GLIJMIDDEL ACCESSOIRES

Alle accessoires voor bij glijmiddelen vind je hier. Met een glijmiddel spuit ofwel lube shooter breng je heel eenvoudig de juiste hoeveelheid glijmiddel aan. Schiet nooit meer uit met je glijmiddel!

Wat zijn glijmiddel accessoires?

Glijmiddel is een vloeibare substantie dat het glijvermogen verbetert om penetratie eenvoudiger en minder pijnlijk te maken. Glijmiddel accessoires zijn hulpmiddelen bij het aanbrengen en doseren van glijmiddel. Een glijmiddel spuit is hierbij het belangrijkste hulpstuk.

Glijmiddel spuit

Een glijmiddel spuit is een accessoire waarmee je glijmiddel precies op de plek kunt spuiten waar jij dat wilt. Glijmiddel doseren wordt enorm eenvoudig. Je kunt glijmiddel opzuigen uit het flesje, precies zoveel als jij wilt, en dit vervolgens aanbrengen waar dat nodig is. Ze worden ook lube shooter en glijmiddel launcher genoemd.

Bij ons kun je glijmiddel spuiten vinden met een inhoud van 50 cc en 100 cc. Door het metalen design van deze glijmiddel launchers gaan ze enorm lang mee in vergelijking met simpele lube shooters van ABS (plastic).

Medical Play

Steeds populairder is medical play, een rollenspel met dokter en patiënt. De metalen glijmiddel spuit wordt ook medische spuit genoemd omdat het een hulpstuk is dat naast een speculum, dokterspakje en stethoscoop wordt gebruikt door de dokter voor een grondig onderzoek. De gynaecoloog onderzoekt de patiënt met spannende (anale) toys en accessoires. De medische spuit wordt vaak gebruikt vóór het inbrengen van een speculum om de vagina of anus te openen en te inspecteren.

Voor wie zijn glijmiddel accessoires?

Glijmiddel accessoires worden gebruikt door mannen en vrouwen. De spuit voor glijmiddel wordt vaak gebruikt door koppels die vaker glijmiddel gebruiken en een manier zoeken om dit eenvoudiger te maken. De glijmiddel spuit voorkomt dat je uitschiet met je glijmiddel en zorgt dat het glijmiddel precies op de goede plek terechtkomt. Anale of vaginale penetratie wordt veel comfortabeler als het glijmiddel precies zit waar het nodig is.

Hoe gebruik je glijmiddel accessoires?

Zet de glijmiddel launcher in elkaar voor je glijmiddel opzuigt. Hou de glijmiddel spuit vast door je vingers in de ringen te steken. Je kunt het uiteinde van de lube shooter in je glijmiddel steken en het uiteinde van de spuit omhoog trekken om de spuit te vullen. Breng de glijmiddel spuit anaal of vaginaal in en druk de spuit leeg door het uiteinde weer in te drukken. Je kunt de spuit voor glijmiddel ook gebruiken om lube op je seksspeeltje aan te brengen.

Glijmiddel accessoires schoonmaken

Schoonmaken van glijmiddel accessoires is eenvoudig. Haal de onderzijde van de spuit af en hou ‘m vervolgens onder de warme kraan. Je kunt de buitenzijde schoonmaken met toycleaner, een vloeibare substantie voor het onderhoud van sextoys. Laat toycleaner een minuutje intrekken en wrijf de glijmiddel spuit daarna schoon en droog met een schone doek. We raden je aan al je sextoys voor en na gebruik grondig te reinigen.

Glijmiddel accessoires kopen

Wil je glijmiddel eenvoudig aanbrengen? Met een glijmiddel accessoire wordt glijmiddel spuiten een eitje! Glijmiddel accessoires koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Je kunt alle soorten glijmiddel combineren met de metalen glijmiddel spuit.

Wanneer je je nieuwe glijmiddel hulpstuk hebt gekocht zorgen we ervoor dat je bestelling met zorg wordt behandeld. We verzenden je bestelling in een effen doos zonder opdruk, zetten onze naam niet op het verzendetiket en ook niet op je bankafschrift.

Let op! Glijmiddel accessoires kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. We proberen hierop in te spelen door volledige informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!