Retourneren

Ruilen en Retourneren

Je hebt bij Nooitmeersaai het recht een artikel retour te sturen zonder opgave van redenen, binnen 14 (veertien) dagen (herroepingsrecht). Binnen 14 dagen mag je het artikel in kwestie bekijken, beoordelen en passen zoals in een winkel, tenzij anders vermeld. Om de retourzending snel en efficiënt te laten verlopen kun je gebruik maken van het retourformulier.

Om te annuleren of retourneren (herroepen) kun je gebruik maken van ons modelformulier. Je hebt het recht om binnen 14 dagen van de koop af te zien. Na het herroepen van je bestelling dien je de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen. Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.

Voorwaarden omruilgarantie

Zowel kleding als de overige artikelen kun je bij Nooitmeersaai.nl retourneren. Op de omruilgarantie zijn een aantal voorwaarden van toepassing:

 • Het product dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn.
 • Het product dient in de fabrieksverpakking te zijn verpakt inclusief de bijgeleverde accessoires en documenten.
 • Het product is compleet.
 • Als de verzegeling van verzegelde producten is verbroken dan mag het product niet meer omgeruild worden.
 • De retourkosten en het risico van verzenden zijn voor rekening van de koper.
 • De producten dienen goed verpakt te zijn. Gebruik een doos om de originele verpakking.
 • De omruilgarantie geldt op het gehele assortiment van Nooitmeersaai.
 • Je kunt tot maximaal 14 dagen vanaf de levering gebruik maken van onze omruilgarantie.
 • Indien er een prijsverschil ontstaat bij het omruilen betalen wij het prijsverschil niet terug.

Bij elke levering ontvang je een aankoopbevestiging. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om het herroepingsformulier in te vullen en aan te geven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het herroepingsformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

Terugboeking bedrag

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden (dit is wettelijk bepaald in verband met hygiëne):

 • Alle sextoys waaronder dildo’s en vibrators;
 • Pruiken;
 • Catsuits;
 • Strings;
 • Condooms;
 • Tabletten, glij- en massagemiddelen;
 • Crèmes.

De bovengenoemde artikelen kunnen alleen bij een defect worden geretourneerd. Defecten dienen binnen de termijn van 14 dagen na ontvangst te worden gemeld aan Nooitmeersaai. Je kunt een defect melden met ons retourformulier.

Retourneren

Bij de bestelling voegen wij de aankoopbevestiging toe met het retouradres. Wil je retourneren? Neem contact op met onze helpdesk of vul het retourformulier in. Als je de hele bestelling retourneert worden de oorspronkelijke verzendkosten op de factuur verwijderd na ontvangst van je bestelling.

Houd er rekening mee dat je verzegelde producten i.v.m. hygiënevoorschriften niet kunt retourneren als de verzegeling / het seal / de sealing is verbroken.

Bij het retourneren van je pakket zijn de verzendkosten voor de rekening van de klant. Indien er een defect is dat aantoonbaar is veroorzaakt door Nooitmeersaai, storten wij het volledige bedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen terug op je bankrekening.

Annulering van je bestelling

Elke bestelling kan zonder opgave van redenen worden geannuleerd, mits de bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging van Nooitmeersaai op het emailadres dat je hebt ingevuld bij het plaatsen van de bestelling.

Een bestelling annuleren na de ontvangst van een orderbevestiging? Beantwoord je orderbevestiging, neem telefonisch contact op via 0181-776813 / +31 (0) 181 776 813 of vul het retourformulier in. De annulering van de order wordt door Nooitmeersaai bevestigd per e-mail. Zodra je annuleringsverzoek door ons is bevestigd, restitueert Nooitmeersaai het betaalde bedrag binnen 14 dagen na de herroeping/ontbinding. 

Modelformulier Herroeping

Het modelformulier voor Herroeping kun je hier vinden: herroepingsformulier.