masturbators hebben vaak een spannende structuur aan de binnenzijde zoals nopjes, groeven en ribbels. Op deze manier wordt de penis extra gestimuleerd. De stimulerende structuur varieert per soort masturbator. Hoe dan ook behoren masturbators zeker bij de populairste speeltjes!

Welke verschillende masturbators zijn er?

Masturbators zijn te koop in verschillende modellen, vormen en maten. Je kunt een aantal masturbators uitproberen en zo ontdekken wat voor jou de beste masturbator is. De verschillende soorten masturbators zullen we hieronder ook kort voor je uitlichten.

Vaginale masturbator

Een vaginale masturbator wordt ook wel pocket pussy of pleasure pockets genoemd. Je kunt ze ook simpelweg kunstvagina noemen. Een kunstvagina is een masturbator die eruit ziet als een echte vagina en het gevoel van een echte vagina zo goed mogelijk probeert te benaderen voor intens genot en maximaal plezier. Probeer eens deze FPPR vagina masturbator. Deze vaginale masturbator is vergelijkbaar met Fleshlight girls.

Orale masturbator

Een orale masturbator bootst een blowjob na. Deze masturbators zijn van zachte, elastische materialen gemaakt. Ze zien eruit als een mond en hebben een koker. Sommige mond masturbators hebben "tongetjes" of kralen voor een intense stimulatie en zijn bedoelt om het gevoel van orale seks nog eens extra na te bootsen.

Anus masturbator

Dit is een masturbator die het gevoel van anale seks nabootst. Anus masturbators geven dankzij de nauwe opening een strakker gevoel zoals bij anale sex. Het voordeel is dat je geen intieme douche nodig hebt en enkel het ultieme genot ervaart. Lijkt dit je wel wat? Dan is een anale masturbator voor jou de beste keuze!

Automatische masturbator

Automatische masturbators doen voor jou het werk. Elektrische masturbators kunnen extra functies bevatten die de penis maximaal stimuleren. Denk aan vibraties, verwarming en geluid. Een automatische masturbator is gemiddeld hoger in prijs dan andere masturbators, maar zeker de moeite waard! Het is een heerlijke toy speciaal voor mannen.

Realistische masturbator

Geeft normaal masturberen je niet zoveel stimulans meer of ben je op zoek naar iets nieuws? Een masturbator is dé sextoy om masturbatie nog lekkerder te maken. Het is een zachte toy voor mannen die over de penis wordt geschoven. Door de zachte binnenkant van dit seksspeeltje voelt masturberen als levensecht peneteren aan.  

Meest populaire masturbators

Bij Nooitmeersaai vind je de meest populaire masturbators, zo ook van het merk Tenga. Dit merk heeft de beste masturbators en brengen jou hoe dan ook tot een hoogtepunt! De Satisfyer Men is ook een bekend seksspeeltje voor mannen. Kom je liever trillend tot een hoogtepunt? Probeer dan eens de vibrerende siliconen Edger masturbator

Een masturbator schoonmaken

Een masturbator schoonmaken werkt net iets anders dan het schoonmaken van andere sextoys. Dit komt omdat een masturbator vooral aan de binnenkant moet worden schoongemaakt en niet aan de buitenkant. Je kunt de binnenkant, die je gebruikt bij penetreren, uit de sleeve halen. Op deze manier maak je de masturbator eenvoudig schoon. Masturbators kunnen het beste eerst binnenstebuiten worden gedraaid voordat deze gereinigd kunnen worden.

Spoel de binnenkant af met warm water. Spuit vervolgens wat toycleaner op de binnenkant en laat dit even intrekken. Gebruik opnieuw warm water. Dep de masturbator daarna goed schoon en droog met een schone doek. Dit is de beste en meest grondige manier. Masturbators zijn in veel gevallen niet goedkoop en je hebt je masturbator niet gekocht voor eenmalig gebruik. Juist daarom is het schoonmaken enorm belangrijk. Je verlengt de levensduur van je sex toy.

Toycleaner is een substantie die speciaal gemaakt is voor het onderhoud van sextoys. Maak je seksspeeltjes altijd voor en na elke sessie makkelijk schoon. Ook wanneer je een speeltje niet gebruikt en het netjes hebt opgeborgen kan deze vies worden. Je kunt een toycleaner bij elk product rechts en onderaan meebestellen.

Een masturbator kopen

Voor de meest intense stimulatie voor de man en de heftigste orgasmes koop je een masturbator. Een masturbator koop je snel en heel eenvoudig bij Nooitmeersaai! In onze webshop vind je bijna alle seksproducten die momenteel op de markt zijn. Bekijk bijvoorbeeld onze sextoys voor mannen! Naast masturbators hebben we een groot aanbod cockringen en penispompen voor een grote en stevige erectie.

Bij elke sex toy is het zeer belangrijk dat je bestelling discreet wordt behandeld. We zorgen er altijd voor dat je bestelling een discrete look heeft en anoniem wordt verzonden. We vermelden een neutrale naam op de doos en op je bankafschrift.

Let op! Alle sextoys kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. Zorg er dus voor dat je de juiste masturbator kiest en de beschrijving goed leest.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!