LUCHT VIBRATOR

Zoek je een vibrator, maar wil je ook een keer iets anders proberen? Dan is een luchtdruk vibrator wellicht wat voor jou. Luchtdrukvibrators werken met een innovatieve vacuümtechniek! Je kunt het ‘zuigmondje’ op je clitoris plaatsen en genieten van tintelende druk. Bekijk hieronder onze vibrators met luchtdruk stimulatie.

Wat is een luchtdruk vibrator?

Een luchtdruk vibrator is een vibrator die niet werkt met vibratiestanden en trillingen, maar met stimulatie waarmee je geen contact hoeft te maken met de huid. Je kunt het kort omschrijven als een clitoris stimulator. Luchtdruk vibrators maken gebruik van pulsaties die alleen de clitoris stimuleren dankzij de innovatieve vacuümtechniek. Er zijn luchtdruk vibrators met meerdere pulsatiestanden en waarbij je zelf kunt instellen wat voor pulsaties je krijgt. Je kunt ze soms zelfs bedienen met een app!

Verschillende soorten luchtdruk vibrators

Het speeltje dat de clitoris stimuleert kent veel soorten en verschillende standen. Elke vrouw heeft haar eigen voorkeuren van stimulatie bij de clitoris. Je kunt bovendien zelf instellen hoe intens de pulserende luchtdrukgolven moeten zijn. De standen kunnen verschillen per luchtdruk vibrator. Als je besluit de vibrator onder de douche of onderwater te gebruiken, let dan goed op de beschrijving. Niet alle vibrators zijn waterdicht.

Wensen en behoeften

Voor elke vrouw bestaat er een geschikte air pulse stimulator. Het idee dat een vibrator eruit moet zien als een penis, is verleden tijd met deze luchtdruk vibrator. Dit type vibrator stimuleert namelijk de externe zones van de vagina door middel van sonische golven. Om deze reden wordt het ook wel eens een opleg vibrator genoemd. Uiteraard zijn deze vibrators ook verkrijgbaar is diverse vormen. Zo zijn er langwerpige, ronde, schelp vormige en nog veel meer type vibrators. Wel hebben ze allemaal één ding gemeen met elkaar, het topje bestaat altijd uit een conische vorm dat een zuigend effect veroorzaakt wanneer je deze op de clitoris plaatst.

Waarom een luchtdruk vibrator?

De meeste vrouwen ervaren intense genot door de stimulatie van hun clitoris. Als dit voor jou ook zo is, dan is een luchtdruk vibrator een must-have in jouw nachtkastje. Luchtdruk vibrators zijn er enkel op gericht om je clitoris te stimuleren en niet voor penetratie of je G-spot. Alle soorten luchtdruk vibrators hebben een rond ‘mondje’ die zachtjes de clitoris naar binnen zuigt. Plaats het zachte siliconen mondje over de clitoris en er komen luchtdruk pulsen vrij die voor een aangenaam effect zorgen. Ook is een luchtdruk stimulator compact om mee te nemen, bijvoorbeeld op reis. Neem je luchtdruk speeltje dus lekker mee en beleef de intense stimulaties waar je ook bent!

Luchtdruk vibrators van topmerken

Bij Nooitmeersaai hebben we luchtdrukvibrators van topmerken verkrijgbaar. Voel je veilig en vertrouwd met merken die je al kent. We hebben een verzadigd aanbod voor elke vrouw die wel eens stimulatie door luchtdruk golven wilt ervaren.

Satisfyer

Satisfyer is het bekendste merk als het gaat om luchtdrukvibrators. Dit merk staat bekend om hun betaalbare prijzen en de diversiteit in hun producten. De luchtdrukvibrators van Satisfyer hebben een bescheiden formaat en zijn dus eenvoudig mee te nemen zonder dat dit veel opvalt.

Lelo

Lelo is een hoogwaardig merk dat sextoys en condooms produceert. Het meest bekend is dit merk door hun Lelo HEX condoom met een gevoelig zeshoekig patroon. Echter heeft Lelo ook luchtdruk stimulators, die zijn onderscheiden met een award voor het prachtige design.

Zalo

Luchtdrukvibrators zijn er niet alleen voor je clitoris! Het merk Zalo heeft speciale ‘Pulsewave’ G-spot vibrators uitgebracht die met hetzelfde principe werken als normale luchtdruk toys. Deze hebben een ergonomisch ontwerp om beter bij je G-spot te komen dan normale rechte vibrators.

Een luchtdruk vibrator onderhouden

De meeste luchtdrukvibrators werken met een oplaadbare USB-kabel, die we meeleveren. Sluit de oplaadkabel aan op de achterzijde. Meestal kun je op de doos vinden hoe lang je ermee doet nadat je ‘m volledig hebt opgeladen.

Reinigen

Je kunt het siliconen zuigmondje makkelijk verwijderen en reinigen. Doe dit met toycleaner. Laat je luchtdruk vibrator niet opdrogen in de zon: dit kan schadelijk zijn voor het speeltje. Als je ‘m schoonmaakt met toycleaner, laat dit dan een paar minuutjes intrekken en wrijf je speeltje schoon met een schone doek.

Een luchtdruk vibrator kopen

Een luchtdruk vibrator koop je bij Nooitmeersaai! We hebben een groot aanbod van topmerken en diverse kleuren en maten. Luchtdruk vibrators worden steeds populairder en steeds vaker online verkocht. Bij ons kun je terecht voor al je glijmiddelen, sextoys, condooms en andere seksproducten. We verkopen alleen glijmiddelen van de beste merken, als Satisfyer, Lelo en Zalo. 

Discreet verpakt en verzonden

Wanneer je je nieuwe luchtdruk vibrator hebt gekocht zorgen wij ervoor dat je bestelling zo anoniem en discreet mogelijk bij jou wordt bezorgd. We versturen het pakket in een neutrale doos en vermelden onze naam niet op het verzend-etiket. Op je bankafschrift komt de naam ‘Business-today’ te staan en geen erotische uiting. Boven de €50 zijn de verzendkosten helemaal gratis. Voor 15.00 uur besteld = de volgende werkdag in huis!

Retour beleid

Let op! Luchtdruk vibrators kunnen niet geretourneerd worden. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg dat je 100% zeker bent dat het product bij je past. Lees de beschrijving en specificaties goed door voor je een aankoop doet.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter