REALISTISCHE VIBRATORS

Benader het gevoel van penetratie door een echte penis met een realistische vibrator! Je vindt bij ons diverse levensechte vibrators die je fantasie op hol brengen. Bekijk hieronder ons aanbod!

Wat is een realistische vibrator?

Een realistische vibrator is een trillende sextoy die de (uiterlijke) eigenschappen heeft van een echte penis. Een realistische vibrator wordt ook wel penis vibrator genoemd en is een uitstekende keuze als je een levensecht seksspeeltje in huis wilt halen. Met een realistische vibrator kan je fantasie op hol slaan. Ze worden gemaakt met echte huidskleuren in licht en donker zodat iedereen over haar of zijn gewenste bedpartner kan fantaseren. Buiten dat wordt de realistische vibrator van zacht aanvoelende materialen gemaakt: niet zodat je ‘m helemaal zal kunnen inknijpen maar lichtjes om een stijve penis na te bootsen.

Voor wie is een realistische vibrator?

Een realistische vibrator is een sextoy die door zowel mannen als vrouwen gebruikt wordt. Door het levensechte design is de stap om een vibrator te kopen kleiner dan bij een niet-realistisch ontwerp. Hierdoor wordt de natuurgetrouwe vibrator vooral aangeschaft door mensen die een eerste sextoy willen kopen. Het gevoel van echte penetratie wordt het best nagebootst met een net echte vibrator waarbij de eikel en aders goed te zien en voelen zijn. Een realistische vibrator is dus ideaal voor beginners.

Voordelen van een realistische vibrator

Er zijn een aantal voordelen die een realistische vibrator heeft ten opzichte van andere soorten vibrators. Hieronder leggen we je er een paar uit.

Levensecht ontwerp

Het levensechte ontwerp van de penis vibrator kan de fantasie van de gebruiker op hol brengen. Het design wordt bijna altijd met een prachtige eikel en aders op de schacht uitgevoerd. In sommige gevallen heeft een realistische vibrator ook een balzak waar je ‘m prima mee vast kunt houden. We hebben enkele echt uitziende vibrators met een iets gebogen ontwerp: geen enkele penis is precies recht.

Diverse huidskleuren

De realistische vibrator wordt in diverse huidskleuren uitgevoerd en zijn in witte huidskleur en donkere huidskleur uitgevoerd. Het wordt mogelijk om jouw huidskleur na te bootsen met een echt uitziende vibrator. Of ga voor de huidskleur van je gewenste bedpartner! Je kunt de penis vibrator vinden vanaf 15 centimeter.

Handige bediening

Een natuurgetrouwe vibrator heeft twee mogelijke soorten bediening. De ene heeft een draaiknop of drukknop aan de onderzijde, speciaal gemaakt voor spannende solo masturbatie. De andere heeft een afstandsbediening, die met of zonder draad wordt bediend. Als je er eentje hebt met een afstandsbediening kan je ‘m goed samen met je partner gebruiken. Enkele realistische vibrators met afstandsbediening bevatten een zuignap aan de onderzijde om ‘m vast te maken aan de muur.

Prijs

De prijsrange loopt enorm ver uiteen bij realistische vibrators. Je vindt ze bij ons al voor minder dan 20 euro. Wil je de meest realistische ervaring met draadloze afstandsbediening, zuignap, automatische erectiefunctie en diverse vibratiestanden, dan kan de vibrator boven 100 euro uitkomen. Genoeg keuze dus voor iedereen: het maakt niet uit of je een simpele realistische vibrator wilt hebben of dat je voor meer functies wat meer wilt uitgeven.

Hoe gebruik je een realistische vibrator?

Een realistische vibrator is best eenvoudig te gebruiken. Als je voor de eerste keer deze sextoy gebruikt is het raadzaam even de onderstaande stappen te volgen.

  1. Ga in een voor jou comfortabele positie liggen. Meestal is dit op je rug of onderuitgezakt met de benen wijd, maar ook kan dit tegen de muur zijn als je een realistische vibrator met een zuignap aan de muur hebt bevestigd.
  2. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en dat niet zomaar iemand kan komen binnenlopen. Zeker bij de eerste keer is het verstandig om de tijd te nemen zodat je goed kunt experimenteren.
  3. Gebruik glijmiddel. Breng wat glijmiddel aan op de bovenzijde van de vibrator en op de vagina of anus. Is je realistische vibrator gemaakt van siliconen, gebruik dan glijmiddel op waterbasis.
  4. Wees voorzichtig met inbrengen. Duw je vibrator er pas wat dieper in als dit helemaal goed voelt. Het zou zonde zijn om de eerste keer over je grenzen te gaan en dat je ‘m daarna nooit meer aanraakt.
  5. Verplaats een sextoy nooit van de ene lichaamsopening naar de andere zonder deze tussentijds te reinigen. De vagina en anus hebben beide andere bacteriën die kwaad kunnen in een andere lichaamsopening.
  6. Stop op tijd. De vagina of anus zijn gevoelige plekjes van het menselijk lichaam. Bij sextoys is het de bedoeling dat je je grenzen leert kennen en verlegt. Het is niet de bedoeling dat je direct over de grens gaat.
  7. Verwijder je realistische vibrator voorzichtig uit de vagina of anus voor je ‘m reinigt.

Hoe moet je een realistische vibrator schoonmaken?

Je vagina of anus zijn plekken waar veel zenuwuiteinden samenkomen en daarom heel gevoelig. Bovendien zijn het kwetsbare plekken. Hygiëne is bij sextoys enorm belangrijk, want ze kunnen voor irritaties zorgen als ze niet goed zijn onderhouden. We raden onze klanten aan je realistische vibrator voor en na elke keer goed schoon te maken omdat er altijd kans is dat er stofjes op de sextoy komen, zelfs wanneer deze afgesloten is bewaard.

Heb je een natuurgetrouwe vibrator op batterijen? Verwijder de batterijen voor je begint met schoonmaken. Bijna elke realistische vibrator is gemaakt van zachte siliconen, TPR (rubber) of ABS (plastic). Je kunt sextoys van deze materialen reinigen door ze onder de kraan af te spoelen totdat je geen vuil of lichaamsstoffen meer ziet. Smeer daarna toycleaner op de penis vibrator en laat dit intrekken. Wrijf de echt uitziende vibrator schoon met een droge en schone doek of zakdoekje. Toycleaner is een substantie speciaal voor het onderhoud van seksspeeltjes.

Een realistische vibrator kopen

De realistische vibrator is speciaal gemaakt om penetratie door een echte penis zo goed mogelijk na te bootsen. Een net echte vibrator koop je direct online bij Nooitmeersaai. Zoek je een vibrator met wat extra functies? Dan kun je gaan voor een tarzan vibrator. Tarzans hebben een clitorisstimulator voor dubbel genot. Als je net begint met een sextoy kun je een mini vibrator proberen.

We verzenden je bestelling met oog voor je privacy. Je pakket wordt verpakt in een neutrale doos. Onze bedrijfsnaam komt verder niet terug op het verzendetiket en je rekeningoverzicht. We laten het pakketje niet bij de buren bezorgen. Zo komt niemand er zomaar achter dat jij een sextoy gekocht hebt.

Let op! Alle sextoys, waaronder alle realistische vibrators, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We houden hier rekening mee door bij elk product zo volledig mogelijke informatie te geven zodat je niet snel het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!