CHASTITY / KUISHEID

Chastity is een onderdeel binnen de BDSM voor seksuele onthouding. Hou je sub of partner van een orgasme af met een kuisheidsgordel! Je vindt ze zowel voor mannen als vrouwen. Begrens de gevoelens van de onderdanige. Totdat de kuisheidsgordel af mag.

Wat is chastity?

Chastity, ook kuisheid genoemd, is een vorm binnen de BDSM waarbij seksuele onthouding een belangrijke rol speelt. De onderdanige, de sub, mag geen erectie of orgasme krijgen. Chastity is een onderdeel dat perfect binnen de BDSM past. In de BDSM gaat het om een machtsverhouding met een dominante (de dom) en een onderdanige (de sub). Onder chastity vallen o.a. de kuisheidsgordel, de peniskooi en de ball splitter. De meeste chastity toys zijn bedoeld om langere tijd te dragen.

Welke chastity producten zijn er?

Chastity is de verzamelnaam voor alle toys die met kuisheid te maken hebben. Hieronder vallen een aantal sextoys.

Kuisheidsgordels

Een kuisheidsgordel is een hulpstuk die de geslachtsdelen afsluit, waardoor aanraking en penetratie niet mogelijk is. In het verleden werden kuisheidsgordels ontworpen om vreemdgaan, verkrachtingen en seksuele verleiding tegen te gaan. Tegenwoordig worden kuisheidsgordels hier niet meer voor gebruikt, maar in de wereld van BDSM is dit een bekend en veelgebruikt attribuut. Kuisheidsgordels sluiten hierop aan omdat het gevoel van machteloosheid enorm is wanneer de ander beslist wanneer de gordel aan of af mag.

Peniskooien

Een peniskooi wordt ook kuisheidskooi genoemd en is een afsluiting van de penis, vaak gemaakt van metaal. Vanzelfsprekend is een peniskooi alleen bedoeld voor mannen, waar kuisheidsgordels bijna uitsluitend voor vrouwen worden gemaakt. Een peniskooi is klein en in sommige gevallen zelfs kleiner dan de penis in slappe toestand. Een peniskooi is bedoeld om voor langere tijd te gebruiken. Hierdoor bevat een peniskooi vaak een gat aan de bovenzijde waardoor de man kan plassen. Ook bestaan er peniskooien met een dilator.

BDSM cockring

Een cockring wordt in de BDSM gebruikt in combinatie met metalen studs / noppen die de onderdanige draagt. Deze kunnen naar binnen zijn gericht om de sub een gevoel van druk te geven. Deze zijn eenvoudig verstelbaar omdat ze best pijn kunnen doen als ze te strak zitten. Draag een cockring niet langer dan 20 minuten.

Balzak splitser

Een balzak splitser is een hulpstuk dat om de ballen en penis wordt gedragen. Het bestaat uit een ring of een sleeve die om de penis gaat. Daarnaast bevat de ball splitter een tweede band die de ballen van elkaar scheidt. Zo wordt de man die ‘m draagt letterlijk bij de ballen gegrepen.

De meest populaire

Een kuisheidsgordel is een hulpstuk die het kruis afsluit waardoor aanraking, penetratie en erotische stimulatie niet mogelijk is. In de middeleeuwen werd de kuisheidsgordels ontworpen en in het dagelijks leven gebruikt om vreemdgaan, seksuele verleiding en verkrachtingen te voorkomen. Tegenwoordig is de kuisheidsgordel toegetreden tot het steeds breder wordende spectrum van BDSM speeltjes. De kuisheidsgordel wordt door de onderdanige gedragen om het gevoel van machteloosheid te onderstrepen en seksuele onthouding. De dominant heeft hierbij volledige controle.

Voor wie zijn de gordels bedoeld?

In deze tijd wordt de gordel door zowel mannen als vrouwen gedragen. Het is vooral populair bij BDSM en wordt dan ook vaak gebruikt bij BDSM rollenspel om een machtsverhouding te creëren. Een kuisheidsgordel helpt de dominant met het begrenzen en het plagen van de onderdanige. Door de kuisheidsgordel te gebruiken heeft de drager ervan geen toegang tot zijn/haar geslachtsdelen waarbij seksueel verlangen verder toeneemt.

Welke kuisheidsgordels zijn er?

Kuisheidsslip

Een kuisheidsslip oftewel chastity belt is een BDSM sextoy gebaseerd op de normale slip / onderbroek. Ze worden vaak gemaakt van leer of PU leer. Het is een slip met een afsluiting of kleine opening aan de voorkant. Een leren kuisheidsslip zorgt dat de seksuele verlangens steeds verder toenemen omdat de drager geen toegang heeft tot zijn of haar geslachtsdeel.

