BDSM COCKRING / BALZAK SPLITSER

Steeds vaker worden de BDSM cockring en balzaksplitser gebruikt tijdens bondage om de onderdanige man een gevangen gevoel te geven! Bekijk ze hieronder.

Wat is een BDSM cockring?

Een cockring is een sextoy voor mannen die bestaat uit een strakke ring die zo ver mogelijk om de penis wordt geschoven. De penisring zorgt dat er nog wel bloed naar de penis toe kan maar niet meer weg. Het gevolg is een hardere erectie. Door de cockring te combineren met metalen spijkers, een balzaksplitser, een eikelkorf of balzakring ontstaat er een penisring die vaak bij BDSM gebruikt wordt.

Wat is een balzaksplitser?

Een balzaksplitser wordt ook wel ballenspreider en ball splitter genoemd en is een band of lus die de ballen uit elkaar duwt. De balzaksplitser zit met een bandje vast aan de cockring. Vrijwel altijd heeft de balzak splitser een ring die om de balzak gaat. De BDSM penisring zit heel strak om de penis heen met het gevolg dat de balzak wordt gestimuleerd en je tegelijk een harde erectie ervaart. 

Soorten BDSM cockringen

In deze categorie zijn er een paar BDSM cockringen die we onderscheiden. Hieronder leggen we je de meest voorkomende uit.

Cockring met balzakring

Een cockring met balzakring is de meest voorkomende soort. De balzakring wordt strak om de balzak gedragen om het perineum en de ballen te stimuleren en de man een harde erectie te geven. De cockring is met de balzakring verbonden met een band. Vaak wordt de penisring met balzakring gecombineerd met een balzaksplitser die verticaal de ballen uit elkaar haalt.

Cockring met spikes

Een cockring met spikes is de optie voor de ervaren beoefenaar van BDSM. De spikes zitten namelijk bijna altijd aan de binnenzijde van de penisring. Omdat de cockring enorm strak zit zullen de metalen spikes grote druk zetten op de huid van de penis. Cockringen met spikes worden omgedaan met drukknopen, omdat over de penis schuiven vrijwel niet mogelijk is. De cockring met studs wordt gemaakt van leer of PU leer en heeft een aantal kleine metalen spikes.

Cockring met vetersluiting

De cockring met een vetersluiting is een variatie op de normale cockring en die met drukknopen. Deze cockring is vaak wat langer en wordt soms aangeduid als penis sleeve of peniskoker. De veter gaat door ringetjes aan aan beide zijden en wordt met een stevige veterstrik vastgemaakt aan de onderzijde van de penis. De dominante van jullie twee kan de knoop heerlijk strak aantrekken tijdens jullie spannende BDSM-avonturen.

Cockring met riem

Eén cockring met riem is een manier om letterlijk bij de penis / de ballen worden gepakt en meegesleurd te worden. Dit zijn speciale cockringen met een band of ring aan de bovenzijde waar een aanlijnketting met karabijnhaak aan vast wordt gemaakt. De riem is tussen de 60 en 90 cm lang, waardoor de dominant (de dom) niet hoeft te bukken als de onderdanige (de sub) staat.

Voor wie is een BDSM cockring geschikt?

Meestal wordt de BDSM cockring dus gebruikt tijdens het spannende machtsspel dat BDSM inhoudt. BDSM is een vorm van erotiek waarbij de rollen vaak omgedraaid zijn ten opzichte van het echte leven. Vaak zie je dat mannen in een leidinggevende positie de onderdanige rol aannemen tijdens BDSM. De BDSM cockring wordt gedragen door de onderdanige man en geeft een gevangen gevoel bij gebruik tijdens bondage. 

Echter zijn sommige cockringen ook gewoon te gebruiken tijdens masturbatie of penetratie. Zo is de normale roestvrij stalen cockring van 35 mm of 40 mm in combinatie met een leren balzakring ook prima geschikt voor seks. Probeer zelf in te schatten of je een SM cockring ook tijdens normale seks kunt gebruiken. Het gebruik van een BDSM cockring is op eigen risico.

Een BDSM cockring onderhouden

BDSM cockringen zijn sextoys die pijnsensaties en wondjes kunnen veroorzaken bij de drager. Hygiëne is hierdoor enorm belangrijk. We raden je aan de BDSM cockring voor en na elke keer grondig schoon te maken. Twee keer schoonmaken is enorm belangrijk om stofjes en vuiltjes weg te houden van de geslachtsdelen en de levensduur van de sextoy te verlengen.

BDSM cockringen kunnen gemaakt zijn van leer, metaal, PU leer en siliconen. Elk materiaal heeft weer andere schoonmaakinstructies. Volg daarom de instructies bij het product of op de productverpakking.

Een BDSM cockring kopen

Wil je een langere en hardere erectie krijgen tijdens BDSM? Een BDSM cockring kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! Ook kun je bij ons terecht voor andere cockringen en alle artikelen rondom chastity / kuisheid.

We hebben een groot assortiment BDSM cockringen en balzaksplitsers direct op voorraad. Voor 15:00 besteld = dezelfde dag nog verzonden. Uiteraard zorgen we dat de BDSM cockring zeer discreet en zo anoniem mogelijk bij jou wordt bezorgd. We verzenden het pakket in een neutrale door zonder erotische opdruk. Op het verzendetiket en op je bankafschrift vermelden we een neutrale naam zoals Business-today.

Let op! Een BDSM cockring en balzaksplitser kan helaas niet geretourneerd worden i.v.m. hygiëne. We proberen hier rekening mee te houden door je de meest volledige informatie te geven bij het product zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!