BUSTIERS

Accentueer jouw mooie vormen met een sexy bustier! Alle bustiers vind je hieronder.

Sexy lingerie bustiers

Een lingerie bustier is een stijlvol en verleidelijk kledingstuk dat lijkt op een korset maar vaak minder strak is en meer bedoeld is als sexy mode-item dan als functioneel kledingstuk. Het accentueert de buste en de taille, waardoor een gevormd figuur ontstaat.

Een sexy lingerie bustier is meestal gemaakt van materialen zoals kant, satijn, zijde of pu leer, en het kan versierd zijn met details zoals linten, strikken, om een extra glamour toe te voegen. Bustiers hebben vaak voorgevormde cups of ingebouwde bh-ondersteuning om de borsten prachtig te liften en te accentueren.

Ze worden vaak gedragen als onderdeel van intieme momenten, avonden met een voorspel of gewoon om je zelf zelfverzekerd en sexy te voelen. Bustiers kunnen worden gecombineerd met bijpassende lingerie, zoals slipjes, open kruis strings, jarretels, handschoenen of kousen, voor een complete look.

Het belangrijkste is dat bustiers comfortabel zit om te dragen en je het zelfvertrouwen van de persoon versterken, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje sexy verleiding toevoegen aan elke erotische gelegenheid.

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!