PENIS DILATORS

Een dilator is een plug die je inbrengt in de penis. Deze bereiken gevoelige plekken en zijn bij ons te koop in meerdere lengten en van diverse materialen. Bekijk hieronder onze dilators.

Wat is een dilator?

Een dilator, ook penisplug genoemd, is een sextoy die in de plasbuis van de man kan worden ingebracht. Hiermee rek je de plasbuis een beetje op. Oorspronkelijk komt de dilator uit de medische wereld. Urologen gebruikten dilators om de plasbuis en de blaas te onderzoeken. Met een dilator kan je meerdere kanten op. Zo zijn er kuisheidsgordels die met een dilator werken en je penis slap houden terwijl je de plug hebt ingebracht. Ook zijn er dilators die werken op elektriciteit en je schokjes kunnen geven.

Hoe gebruik je een dilator?

Zorg dat de persoon die de dilator bij de man inbrengt, of je dit zelf bent of iemand anders, handschoenen draagt. Raak de dilator niet met de blote handen aan! De binnenkant van de penis is erg gevoelig en kwetsbaar voor allerlei bacteriën die op de handen kunnen komen.

Begin met het terugtrekken van je voorhuid als de penis slap is. Spreid de opening van je penis voorzichtig. Gebruik een druppeltje glijmiddel op je penis en doe dit ook op het uiteinde van de dilator. Wees voorzichtig met glijmiddel: gebruik je te veel, dan schiet de dilator veel te snel naar binnen. De bedoeling is dat je een kleine hoeveelheid glijmiddel gebruikt en dat de dilator langzaam naar binnen glijdt.

Stop meteen als je een brandende pijn voelt. Als je dit niet doet, kan dit de penis van binnen beschadigen. Als je een dilator gebruikt in een samenspel tussen een dom en sub, spreek dan een duidelijk teken af. Heb je een dilator voor de eerste keer gebruikt? Dan kan het een beetje bloeden. Als je een paar dagen later nog steeds bloed ziet bij het urineren, neem dan contact op met je huisarts.

Je dilator schoonmaken

Hygiëne is heel belangrijk bij het gebruik van een dilator. Maak de dilator niet schoon met kraanwater. Kraanwater bevat kalk en dit zet zich af op de dilator. Was de penisplug grondig met gekookt water en een antibacteriële zeep, die niet het ingrediënt triclosan bevat. Zorg ervoor dat je dilator in zijn geheel in het water kan liggen en dat je geen enkel plekje mist. Maar voor én na elke sessie de plug grondig schoon.

Een dilator kopen

Een dilator kun je snel en eenvoudig kopen bij Nooitmeersaai. In onze webshop vind je bijna alle seksartikelen die er momenteel zijn. We hebben een ruim aanbod sextoys voor mannen om een geweldig seksleven mogelijk te maken. Bij seksspeeltjes is een discrete verzending en levering van het hoogste belang. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat je bestelling discreet wordt behandeld, van verpakking en verzending tot aan je rekeningoverzicht, waar een neutrale naam op komt te staan. 

Naast sextoys voor mannen hebben wij ook een groot aanbod voor anaal, kuisheidsgordels (hoofdzakelijk voor mannen) en een uitgebreide drogisterij

Let op! Alle dilators en andere sextoys kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Het zou zonde zijn als je een seksproduct koopt dat niet bij jou of je partner blijkt te passen. Lees de beschrijving dus goed door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!