METALEN COCKRINGEN

Een erectie verbeteren is nu wel heel lekker! Een metalen cockring voor de regelmatige drager. Bekijk nu het aanbod stalen penisringen.

Wat is een metalen cockring?

Een cockring is een sextoy in de vorm van een ring die je om de penis schuift met het doel om de erectie te verbeteren en langer vast te houden. Een cockring knelt de penis af, waardoor bloed nog wel naar de penis toe kan maar zeer moeilijk weg. Metaal / staal is één van de materialen waar cockringen van gemaakt worden. Een eigenschap van een metalen cockring is dat het de gevoeligheid van de penis vergroot omdat het een hard materiaal is. Omdat je erectie langer blijft, heeft dit een positief effect op je bedprestaties. Je partner kan dus ook extra genieten.

Voor wie is een metalen cockring?

Een metalen cockring wordt meestal gedragen door mannen die wat meer ervaren zijn met cockringen. Het metaal is namelijk niet buigbaar en zit strak om de penis heen. Bovendien hebben stalen cockringen soms varianten met meerdere ringen, een anaal ei of een uitstulping om de prostaat te masseren. De onbuigbare cockring is niet alleen prettig tijdens het dragen; ook ziet het er als een sieraad uit!

Metalen cockringen zijn in allerlei groottes verkrijgbaar. Omdat dit een niet-buigbaar materiaal is, is niet elke penis geschikt voor elke cockring. Bij cockringen van rubber of siliconen is dit wel het geval. Roestvrij stalen cockringen variëren tussen 30 mm en 55 mm. Je kunt zelf meten welke maat je nodig hebt door de omtrek van je penis op te meten in erectiestand. 

Hoe gebruik je een metalen cockring?

Een metalen cockring doe je niet anders om dan je zou doen met cockringen van andere materialen. Doe de cockring om de penis op het moment dat deze nog niet helemaal stijf is. Wanneer je een cockring pas om je penis schuift als je al een erectie hebt is het effect minder. Op het moment dat je een cockring zonder toevoegingen gebruikt als een anaal ei of buttplug, dan raden we je aan de cockring helemaal tot onderaan de penis te schuiven. Als je voor het eerst een cockring gaat dragen, scheer je haren dan weg om je geslachtsdeel. Draag een penisring niet langer dan 30 minuten.

Wij raden onze klanten altijd aan wat glijmiddel te gebruiken bij een cockring. Een paar druppeltjes is voldoende: gebruik je te veel, dan kan de penisring afschieten tijdens de daad. Gebruik je te weinig, dan is het comfort minder. Probeer zelf uit hoeveel glijmiddel voor jou ideaal is. In ons assortiment vind je allerlei soorten glijmiddel: metalen cockringen kunnen in combinatie met elk glijmiddel worden gebruikt zonder risico.

Een metalen cockring onderhouden

Zoals bij elk seksspeeltje raden we je aan om deze voor en na elke keer grondig schoon te maken. Twee keer schoonmaken is enorm belangrijk om stofjes en vuiltjes weg te houden van de geslachtsdelen en de levensduur van de sextoy te verlengen. 

Sextoys van metaal zijn het eenvoudigst schoon te maken. Dit kun je namelijk doen met water en ongeparfumeerde zeep. Bovendien kun je de bacteriën en lichaamsstoffen verwijderen door de stalen cockring een paar minuten in kokend water te leggen. Dep je metalen speeltje daarna droog met een schone doek.

Een metalen cockring kopen

Wil je je erectie verbeteren en langer volhouden? Een metalen cockring koop je snel online bij Nooitmeersaai! We hebben een groot assortiment RVS cockringen direct op voorraad. Voor 15:00 besteld = nog dezelfde dag verzonden. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere sextoys voor mannen. Uiteraard verzenden we je bestelling zeer discreet, zonder erotische uitingen op de buitenzijde.

Een metalen penisring kan net als andere sextoys niet geretourneerd worden wanneer deze uit de verpakking verwijderd zijn. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. de hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!