ELECTROSEX

Stimuleer je erogene zones door elektrische prikkels. Electro sex is een steeds populairder onderdeel van seks. Je kunt bijvoorbeeld cockringen, dildo’s, pinwheels, elektroden en penis sleeves vinden, die schokjes afgeven en je zo erotisch stimuleren op een hele nieuwe manier. Erotische stimulatie vol spanning!

Wat is electro sex?

Electro sex is de verzamelnaam voor alle sextoys die je seksueel stimuleren met behulp van elektriciteit. De stroomprikkels stimuleren de uiteinden van de zenuwen. De sextoys die bij electrosex gebruikt worden, noemen we elektrodes. Bij Nooitmeersaai vind je elektrodes in allerlei varianten en maten. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld cockringen, dildo’s, pinwheels, gelpads en penis sleeves die je als normale sextoy kunt gebruiken, maar die je ook op stroom kunt aansluiten voor een erotische avond vol spanning.

Je denkt misschien dat electrosex heftig is. Dit kan inderdaad zo zijn, maar het ligt volledig aan de instellingen die je gebruikt. Zoals bij alles dat onder BDSM valt, adviseren we je voorzichtig te beginnen, je grens te leren kennen en langzaam op te bouwen. Het is moeilijk om aan te geven hoe electro sex aanvoelt, omdat ieders pijngrens ergens anders ligt.

Over het algemeen zal je slechts een lichte tinteling voelen bij een lage stand. Bij een hogere stand wordt het gevoel veel heftiger en zal je de stroomprikkels en de samentrekking van de spieren sterker voelen. Heb je je elektronische sextoy op één van de hoogste standen staan? Dan kan dit te heftig aanvoelen en pijn doen.

Beginnen met electro sex

Als je begint met een sextoy, neem dan eerst een normaal speeltje als een vibrator of een cockring. Stap pas over op elektrische stimulatie als je volledig overtuigd bent dat dit is wat je wilt proberen. Doe dit met een multifunctionele sextoy: één die je ook zonder stroom kunt gebruiken als volwaardig speeltje. Met een elektronische dildo met handvat kun je goed beginnen: eerst als normale dildo, daarna aangesloten op stroomtoevoer.

Hoe werkt electro sex?

Electrosex werkt als elk ander elektrisch apparaat: je moet stroomtoevoer hebben voor het product werkt. De meeste producten in ons assortiment zijn van het merk ElectroPlay, dat gespecialiseerd is in elektrische stimulatie. 

ElectroPlay

Bij producten van ElectroPlay heb je een powerbox nodig: in essentie een accu die je elektronische sextoy van stroom voorziet en waarbij je zelf de intensiteit kunt bepalen. De powerboxen van ElectroPlay zijn in twee varianten leverbaar: een startersset en een powerbox voor gevorderden met LCD display. De powerbox voor gevorderden is twee keer zo sterk als de startersset.

De powerboxen bevatten ingangen voor een 2,5 mm jack plug. Dit is de ingang waarop de kabel van de sextoys wordt ingeplugd. Je stelt de intensiteit van de sextoy in op de powerbox. Het seksspeeltje zelf heeft alleen een geleidend materiaal en een kabel voor stroomtoevoer.

Andere merken

Alle elektronische seksartikelen van andere merken kunnen niet worden aangesloten op de powerbox. Vaak zijn dit oplaadbare sets of sets waar je batterijen in kunt doen. Deze sets bevatten vaak een afstandsbediening die specifiek is gemaakt voor het product in kwestie. We verkopen elektronische sextoys van andere merken niet zonder een afstandsbediening. Enkele producten binnen de electrosex kunnen ook werken op een app.

Contactgel

Electrosex kan niet zonder contactgel! Door contactgel te gebruiken maak je de beste geleiding tussen de elektroden en het lichaam. Met contactgel weet je zeker dat je precies voelt wat je hebt ingesteld. Wij hebben contactgel op waterbasis in ons assortiment, dat geen vlekken achterlaat en veilig te gebruiken is waar je maar wilt.

Voor wie is electro sex?

Over het algemeen voor de gevorderde gebruiker van (BDSM) sextoys. Hiermee bedoelen we dat je precies weet waar je grens ligt en je weet waar je wensen liggen in de erotiek. Dat gezegd hebbende: zolang je gezond bent kan je doen aan electrosex, uiteraard op eigen risico. Electrosex wordt vaak als onderdeel van de BDSM gezien en dit hebben wij daarom ondergebracht bij de BDSM artikelen. Het is een onderdeel van een machtsspel met een dominante (de dom) en de onderdanige (de sub).

Begin niet aan electrosex als je zwanger bent, hartproblemen hebt (gehad), een pacemaker draagt of iets anders in je lichaam hebt dat elektriciteit kan verstoren. Wil je ondanks wel eens elektronische stimulatie proberen? Neem dan eerst contact op met je huisarts.

Electrosex toys kopen

Alles voor een erotische avond vol spanning en sensatie koop je snel en voordelig op Nooitmeersaai! We hebben alles voor electro sex direct op voorraad. Ook hebben we een groot aantal andere BDSM artikelen waarmee je een fantastische avond kunt beleven met je partner, dom of sub. Naast een uitgebreid assortiment BDSM hebben we een groot aanbod sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij

Bij alle erotische artikelen is het enorm belangrijk dat je bestelling discreet wordt behandeld. Je pakket wordt door onze medewerkers anoniem en discreet en met de grootste zorg behandeld. Van verpakking en verzending tot de naam op je bankafschrift: nergens zie je onze naam terugkomen.

Let op! Alle sextoys met elektronische stimulatie kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er helemaal zeker van dat het product bij je past en lees goed de beschrijving van het product door. Je kunt accessoires als een kabel of een powerbox wel retourneren. Stuur hiervoor een mail naar rma@nooitmeersaai.nl.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!