Kuisheidsgordel voor vrouwen

Voor vrouwen is er de klassieke kuisheidsslip met een extreem kleine opening voor de vagina. De kuisheidsgordel voor vrouwen wordt vrijwel altijd met sloten vastgemaakt. Omdat de opening aan de voorkant enorm klein is, is penetratie onmogelijk. Door de opening bij dit kledingstuk kan plassen nog wel.

Kuisheidsgordel voor mannen

Voor mannen is er de kuisheidsslip met een cockring of riempjes voor de penis. Deze zorgen ervoor dat de erectie niet tot volle wasdom kan komen of zelfs dat de penis permanent in slappe toestand blijft. Zo hebben we kuisheidsgordels voor mannen met aan de voorkant een kleine ruimte of kooi van roestvrij staal.

Naast kuisheidsgordels voor mannen hebben we ook een ruim assortiment peniskooien en balzaksplitsers.

Hoe gebruik je een kuisheidsgordel?

Een kuisheidsgordel is een hulpstuk dat vaak zonder onderkleding direct op de huid wordt gedragen. Ze zijn gemaakt om voor langere tijd te dragen, zelfs tijdens slapen en om onder kleding te dragen gedurende de dag.

Verstelbaar

De meeste kuisheidsgordels hebben een verstelbare riem waardoor het aandoen en bevestigen eenvoudig is. Als je de kuisheidsgordel goed hebt versteld kun je deze vastzetten met verschillende hangsloten of meerdere kleine sloten. De meeste kuisheidsgordel hebben standaard een hangslot die wordt meegeleverd. De Dominant van jullie beslist wanneer de BDSM gordel af mag.

Vrijwel elke kuisheidsgordel heeft een kleine opening aan de voorzijde. Deze opening is bedoeld om te kunnen plassen zonder dat het harnas helemaal af moet. De opening is bewust klein gehouden zodat de drager verder niets met zijn of haar geslacht kan.

Slot en grendel

Belangrijk bij het gebruiken van een kuisheidsgordel is de plek waar je de sleutels plaatst. Zorg ervoor dat de reserve sleutel niet aan de hoofdsleutel bevestigd zit, als je ze dan kwijt raakt ben je ze meteen beide kwijt. Zo voorkom je een ongemakkelijke situatie met degene die de kuisheidsgordel moet verwijderen

Een kuisheidsgordel onderhouden

We raden je aan alle BDSM sextoys, waaronder kuisheidsgordels, grondig schoon te maken voor en na elke sessie. Dit is omdat je de levensduur van je luxe lederen kuisheidsgordel zo lang mogelijk kunt maken. Bovendien is het belangrijk dat de onderdanige een schone gordel draagt om irritatie te voorkomen.

Leer of PU leer

Kuisheidsslips zijn meestal gemaakt van leer of PU leer. Dit zijn materialen die je op een specifieke manier moet schoonmaken, hiervoor kun je ledervet gebruiken of een speciale toycleaner voor leren producten. Leer en PU leer verliezen snel hun soepelheid als je deze materialen langdurig blootstelt aan water en zeep. Door het zorgvuldig onderhouden en schoonmaken van de kuisheidgordel gaat het product langer mee en kan het op een hygiënische manier worden gebruikt.

Opbergen

Het is verstandig het kuisheidsharnas op een droge en donkere plaats op te bergen. Leer raakt in zonlicht namelijk gemakkelijk verweerd.

Chastity / kuisheid artikelen kopen

Alle kuisheidsgordels, peniskooien, cockringen en ball splitters koop je snel en eenvoudig op Nooitmeersaai! We hebben alles voor chastity / kuisheid direct op voorraad. Ook hebben we een groot aantal andere BDSM artikelen waarmee je een fantastische avond kunt beleven met je partner, dom of sub. Naast een uitgebreid assortiment BDSM hebben we een groot aanbod sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij

Bij alle erotische artikelen is het enorm belangrijk dat je bestelling discreet wordt behandeld. Je pakket wordt door onze medewerkers anoniem en discreet en met de grootste zorg behandeld. Van verpakking en verzending tot de naam op je bankafschrift: nergens zie je onze naam terugkomen.

Let op! Alle sextoys, inclusief de producten onder chastity / kuisheid, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er helemaal zeker van dat het product bij je past en lees goed de beschrijving van het product door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!