LELO

Lelo condooms staan bekend om hun zeshoekige patroon dat bij elke stoot voor extra stimulatie zorgt. Alle Lelo HEX condooms vind je hieronder.

Lelo

Lelo is een 20 jaar oud Zweeds bedrijf dat hoogwaardige seksspeeltjes, massageproducten en condooms produceert. Het merk blinkt uit door de hoogwaardige materialen, functies en designs. Lelo is het bekendst geworden dankzij hun innovatieve condooms. Deze worden Lelo HEX genoemd.

Lelo HEX condooms

Lelo HEX is een lijn condooms met een uniek honingraat patroon aan de binnenzijde. Het patroon is zeshoekig en wordt ook hexagoon genoemd. Dit patroon is symmetrisch en sluit naadloos op elkaar aan. De buitenzijde van het condoom is glad om je partner het gevoel van een normaal condoom te geven. De condooms zijn gemaakt van ultradun en niet-zaaddodend latex. 

Normale Lelo HEX condooms hebben een nominale breedte van 54 mm. Je kunt ze vinden in doosjes met 3, 6, 12 en 36 stuks.

Lelo HEX Respect XL condooms hebben een nominale breedte van 58 mm. Je vindt ze in doosjes met 3, 12 en 36 stuks.

Voordelen Lelo HEX condooms

Lelo HEX condooms hebben een aantal voordelen ten opzichte van normale condooms. Het zeshoekige patroon aan de binnenzijde gaat het knappen van de condooms tegen omdat het condoom naar zes kanten uitrekt in plaats van één. Hierdoor wordt het condoom enorm flexibel. Wanneer er toch een scheurtje in het condoom ontstaat scheurt het condoom niet helemaal af maar alleen in die ene zeshoek.

Het honingraatpatroon zorgt voor een intenser gevoel bij het dragen omdat je het bij elke stoot voelt. Het maakt het Lelo HEX condoom stevig en zorgt ervoor dat het condoom beter op zijn plaats blijft zitten. 

De Lelo HEX condooms hebben een dikte van slechts 45 Microns, wat staat voor 0,045 mm. Ontzettend dun dus, minder dik dan andere condooms en ook minder dik dan een gemiddelde haar.

Lelo HEX condooms zijn voorzien van extra glijmiddel om penetratie lekkerder en minder pijnlijk te maken. Door de combinatie van een extra dun maar stevig condoom en extra glijmiddel zijn de condooms ook geschikt voor anale seks.

Lelo condooms kopen

Lelo HEX condooms met het bekende honingraatpatroon kenmerken zich door het intense gevoel bij het dragen, het flexibele en stevige design en de dikte van minder dan een gemiddelde haar. Je bestelt Lelo HEX condooms snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Ook hebben we andere condoommerken als Durex en My.Size. Bij een latex- of rubberallergie kun je gaan voor latexvrije condooms.

Je koopt condooms discreet bij Nooitmeersaai. We verpakken je bestelling in een effen doos, zorgen ervoor dat onze naam niet op het verzendetiket en bankafschrift staat en laten het pakketje niet bij de buren bezorgen.

Let op! Condooms kunnen helaas niet worden geretourneerd wegens maatregelen betreffende hygiëne.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!