HYBRIDE GLIJMIDDELEN

Hybride glijmiddel neemt de voordelen van glijmiddel op waterbasis en siliconenbasis met zich mee! Alle hybride glijmiddelen vind je hier.

Wat is hybride glijmiddel?

Glijmiddel is een erotisch hulpmiddel dat bij seks wordt gebruikt om het glijvermogen te verbeteren en zo penetratie of stimulatie lekkerder maakt. Glijmiddel wordt vrijwel altijd gemaakt op waterbasis of op siliconenbasis. Hybride glijmiddel is een combinatie van glijmiddel op waterbasis en siliconenbasis en neemt de voordelen van beide soorten mee. De voordelen van combinatie glijmiddel lees je hieronder.

Voordelen van hybride glijmiddel

Er zijn best veel voordelen van hybride glijmiddel. Het kost over het algemeen iets meer dan normaal glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis, maar daar krijg je ook wat voor terug! Zo is hybride glijmiddel veilig in combinatie met alle condooms en seksspeeltjes, ook met siliconen sextoys. Het is geschikt voor massages en anale seks omdat het iets dikker is dan glijmiddel op waterbasis. Hybrid glijmiddel droogt niet snel op waardoor je niet zo snel hoeft bij te spuiten. Hybride glijmiddel spoelt net zo eenvoudig onder de douche weg als glijmiddel op waterbasis.

Hoe gebruik je hybride glijmiddel?

Breng voldoende glijmiddel aan op de vagina, penis of anus en als je een sextoy gebruikt ook op het speeltje. Je zult er zelf achter komen hoeveel glijmiddel je nodig hebt omdat de één meer glijmiddel nodig heeft dan de ander om hetzelfde prettige en pijnvrije gevoel te ervaren. Hybride glijmiddel is glijmiddel dat je vrijwel niet bij zult hoeven spuiten en dus heb je aan een keer aanbrengen genoeg. Wees voorzichtig met het inbrengen van de penis of sextoy in de vagina of anus, want voor je het weet is de penis of sextoy te diep ingebracht wat een pijnlijk gevoel zal kunnen veroorzaken.

Als je klaar bent met de seks of masturbatie spoelt hybride glijmiddel eenvoudig weg onder de douche. Hybride glijmiddel zorgt niet voor blijvende vlekken op je lakens.

Hybride glijmiddel kopen

Zoek je een glijmiddel dat de voordelen heeft van waterbasis én siliconenbasis? Hybride glijmiddel kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! Naast hybride glijmiddel hebben we ook allerlei andere glijmiddelen, zoals biologisch / vegan glijmiddel en glijmiddel met smaak.

Als je een hybride glijmiddel hebt besteld, verpakken we dit op een discrete wijze. Het wordt verstuurd in een neutrale effen doos. Onze naam komt niet op je bankafschrift en op het verzendetiket te staan. We laten je pakket niet bij de buren bezorgen.

Glijmiddelen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. We proberen hier rekening mee te houden door volledige informatie te verschaffen zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!