MY.SIZE

My.Size condooms staan erom bekend dat ze voor elke penis het geschikte condoom hebben! Wij hebben de condooms van MySize van 47 mm tot 69 mm in 7 verschillende formaten. Zo bestel je nooit de verkeerde maat en weet je zeker dat je de goede condooms koopt.

My.Size

Veel standaard condooms worden in één maat gemaakt. Fabrikanten houden hierbij breedtes aan tussen 52 en 56 mm. Echter is niet elke man hetzelfde. Wanneer een man een te groot condoom draagt kan dit afglijden tijdens penetratie. Als een man een te klein condoom draagt zit dit enorm strak en kan het sneller scheuren. Bij condooms geldt: hoe beter de maat bij jouw penis past, hoe comfortabeler het voor je is. My.Size is een Duits condoommerk met het doel elke man een passend condoom te bezorgen.

Condooms van My.Size worden gemaakt van speciaal VYTEX latex, dat 90% minder latexproteïnen bevat dan normale latex. Bovendien worden er bij My.Size condooms geen dierlijke componenten gebruikt: het zijn vegan condooms voor iedereen geschikt.

Iedereen een eigen condoommaat

Als een condoom niet past ligt het meestal niet aan de lengte maar aan de breedte (de diameter) van het condoom. Grote condooms zijn een paar millimeter groter dan standaard condooms en kleine condooms een paar millimeter kleiner. My.Size condooms worden gemaakt in maar liefst zeven verschillende maten, tussen 47 mm en 69 mm.

Het afrollen van een My.Size condoom is in vergelijking met andere condooms veel gemakkelijker. Dit komt omdat je minder kracht nodig hebt en omdat het direct een goed formaat is voor jouw penis.

Je condoommaat berekenen

Een condoom is het veiligst als deze precies past en het meest comfortabel is. Je condoommaat weten is dus best belangrijk. Je kunt je maat condoom berekenen door je erectie op te meten bij het dikste stuk van je penis.

 Penisomtrek

 Condoommaat

 Lengte condoom

 Tot 10 cm

 47 mm

 16 cm

 Tussen 10,2 en 10,7 cm

 49 mm

 16,5 cm

 Tussen 11 en 11,5 cm

 53 mm

 18 cm

 Tussen 12 en 12,5 cm

 57 mm

 19 cm

 Tussen 12,5 en 13,3 cm

 60 mm

 19,5 cm

 Tussen 13,3 en 13,8 cm

 64 mm

 22,5 cm

 Vanaf 13,8 cm

 69 mm

 22,5 cm


My.Size condoommeter

Condooms uitkiezen blijft vaak een gok. Met de My.Size condoommeter wordt je condoommaat vinden wel erg simpel. Schuif de condoommeter uit en plaats het dikste stuk van je penis ertussen. De pijl geeft direct je condoommaat aan. Je kunt de Mister Size condoommeter krijgen voor maar €2,50!

My.Size condooms kopen

De condooms van My.Size blinken uit door maar liefst zeven verschillende condoommaten zodat de kans heel groot is dat jouw condoommaat erbij zit! My.Size condooms kopen doe je snel en eenvoudig bij Nooitmeersaai. Hiernaast hebben we diverse andere condoommerken als Durex en Lelo. Ook latexvrije condooms kun je bij ons vinden.

Condooms koop je discreet en veilig bij Nooitmeersaai. We hebben een uitgebreid assortiment condooms en alles direct op voorraad. We zorgen ervoor dat je bestelling in een neutrale doos richting jou komt en dat er geen erotische uiting op het verzendetiket en het bankafschrift komt te staan.

Let op! Condooms mogen door wettelijke bepalingen helaas niet worden geretourneerd.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!