BOEIEN-ACCESOIRES

Keten je partner vast of word zelf vastgeketend met boeien. Verras hem of haar door de handen of enkels vast te boeien of misschien wel aan een bed! Onze boeien zijn gemaakt van materialen als siliconen, pluche, metaal, leer en klittenband. Bepaal zelf wat je wil doen zonder dat je partner kan tegenstribbelen.

Wat zijn BDSM boeien?

BDSM is de kunst elkaar seksuele beperkingen op te leggen. Het gaat om een machtsverhouding: dominantie (de dom) en submissie (de sub). Juist hierbij zijn boeien enorm gepast! Met handboeien, enkelboeien of bondagetouw kun je je partner vastbinden en hem of haar volledig overleveren aan jou. Of andersom natuurlijk!

Welke soorten BDSM boeien zijn er?

Onder BDSM boeien vallen de handboeien, voetboeien / enkelboeien en accessoires als bondagedoek, hogties en spreader stangen. Met BDSM boeien kun je heel veel. Bij SM is vastgebonden worden is pas de beginfase. Combineer boeien bijvoorbeeld met een zweep, kietelaar of pinwheel.

Handboeien

Handboeien zijn speciaal gemaakt om jou of je partner vast te binden aan de polsen. Je kunt ervoor kiezen om beide armen aan elkaar vast te maken op de rug (geweldig als politie rollenspel) of op de buik. Ook kun je de ene arm in een handboei doen en de andere om een spijl van je bed. Onze handboeien zijn gemaakt van materialen als pluche en leer. Elk materiaal heeft weer een andere impact op de geboeide. Zo zal pluche weinig huidirritatie geven en je ook het gevoel van playfulness meegeven tijdens jullie erotische avond. Leer is ontzettend opwindend en vaak voor de meer ervaren BDSM spelers.

Enkelboeien

Met enkelboeien / voetboeien kun je ervoor kiezen je partner vast te binden met de benen aan elkaar. Enkelboeien beperken de bewegingsvrijheid van je partner pas echt! Over het algemeen zijn enkelboeien gemaakt met een klittenbandsluiting of een gesp. Ze zijn geweldig in combinatie met een plumeau / kietelaar en met blinddoeken. Je kunt enkelboeien vinden met een gesp, klittenbandsluiting en een klikslot (zoals bij echte politieboeien).

Boeien accessoires

Zoek je hulpmiddelen om je partner vast te binden? Dan raden we je de boeien accessoires aan. Bekijk bijvoorbeeld eens synthetisch bondagedoek! Ook zijn onze hogties met 2 haken en met 4 haken altijd in trek. Wil je het helemaal spannend maken? Met de spreader stang van Fifty Shades of Grey kun je handboeien hangen aan 4 haken.

BDSM boeien kopen

Je bestelt boeien voor BDSM en SM heel eenvoudig bij Nooitmeersaai! Op onze website vind je vrijwel elk seksartikel dat er momenteel is. We hebben een groot assortiment BDSM artikelen waarmee je een fantastisch spel van dominantie en submissie kunt ervaren met je partner, dom of sub.

Bij alle seksartikelen is een discrete verzending en levering van het hoogste belang. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je bestelling discreet wordt behandeld. Van verpakking en verzending tot aan de naam op je bankafschrift: we zorgen ervoor dat je nooit in de verlegenheid zult komen vanwege een pakket van Nooitmeersaai.

Naast een uitgebreid assortiment BDSM hebben wij ook een groot aanbod anale sextoys, sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij

Let op! Alle BDSM-artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er dus zeker van dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!