OOG / MASKERS

Een BDSM masker is een afdekking van de ogen, mond of een ander deel van het hoofd van je partner of de sub. Geef je seksleven een nieuwe impuls en benadruk de machtsverhouding in de slaapkamer nog wat meer! Bekijk hieronder de maskers.

Wat is een BDSM masker?

BDSM is het spel waarbij je de ander beperkingen oplegt. Een BDSM masker is een afdekking van de ogen, mond of ander deel van het hoofd die gebruikt wordt bij BDSM en bondage. Door de ogen of mond te bedekken verminder je het aantal zintuigen dat de sub gebruikt waardoor de andere zintuigen op scherp komen te staan. Dit zorgt ervoor dat de erotische activiteit veel intenser aanvoelt. Bijvoorbeeld spanking en strelingen; hierbij wordt de huid die wordt aangeraakt een stuk gevoeliger.

Naast een zintuiglijk effect is een BDSM masker niet alleen effectief, het geeft ook een mooi effect en kan je partner of sub er prachtig en opwindend uit laten zien. Een masker is zowel voor beginners als ervaren spelers in de BDSM een geschikt attribuut. Je kunt namelijk zelf kiezen hoe ver je gaat, hoe strak je een masker vastmaakt en welk deel van het hoofd wordt afgedekt.

Soorten maskers voor BDSM

Het aantal maskers is niet op één hand te tellen. We leggen je hieronder de meest verkochte BDSM maskers uit en geven je een kleine onderbouwing.

Blinddoek

Het meest simpele masker, maar ook één met de meeste mogelijkheden. Blinddoeken zijn meestal zacht en worden bijna altijd gemaakt van satijn. Ze worden vastgemaakt met een elastiek of een gesp. Een blinddoek is voor beginners aan te raden omdat je deze heel snel af kunt doen.

Oogmasker

Oogmaskers zijn niet altijd maskers die de ogen bedekken. Meestal zijn dit maskers die perfect passen in de slaapkamer en op een gemaskerd bal. Met prachtige patronen en en een luxe uitziend design mag een oogmasker niet ontbreken in je collectie.

Hoofdmasker

Een hoofdmasker wordt gebruikt om het hele hoofd af te dekken, met uitzondering van je ogen en/of je mond. Voor beginners hebben we een nylon hoofdmasker met open ogen en mond. Ben je wat meer ervaren, ga dan voor een leren uitvoering.

Dierenmasker

Miauw! Met een dierenmasker kan jij met je partner genieten van animal play. Boots een echt huisdier na. Laat je partner of sub uit met een riem met halsband en combineer dit met een realistisch dierenmasker.

Masker met ball gag

Als je wat meer ervaren bent in de wereld van BDSM, dan is een masker met ball gag een goede manier om de machtsverhouding nog wat verder te onderstrepen. Een ball gag is een bal voor in de mond, die de mond van de sub open houdt.  

Een BDSM masker onderhouden

Het onderhouden van een masker is niet altijd eenvoudig. Er is ook geen eenduidig antwoord mogelijk omdat de maskers o.a. van leer, satijn, polyester of nylon kunnen zijn gemaakt en elk materiaal vereist een andere manier van onderhoud. De meeste BDSM maskers zijn gemaakt van leer.

Bij BDSM maskers van leer moet je voorzichtig zijn met schoonmaken. Leer kan namelijk snel zijn soepelheid verliezen, droogt uit en barst als je het langdurig blootstelt aan water en zeep. Verwijder de meeste bacteriën, sporen van bloed en lichaamsstoffen net een doek gedrenkt in antibacteriële zeep en water. Laat je leren toys zo lang mogelijk drogen aan de lucht.

De meeste maskers kunnen niet in de wasmachine. Lees altijd de schoonmaakinstructies bij het artikel en kijk op de verpakking van je masker om te zien van welk materiaal het gemaakt is.

Een BDSM masker kopen

Alle BDSM maskers kun je snel en eenvoudig bestellen bij Nooitmeersaai. We hebben alles direct op voorraad en een uitgebreid aanbod BDSM artikelen waarmee je elke kant op kunt in de wereld van BDSM. Hiernaast hebben wij een groot assortiment sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij

Bij alle erotische producten, waaronder BDSM artikelen, is het belangrijk dat je pakket discreet wordt verpakt en verzonden. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je bestelling in een ongemarkeerde doos wordt verzonden en vermelden geen uitingen van Nooitmeersaai op de buitenzijde. Bovendien vermelden wij onze naam niet op je bankafschrift, maar een neutrale naam als Business-Today.

Let op! Alle sextoys, waar ook BDSM artikelen onder vallen, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Lees goed de beschrijving en specificaties van het artikel door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!