ANAAL GLIJMIDDELEN

Wil je genieten van anale seks en anaal minder pijnlijk maken? Anaal glijmiddel is speciaal gemaakt voor anale stimulatie! Bekijk ze hieronder.

Wat is anaal glijmiddel?

Glijmiddel is een substantie die bij seks wordt gebruikt om penetratie of stimulatie lekkerder en minder pijnlijk te maken. Anaal glijmiddel is, het woord zegt het al, glijmiddel speciaal ontworpen voor anale seks of anale stimulatie. Anaal glijmiddel wordt vrijwel altijd gemaakt op waterbasis of op siliconenbasis en is iets dikker dan normale glijmiddelen, waardoor je het niet zo vaak hoeft bij te spuiten.

Anaal glijmiddel is zo belangrijk omdat de anus geen natuurlijk vocht aanmaakt in tegenstelling tot de vagina. Bovendien kan anaal best een pijnlijke ervaring zijn als je onvoorzichtig of nog niet zo ervaren bent.

Welke soorten anaal glijmiddel zijn er?

Er zijn een paar soorten anaal glijmiddel die we onderscheiden.

Siliconenbasis

De meeste anale glijmiddelen worden gemaakt op siliconenbasis omdat dit het dikste glijmiddel is dat vrijwel nooit bij hoeft worden gespoten. Anaal glijmiddel op siliconenbasis laat een klein laagje achter op de huid. geeft je het beste glijvermogen. Het kan ook worden gebruikt voor erotische massages.

Waterbasis

Sommige anale glijmiddelen worden gemaakt op waterbasis, omdat je glijmiddel op waterbasis met elk condoom en elk seksspeeltje kunt combineren. Anaal glijmiddel op waterbasis maakt de huid meer elastisch om anale penetratie eenvoudiger te maken. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een seksspeeltje.

Verdovend

Een verdovend effect komt bij sommige anale glijmiddelen voor. Het gaat hier om het ingrediënt benzocaïne. Bij sommige producten wordt er specifiek vermeld dat dit ingrediënt er niet in zit. Benzocaïne is een plaatselijk verdovend middel zonder bijwerkingen. Wanneer een glijmiddel verdovend is vermelden wij dit in de producttitel.

Voor wie is anaal glijmiddel?

Anaal glijmiddel is gemaakt voor mannen en vrouwen die willen genieten van anale penetratie of anale stimulatie. Het maakt niet uit of je voor de eerste keer anaal gaat proberen of dat je al ervaren bent. Je kunt normaal glijmiddel gebruiken voor anale penetratie, maar het anale glijmiddel is dikker en in sommige gevallen ook verdovend glijmiddel.

Hoe gebruik je anaal glijmiddel?

Alle anale glijmiddelen zijn gemaakt op waterbasis of siliconenbasis. Combineer anaal glijmiddel op siliconenbasis niet met een siliconen sextoy, want dat kan het sexspeeltje poreus maken en onherstelbaar beschadigen. Zeker bij anaal glijmiddel is verhogen van het glijvermogen belangrijk. Je kunt daarom beter te veel dan te weinig anal lube gebruiken.

Breng voldoende anal lubricant aan op de anus en op de penis, condoom of sextoy. Bij een seksspeeltje hoef je alleen op de bovenzijde glijmiddel aan te brengen; bij anaal inbrengen wordt het anaal glijmiddel over het hele seksspeeltje verdeeld. Wanneer je na je spannende anale vrijpartij of anale masturbatie onder de douche staat spoelt het glijmiddel eenvoudig weg.

Anaal glijmiddel kopen

Als je voor anale seks glijmiddel nodig hebt, neem dan een anaal glijmiddel! Anaal glijmiddel kopen doe je snel en voordelig online bij Nooitmeersaai. Is anaal toch niets voor jou? Je kunt alle glijmiddelen hier vinden. We hebben een groot aanbod glijmiddel op waterbasis en glijmiddel op siliconenbasis.

Wanneer je je anale glijmiddel hebt besteld, behandelen we dit op uiterst discrete wijze. Je gegevens worden niet gedeeld met derden en niet langer bewaard dan wettelijk mag. Onze naam komt niet op het verzendetiket te staan, maar een neutrale naam als Business today. Onze bedrijfsnaam komt niet terug op je bankafschrift en het pakketje wordt niet bij je buren bezorgd.

Glijmiddelen mogen helaas niet worden geretourneerd vanwege wettelijke bepalingen. We proberen hier rekening mee te houden door je de meest volledige informatie te geven, zodat de kans klein is dat je iets verkeerd bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!