MASSAGE OIL-KAARS

Soms vertellen koppels ons wel eens dat ze in hun drukke leven hun partner onbewust vergeten aandacht te geven. Juist dan kan het belangrijk zijn tijd vrij te maken om weer lichamelijk contact te maken. Massage voor jullie beiden kan ervoor zorgen dat er ontzettend veel positieve energie vrijkomt en je zelfvertrouwen vergroten. Juist voor deze gelegenheden hebben we de categorie massage voor koppels.

Massageolie voor koppels

Massage kan een enorm opwindende en bijzondere ervaring zijn. Dit merken we al wanneer een massage wordt uitgevoerd door een masseur, die alle kneepjes van het vak kent. Maar als het door je partner wordt uitgevoerd? Dan schiet de opwinding door het dak en krijgt je relatie een boost! Massageolie maakt de huid van jou en je partner glad en soepel en de spieren meer ontspannen.

We hebben massageolie in allerlei geuren die de hele ruimte vullen met aroma en je erotische avond nog meer sfeer geven. Zo hebben we luxe massageolie van het bekende merk Shunga in geuren als lavendel, vanille, kokosnoot, perzik en lotus. Elke geur zorgt voor een ander effect. Zo zet de geur van lotus negatieve energie om in positieve energie, zorgen fruitgeuren voor een optimistisch gevoel en kan vanille je verwarmen en opwinden.

Massagekaarsen voor de erotische avond

Een heel bijzondere ervaring krijg je met een massagekaars. Dit zijn kaarsen die de ruimte vullen met heerlijke geuren en waarvan het kaarsvet daarna als massageolie gebruikt wordt. Een massagekaars maakt de huid van jou of je partner zacht en soepel. Massagekaarsen hebben een lage smelttemperatuur onder 40 graden, waardoor ze geen huidirritaties veroorzaken.

Zet de massagekaars aan voor je gaat beginnen met masseren. De kaarsen hebben ongeveer een kwartier nodig om te branden, zodat de was smelt. Daarna kun je ‘m meteen gebruiken als massageolie. Geniet daarna tijdens de seks nog van de heerlijke aroma’s van de kaars.

Massage / cadeaukits

Weet je niet zeker wat je moet kopen voor je partner? Verras hem of haar met een massage / cadeaukit en geef je relatie een boost! Geweldig om te krijgen, maar net zo leuk om te geven. Onze massagekits zijn prachtig vormgegeven en bevatten diverse geuren en kleuren. Houdt je partner bijvoorbeeld van kokosnoot of mango? We hebben massage kits helemaal afgestemd op één geur waarmee je zeker goed binnenkomt.

In de cadeau kits kunnen leuke artikelen zitten, als massageolie, massagekaarsen, glijmiddel en kietelaars. Zo kun je elke avond wat anders uitproberen en wordt je seksleven alleen maar beter!

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!