TEPELKLEMMEN MET KETTING / KRALEN

Wil je de tepels stimuleren en er waanzinnig opwindend uitzien? Tepelklemmen zijn er nu ook met een ketting of kralen! Bekijk hieronder het ruime aanbod.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

WAT ZIJN TEPELKLEMMEN MET KETTING?

Tepelklemmen zijn hulpstukken die in de BDSM worden gebruikt om de tepels te stimuleren en pijnsensaties te veroorzaken. Ook buiten BDSM kunnen de tepelklemmen goed van pas komen. Aan tepelklemmen worden soms allerlei extra’s toegevoegd als een ketting of kralen om een spannend en opwindend effect te creëren. Tepelklemmen met ketting of kralen hebben bijna altijd de vorm van een knijper en een ringetje waaraan de balletjes of kettingen hangen. Deze knijpertjes worden vaak toegepast bij rollenspellen waarbij de meester of meesteres de onderdanige pijn kan laten lijden.

In ons assortiment vind je een aantal tepelklemmen die één of meerdere kettingen bevatten die beide klemmen met elkaar verbinden. De kettingen hangen dan over de borst / buik van de drager. Variaties hierin zijn eindeloos.

WELKE TEPELKLEMMEN VARIATIES ZIJN ER?

Er zijn zeer veel variaties van tepelklemmen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Een aantal tepelklemmen in ons assortiment bevat één of meer kettingen tussen de klemmen en soms een derde klem voor de clitoris of cockring. Deze tepelklemmen bevatten ook schaamlipklemmen die met kettingen en ringetjes worden verbonden.

Er bestaan vibrerende tepelklemmen, tepelklemmen in combinatie met een halsband of BDSM-harnas, tepelklemmen met emmertjes in plaats van kettingen, tepelzuigers etc. die allemaal in verschillende kleuren en formaten te krijgen zijn. Kijk gerust rond bij bovenstaande producten: misschien zit er iets leuks voor je tussen!

HOE GEBRUIK JE TEPELKLEMMEN MET KETTING?

Tepelklemmen met een ketting of kralen werken hetzelfde als normale tepelklemmen; ze bevatten alleen extra decoratie en een mogelijkheid om een gewichtje aan te hangen. Meestal worden de tepelklemmen gemaakt met hetzelfde ontwerp als een wasknijper.

Zorg ervoor dat de tepels hard zijn voor je de tepelklemmen op de tepel zet. Plaats de tepelklemmen zo dicht mogelijk bij het tepelhof (de borst) om het risico zo klein mogelijk te maken dat ze afschieten met pijnlijk gevolg. Bij wasknijper tepelklemmen zijn er bijna altijd schroefjes waarmee je de knijpkracht (de intensiteit) bepaalt.

Als je voor de eerste keer gaat experimenteren met tepelklemmen merk je meteen dat het pijn doet. Dat gevoel zal je ook de tweede en derde keer voelen. Naarmate je gewend raakt aan de pijnsensatie kunnen ze minder pijn doen. Tepelklemmen knellen de tepel af en zorgen dat er geen bloed meer naar de tepels toe kan. Gebruik geen glijmiddel want dan is er het risico dat de tepelklemmen niet meer stevig zitten.

We raden je aan tepelklemmen maximaal maar 20 minuten aaneengesloten te dragen omdat weefsel dood kan gaan. Je zult merken dat het pijnlijkste moment plaatsvindt wanneer de tepelklemmen van de tepels af worden gehaald. De tepels kunnen naderhand een tijdje gevoelig blijven.

ONDERHOUD VAN TEPELKLEMMEN MET KETTING?

Het is belangrijk dat je de tepelklemmen tijdig reinigt. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Je kunt ze wassen door middel van heet water en zeep, maar je kunt ook simpelweg één van de toycleaners gebruiken uit ons assortiment.

TEPELKLEMMEN MET KETTING / KRAAL KOPEN

Tepelklemmen met kralen of kettingen koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! Je kunt betalen op diverse manieren als iDeal, PayPal en met creditcard. We hebben een groot aanbod tepelklemmen met kettingen, maar ook metalen / stalen tepelklemmen en vaginaklemmen voor andere pijnsensaties.

Let op! Tepelklemmen kunnen helaas niet worden geretourneerd in verband met wettelijke bepalingen. We proberen je te helpen door de meest volledige informatie te verschaffen zodat het risico op een foutieve bestelling minder wordt.

Als je je nieuwe tepelklemmen hebt gekocht zorgen we dat je pakket discreet en anoniem bij jou wordt bezorgd. We versturen je bestelling in een neutrale doos. Onze naam komt niet op je bankafschrift en het verzendetiket te staan.

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!