ANAAL GLIJMIDDEL

Bereid je voor op anale penetratie en maak anaal een spannende en opwindende ervaring! Anaal glijmiddel is onmisbaar bij anale seks. Bekijk hieronder het assortiment.

Wat is anaal glijmiddel?

Anaal glijmiddel is een substantie die wordt gemaakt met het doel anale penetratie eenvoudiger en comfortabeler te maken. Het is glad, vloeibaar en wordt bijna altijd gemaakt op waterbasis of siliconenbasis. De anus is een plekje op het menselijk lichaam waar veel zenuwuiteinden samenkomen. Hierdoor is anale stimulatie zeer gevoelig en opwindend. Anaal glijmiddel is speciaal gemaakt voor anale penetratie: het is iets dikker dan normaal glijmiddel en heeft in sommige gevallen een verdovend effect.

Hoe gebruik je anaal glijmiddel?

Anale seks is een erotische gebeurtenis die best pijnlijk kan zijn, zeker wanneer je je niet goed genoeg hebt voorbereid of de anus niet klaar hebt gemaakt voor penetratie. De anus maakt geen natuurlijk vocht aan zoals de vagina dit wel doet. Anaal glijmiddel is daarom essentieel bij anale seks. Bij anaal glijmiddel is het belangrijk dat je alle lichaamsdelen van glijmiddel voorziet die met elkaar in contact komen. Wil je bijvoorbeeld je partner anaal vingeren, zorg er dan voor dat je je vinger voorziet van anale glijmiddelen. Dit geldt ook voor alle sextoys waarmee je jezelf of je partner anaal wilt verwennen. Voor je begint met anale penetratie kun je ervoor kiezen het glijmiddel eerst op te warmen met je handen. Dit voelt aangenamer aan.

Langzaam penetreren

Zoals we eerder hebben gezegd: anaal kan best pijnlijk zijn, zelfs mét anaal glijmiddel. We raden je aan om voorzichtig om te gaan met het invoeren van sextoys of geslachtsdelen in de anus. Dit is zeker zo wanneer je nog niet veel ervaring hebt met anale seks. Voor veel mensen die voor het eerst aan anale seks gaan doen geldt dat ze hun grenzen niet volledig kennen. Het zou zonde zijn om na één keer nooit meer anale penetratie te proberen omdat je die ene keer over de pijngrens bent gegaan. Begin dus voorzichtig en bouw geleidelijk de intensiteit op.

Welke soorten anaal glijmiddel zijn er?

Anale glijmiddelen worden in diverse vormen en verpakkingen geleverd, zoals gels, sprays en in zakjes. Wij hebben anaal glijmiddel op waterbasis, siliconenbasis en hybride. Hieronder leggen we je ze uit.

Anaal glijmiddel op siliconenbasis

Glijmiddel op siliconenbasis staat erom bekend dat het de huid langdurig zacht en soepel maakt. Het is een dikkere substantie die iets duurder is dan glijmiddel op waterbasis, maar omdat je er minder van hoeft te gebruiken gaat je flesje of tube langer mee. Bij anaal glijmiddel op siliconenbasis geldt dat dit niet kan worden gebruikt in combinatie met een seksspeeltje van siliconen. Dit kan het speeltje aantasten en bacteriën vrij spel geven. Check dus eerst van welk materiaal je sextoy is gemaakt.

Anaal glijmiddel op waterbasis

Glijmiddel op waterbasis is een substantie dat veilig is met alle condooms en seksspeeltjes. Bovendien is het huidvriendelijk en ook verkrijgbaar als biologisch / vegan glijmiddel. Het is iets goedkoper dan anaal glijmiddel op siliconenbasis, maar het droogt wel iets sneller op, waardoor je soms moet bijspuiten.

Hybride anaal glijmiddel

Hybride glijmiddel is een mix tussen glijmiddel op siliconenbasis en glijmiddel op waterbasis. Omdat het glijmiddel een mix is van de twee neemt het de positieve eigenschappen van beide glijmiddelen over. Hybride glijmiddel combineert de langdurige gladheid van siliconen met de veiligheid van waterbasis. Hybride glijmiddelen kunnen ook gebruikt worden bij siliconen sextoys.

Hoe lang is anaal glijmiddel houdbaar?

Anaal glijmiddel heeft een houdbaarheidsdatum ondanks dat dit een niet-eetbaar product is. Je kunt de houdbaarheidsdatum vinden op de verpakking. Bovendien hebben we bij elk anaal glijmiddel de houdbaarheidsdatum bij de specificaties geplaatst. In sommige gevallen staat dit vermeld als THT / tenminste houdbaar tot. In dit geval zul je zelf moeten testen of het glijmiddel na de datum nog gebruikt kan worden. Als de geur of kleur afwijkt of het glijmiddel is opgedroogd, weet je zeker dat je beter nieuw anaal glijmiddel kan bestellen.

Anaal glijmiddel kopen

Al je glijmiddelen voor anale penetratie koop je snel en direct uit voorraad bij Nooitmeersaai! Ook hebben we een ruime hoeveelheid anale sextoys die we direct uit voorraad kunnen leveren. Bestel je een anale sextoy of anaal glijmiddel voor 15:00? Dan verzenden wij deze nog dezelfde werkdag.

We behandelen je bestelling met aandacht voor de privacy van onze klanten. Het pakketje wordt verzonden in een neutrale doos en de naam van Nooitmeersaai komt niet op je verzendetiket te staan. Ook komt onze naam niet op je bankafschrift te staan.

Let op! Alle glijmiddelen kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er dus helemaal zeker van dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!