STRAP-ON DILDO'S

Introduceer een strap-on in de slaapkamer en verras je partner met een harnas en strapon dildo! Bekijk hieronder het assortiment.

Wat is een strap on dildo / voorbinddildo?

Een strapon wordt ook voorbind dildo genoemd en is een sextoy die uit twee delen bestaat: een harnas en een dildo. Je draagt een harnas om je heupen of taille. De dildo wordt in het harnas geplaatst. Je kunt een strap on dildo herkennen aan de zuignap aan de onderzijde en de voet die breed uiteen loopt. De voorbinddildo kan voor anale, vaginale of orale penetratie worden gebruikt. Binnen de strap-ons zijn er een aantal soorten.

Voor wie is een strap on dildo / voorbinddildo?

Een strapon is het meest populair bij lesbische stellen, maar ze zijn niet alleen voor vrouw-op-vrouw geschikt. Ook bij heteroseksuele en biseksuele koppels zijn strapons populair.

Partner penetreren

Vrouwen kunnen een strapon dragen door het harnas te dragen en een strapon dildo in het harnas te plaatsen. Veel (lesbische) vrouwen missen soms het gevoel van penetratie. Echte seks kan met je vrouwelijke partner worden nagebootst zonder dat er een man aan te pas hoeft te komen. Voor vrouwen zijn er ook dubbele voorbinddildo's hiermee wordt zowel jouw partner als de vrouwelijke drager gepenentreerd. De dubbele voorbinddildo is dus een goed compromis tussen de dom en de sub. Zowel jij als je partner zullen niks spannends missen dankzij de dubbele penetratie.

Voorbind dildo voor mannen

Strapons worden niet alleen door vrouwen gedragen. Wanneer een man een strapon draagt, heeft de dildo een holle binnenzijde. Het zorgt ervoor dat de penis meer volume krijgt. De man wordt niet belemmerd door het harnas omdat dit stevig vastzit en je zelf de grootte van de dildo kunt bepalen. Ben je wat groter geschapen, dan bestaan er nóg strapon dildo’s die je penis vergroten.

Pegging

Bij biseksuele koppels kan de vrouw een strapon gebruiken om de man anaal te penetreren. Dit noemen we pegging. De vrouw kan op deze manier de rollen omdraaien en ook de baas spelen tijdens de seks. Door middel van een strapless dildo kan dit bijvoorbeeld gerealiseerd worden.

Een strap on dildo / voorbinddildo gebruiken

Een strapon gebruiken is niet enorm moeilijk, maar het introduceren in de slaapkamer vaak wel. Afhankelijk van wat voor soort koppel je bent - lesbisch, hetero of biseksueel - is een strapon introduceren moeilijk. Als je geïnteresseerd bent in een strapon, raden we aan dit subtiel te brengen aan je partner. Bij lesbische stellen is dit wat makkelijker dan wanneer je als vrouw de man eens wil penetreren. Niet elke man staat daar namelijk voor open.

Heb je overeenstemming bereikt over dat je een strapon wil proberen, ga dan samen kijken voor een geschikt model. Degene die gepenetreerd wordt moet het er wel mee eens zijn.

Na het voorspel

Een strapon is een manier om te penetreren en niet zozeer geschikt voor het voorspel. Doe eerst je voorspel en pas daarna je harnas om. De meeste harnassen zijn heel eenvoudig om in te stappen omdat je aan de zijkant de maat kunt verstellen. Bij de tweede keer kan je gewoon dezelfde maat aanhouden. Bevestig de dildo en maak je partner klaar voor penetratie.

Dubbel check

Zorg ervoor dat de vagina nat is (hopelijk is dat nog zo door het voorspel) of de anus voorbereid is met glijmiddel. Voor je gaat penetreren raden we je altijd aan nog een check te doen of de dildo écht goed vastzit. Penetreer pas als dit voor jullie beiden goed voelt. Vaak ligt de persoon die wordt gepenetreerd in een liggende houding met de benen opgetrokken.

Glijmiddel

Gebruik je de voorbinddildo voor anale seks? Smeer dan van tevoren de anus en de top van de strapon in met anaal glijmiddel. Let wel goed op het type glijmiddel dat aangebracht wordt op silicone dildo's. Gebruik hierbij dus altijd glijmiddel op silicone basis, dit brengt de dildo in optimale staat.

