CHASTITY / KUISHEID

Chastity is een onderdeel binnen de BDSM voor seksuele onthouding. Hou je sub of partner van een orgasme af met een kuisheidsgordel! Je vindt ze zowel voor mannen als vrouwen. Begrens de gevoelens van de onderdanige. Totdat de kuisheidsgordel af mag.

Wat is chastity?

Chastity, ook kuisheid genoemd, is een vorm binnen de BDSM waarbij seksuele onthouding een belangrijke rol speelt. De onderdanige, de sub, mag geen erectie of orgasme krijgen. Chastity is een onderdeel dat perfect binnen de BDSM past. In de BDSM gaat het om een machtsverhouding met een dominante (de dom) en een onderdanige (de sub). Onder chastity vallen o.a. de kuisheidsgordel, de peniskooi en de ball splitter. De meeste chastity toys zijn bedoeld om langere tijd te dragen.

Welke chastity producten zijn er?

Chastity is de verzamelnaam voor alle toys die met kuisheid te maken hebben. Hieronder vallen een aantal sextoys.

Kuisheidsgordels

Een kuisheidsgordel is een hulpstuk die de geslachtsdelen afsluit, waardoor aanraking en penetratie niet mogelijk is. In het verleden werden kuisheidsgordels ontworpen om vreemdgaan, verkrachtingen en seksuele verleiding tegen te gaan. Tegenwoordig worden kuisheidsgordels hier niet meer voor gebruikt, maar in de wereld van BDSM is dit een bekend en veelgebruikt attribuut. Kuisheidsgordels sluiten hierop aan omdat het gevoel van machteloosheid enorm is wanneer de ander beslist wanneer de gordel aan of af mag.

Peniskooien

Een peniskooi wordt ook kuisheidskooi genoemd en is een afsluiting van de penis, vaak gemaakt van metaal. Vanzelfsprekend is een peniskooi alleen bedoeld voor mannen, waar kuisheidsgordels bijna uitsluitend voor vrouwen worden gemaakt. Een peniskooi is klein en in sommige gevallen zelfs kleiner dan de penis in slappe toestand. Een peniskooi is bedoeld om voor langere tijd te gebruiken. Hierdoor bevat een peniskooi vaak een gat aan de bovenzijde waardoor de man kan plassen. Ook bestaan er peniskooien met een dilator.

BDSM cockring

Een cockring wordt in de BDSM gebruikt in combinatie met metalen studs / noppen die de onderdanige draagt. Deze kunnen naar binnen zijn gericht om de sub een gevoel van druk te geven. Deze zijn eenvoudig verstelbaar omdat ze best pijn kunnen doen als ze te strak zitten. Draag een cockring niet langer dan 20 minuten.

Balzak splitser

Een balzak splitser is een hulpstuk dat om de ballen en penis wordt gedragen. Het bestaat uit een ring of een sleeve die om de penis gaat. Daarnaast bevat de ball splitter een tweede band die de ballen van elkaar scheidt. Zo wordt de man die ‘m draagt letterlijk bij de ballen gegrepen.

Chastity / kuisheid artikelen kopen

Alle kuisheidsgordels, peniskooien, cockringen en ball splitters koop je snel en eenvoudig op Nooitmeersaai! We hebben alles voor chastity / kuisheid direct op voorraad. Ook hebben we een groot aantal andere BDSM artikelen waarmee je een fantastische avond kunt beleven met je partner, dom of sub. Naast een uitgebreid assortiment BDSM hebben we een groot aanbod sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij

Bij alle erotische artikelen is het enorm belangrijk dat je bestelling discreet wordt behandeld. Je pakket wordt door onze medewerkers anoniem en discreet en met de grootste zorg behandeld. Van verpakking en verzending tot de naam op je bankafschrift: nergens zie je onze naam terugkomen.

Let op! Alle sextoys, inclusief de producten onder chastity / kuisheid, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er helemaal zeker van dat het product bij je past en lees goed de beschrijving van het product door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!