VAGINAKLEMMEN

Geef je vrouw, vriendin of sub extra stimulatie, pijn en genot met vaginaklemmen: sextoys voor dames een hoge pijngrens hebben en hun vagina willen stimuleren. Bekijk hieronder ons assortiment.

Wat zijn vaginaklemmen?

Vaginaklemmen zijn sextoys voor dames die ervan houden om hun vagina te stimuleren en een hoge pijngrens hebben. Een vaginaklem wordt gezien als BDSM sextoy omdat het pijnscheuten kan geven die vergelijkbaar zijn met die van tepelklemmen. Vaginaklemmen zien er grotendeels hetzelfde uit als tepelklemmen en vaak zijn dit klemmen die je met schroefjes kan aandraaien om deze zo stevig kan maken als jij wilt. Vaginaklemmen hebben vaak een plastic coating, die de kans op huidirritatie of -beschadiging vermindert. Je kunt kiezen voor vaginaklemmen zonder plastic coating, maar dit is op eigen risico.

Wellicht denk je dat een vaginaklem een sextoy is voor de wat meer ervaren spelers in de BDSM of dat het een zeer extreem pijneffect veroorzaakt. Dit klopt wel, maar het wil niet zeggen dat het per se te extreem is. Vaginaklemmen zijn bijna altijd verstelbaar. Bovendien verbeteren vaginaklemmen de doorbloeding en beleef je een orgasme veel intenser door de gevoeligheid.

Hoe gebruik je vaginaklemmen?

Vaginaklemmen zien er vaak hetzelfde uit als tepelklemmen met het kenmerkende ‘knijper’ ontwerp. Het zijn klemmen die eenvoudig te gebruiken zijn. Knijp de uiteinden van de vaginaklemmen even in en laat ze los op de schaamlippen of de clitoris. Zorg ervoor dat je de klemmen niet op het uiteinde zet, maar zo ver mogelijk. Dit is net zoals bij tepelklemmen, die je ook niet op het uiteinde van de tepel zet maar vlakbij het tepelhof. Afhankelijk van hoe strak je de schroefjes aandraait ontstaat er erotische pijn bij de vrouw.

Je kunt vaginaklemmen even opwarmen door ze onder de warme kraan te houden of juist fris maken door ze in een ijszakje te wikkelen of in de koelkast te leggen. Dit is onderdeel van temperature play: het spelen met temperaturen om de zenuwen van de onderdanige te stimuleren. Dit raden we niet aan voor beginners die de pijngrens van hun partner of van henzelf nog niet goed kennen. Experimenteer, maar ga niet de eerste keer over de pijngrens heen. Het zou zonde zijn om een product te kopen die je vervolgens maar één keer gebruikt.

Na het gebruik van vaginaklemmen

Nadat je vaginaklemmen hebt gebruikt kunnen de schaamlippen een tijdje gevoelig blijven. Je kunt het pijngevoel van je partner verminderen door de clitoris / schaamlippen te masseren of te likken. Wil je de vagina van je partner masseren? Dan kun je een erotische massageolie gebruiken. Erotische massageolie zorgt ervoor dat degene die gemasseerd wordt zich meer ontspant en het is een heerlijke manier om liefde te tonen of als voorspel.

Welke soorten vaginaklemmen zijn er?

In ons assortiment vind je meerdere soorten vaginaklemmen. De meest voorkomende leggen we je hieronder uit.

Clitorisklem

Een clitorisklem is een BDSM sextoy die wordt gebruikt om de clitoris vast te klemmen. Het kan een ontzettend opwindende ervaring zijn om één van de meest gevoelige plekjes de stimuleren terwijl je daar ook erotische pijn ervaart. Clitorisklemmen zien er bijna altijd uit als tepelklemmen, met een ontwerp als een knijper en een plastic coating. Sommige clitorisklemmen hebben een ringetje die je kan verschuiven om de klem smaller of wijder te maken.

Schaamlipklem

Een schaamlipklem is een sextoy die je om de schaamlippen van de vrouw plaatst om deze vast te klemmen. Deze zijn iets platter dan tepelklemmen en hebben een kleinere drukknop. Schaamlipklemmen zijn verstelbaar met het pinnetje. Meestal worden schaamlipklemmen met een ketting verbonden met andere klemmen.

Combinatie met tepelklemmen en ketting

Je zult bij sommige artikelen een combinatie van vaginaklemmen en tepelklemmen tegenkomen. Deze worden met een ketting verbonden om één sextoy te krijgen. Een ketting geeft net even een iets meer opwindende uitstraling aan tepel- en vaginaklemmen, al zeggen we het zelf. Je kunt kiezen om een klein gewichtje aan de kettinkjes te hangen voor extra stimulatie en genot.

Vaginaklemmen kopen

Vaginaklemmen koop je snel online bij Nooitmeersaai. De vaginaklemmen zijn van hoge kwaliteit en enorm divers. We hebben een ruime hoeveelheid vaginaklemmen om je vagina of de vagina van je partner te stimuleren. Ook vind je bij ons een groot assortiment BDSM zodat je zelf kunt kiezen wat je gaat uitproberen met z’n tweeën.

Als je een erotisch artikel zoals vaginaklemmen koopt, is het enorm belangrijk dat dit discreet gebeurt. We behandelen je bestelling discreet en anoniem. Onze naam is niet zichtbaar op de buitenzijde van je pakketje en op je bankafschrift komt deze ook niet terug.

Let op! Alle sextoys, inclusief vaginaklemmen, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk verplicht i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er daarom helemaal zeker van dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!