Welke soorten strapon dildo's kunnen aan het harnas?

De meest gebruikte strapon dildo’s zijn de volgende:

Strapon harnas: De klassieke strapon harnas kenmerkt zich door een dildo die je met een zuignap vastmaakt aan een harnas. De dildo bevat een uiteenlopende voet en is voorgevormd zodat het ook de G-spot van de vrouw of de prostaat van de man kan verwennen.

Holle voorbinddildo: Een holle strapon is gemaakt voor mannen. De strapon bevat een holle dildo waar de man zijn erecte penis in kan doen. Hierdoor vergroot de man zijn penis in lengte en breedte; goed als de partner intenser gepenetreerd wilt worden.

Dubbele dildo strapon: Een dubbele strapon is speciaal gemaakt voor de vrouw. Het bevat aan de binnenzijde namelijk nog een dildo, die de drager vaginaal penetreert. Hierdoor kunnen beide partners genieten van één seksspeeltje.

Vibrerende dildo: Met een vibrerende voorbind dildo kan je je geliefde extra verwennen. Het seks speeltje wordt gebruikt door zowel mannen als vrouwen maar is met name populair bij lesbische vrouwen. Penetratie met een vibrerende voorbind dildo bezorgd de vrouw een aangenaam gevoel en geldt dus tegelijkertijd als een hulpmiddel hierbij. Je kunt dus zeggen dat een vibrerende dildo voor dubbel genot zorgt.

Een strap on dildo / voorbinddildo onderhouden

Zoals bij elke sextoy raden we onze klanten aan het speeltje voor en na elk gebruik grondig te reinigen. Hoe je je strapon schoonmaakt is afhankelijk van het materiaal waar deze van gemaakt is. De dildo zelf wordt over het algemeen vaak gemaakt van siliconen; vandaar dat we je uitleggen hoe je siliconen sextoys schoonmaakt.

Grondig schoonmaken

Was je strapon eerst af met warm water. Spuit vervolgens wat toycleaner op de strapon en laat dit een paar minuutjes intrekken. Dep ’m daarna goed schoon en droog met een schone doek. Dit is de meest grondige manier. Toycleaner is speciaal gemaakt om seksspeeltjes schoon te houden. Maak je sextoy voor en na elke sessie schoon.

Als de strapon op een andere manier schoongemaakt moet worden, vermelden wij dit in de beschrijving van het product. Je kunt toycleaner bij elke seksspeeltje rechts en onder het artikel bijbestellen.

Leer of PU leer

De strapon harnassen zelf zijn meestal gemaakt van leer of PU leer. Dit zijn materialen die je op een specifieke manier moet schoonmaken, hiervoor kun je ledervet gebruiken of een speciale toycleaner voor leren producten. Leer en PU leer verliezen snel hun soepelheid als je deze materialen langdurig blootstelt aan water en zeep. Door het zorgvuldig onderhouden en schoonmaken van de strapon gaat het product langer mee en kan het op een hygiënische manier worden gebruikt.

Opbergen

Het is verstandig je strapon harnas van leer of PU leer op een droge en donkere plaats op te bergen. Leer raakt in zonlicht namelijk gemakkelijk verweerd.

Een strap on dildo / voorbinddildo kopen

Een strapon koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! We hebben alle strapons direct op voorraad. Bovendien vind je bij ons een groot aantal BDSM artikelen waarmee je een geweldige avond vol machtsspelletjes kunt beleven met je partner, dom of sub. Naast een uitgebreid assortiment BDSM hebben we een groot aanbod sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij. We helpen je graag!

Discreet verpakt en verzonden

Bij alle seksartikelen is een discrete behandeling uiterst belangrijk. Jouw pakketje wordt discreet verpakt in een neutrale doos zonder opdruk en nooit bij de buren afgeleverd. We vermelden de naam Business-today in plaats van Nooitmeersaai op het verzendetiket en op je bankafschrift. Bij bestellingen boven de €50 zijn de verzendkosten helemaal gratis. Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Retourbeleid

Let op! Alle sextoys, inclusief strapons, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk verplicht i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er daarom helemaal zeker van dat het product bij je past en lees goed de beschrijving van het artikel door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!