VOOR HAAR

Zoek je een sextoy voor jezelf of voor je partner? Bij seksspeeltjes voor de vrouw wordt er al snel gedacht aan een vibrator of dildo. Echter is er tegenwoordig zó veel keus dat je soms speeltjes tegenkomt die je van tevoren nog niet kende. Met zo’n groot aanbod zit er vast iets voor je tussen!

Sextoys voor vrouwen

De bekendste seksspeeltjes zijn natuurlijk de klassieke dildo en vibrator voor penetratie. Alleen heb je nog veel meer sextoys voor haar. Het aanbod van speeltjes is de laatste tijd enorm uitgebreid. Waar je vroeger alleen een dildo of een luide vibrator had die je met een draad in het stopcontact moest steken, heb je nu keus te over. Bekijk bijvoorbeeld eens luchtdruk vibrators of vaginaballen!

Welke sextoys zijn er?

Vrouwen kunnen tegenwoordig vrijwel niet meer zonder een sextoy, zelfs met een partner. Veel vrouwen geven aan dat hun seksleven juist is verbeterd na het kopen van een speeltje! De populairste seksspeeltjes sommen we voor je op.

  • Vibrator: een trillende sextoy die wordt gebruikt voor penetratie van de vagina of anus. Vibrators kunnen allerlei extra functies hebben als meerdere motortjes, veel trilstanden, een clitorisstimulator (ook tarzan genoemd), een dubbel uiteinde en zelfs bestaan er vibrators met app.

  • Dildo: een sextoy, meestal in de vorm van een penis, die wordt gebruikt voor penetratie. Dildo’s zijn gemaakt van glas, steen, siliconen of metaal en elk materiaal heeft weer andere eigenschappen. Ga je een eerste dildo kopen? Neem dan een glazen dildo.

  • Vaginaballen / Ben Wa ballen: dit zijn twee kleine balletjes die je in je vagina inbrengt met een touwtje. In de balletjes zitten gewichtjes die je stimuleren en waarmee je tegelijk je bekkenspieren traint. Sterkere bekkenspieren zijn veel aangenamer tijdens de seks. Vaginaballen worden ook Geisha ballen genoemd.

  • Tepelzuigers en tepelklemmen: dit zijn accessoires waarmee je je tepels kunt stimuleren als je het prettig of opwindend vindt dat er stevig in je tepels wordt geknepen. In ons assortiment vind je ook tepelklemmen met kettingen, schaamlipklemmen of halsbanden.

  • Luchtdruk vibrator: een speciale vibrator die je verwent met behulp van drukgolven zonder dat je daadwerkelijk contact maakt. Door een combinatie van tintelende druk en luchtpulsen stimuleer je je clitoris. Luchtdrukvibrators zijn er ook die werken met een app.

  • Anaal toys: buttplugs, opblaasbare viberende dildo’s, anal beads en anaal ballen om je voor te bereiden op anale seks of gewoon als extra stimulatie. Bij anale sextoys raden we altijd toycleaner en glijmiddel aan. Neem geen glijmiddel op siliconenbasis bij een siliconen seksspeeltje.

Sextoys onderhouden

Wil je langere tijd van je seksspeeltjes genieten? Maak je sextoy voor en na elk gebruik goed schoon. Dit kun je in enkele gevallen doen met water en ongeparfumeerde zeep, maar zeker niet met alle toys. Voor het schoonmaken kun je toycleaner gebruiken; toycleaners hebben we in ruime hoeveelheden. 

Wil je het beste schoonmaaksysteem voor je sextoy? De Dorr Sterilisator Toy Cleaner is een systeem waar je je speeltje inlegt en die bacteriën snel en effectief doodt met UV licht.

Bijproducten

Heb je een speeltje op het oog? Dan ben je er meestal nog niet. Bij sommige seksspeeltjes raden we je glijmiddel, toycleaner of batterijen aan. Deze kun je bij het product eenvoudig rechts of onderaan bestellen.

Als je op zoek bent naar een lustopwekker, dan zit je bij ons goed. We hebben een ruim assortiment lustopwekkers in gelvorm en als tabletten. Je vindt stimulerende gel in diverse geuren als aardbei, munt, chocolade en framboos.

Een sextoy voor vrouwen kopen

Ben je op zoek naar een sextoy? Alle seksspeeltjes voor vrouwen koop je bij Nooitmeersaai! Bij ons kun je terecht voor alle sextoys, glijmiddelen, condooms en andere sexproducten. Koop je voor de eerste keer een seksspeeltje? Lees goed de beschrijving en specificaties door voor je een aankoop doet.

Let op! Seksspeeltjes kunnen niet geretourneerd worden als ze uit de verpakking verwijderd zijn. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg dat je 100% zeker bent dat het product bij je past.