PINWHEELS

Hou je wel van een beetje pijn tijdens je erotische avonturen? Dan raden we een pinwheel aan. Een pinwheel wordt ook Wartenberg wheel genoemd en is een van oorsprong medisch hulpstuk om zenuwreacties te testen. De pinwheel wordt tegenwoordig ook bij BDSM gebruikt.

Wat is een pinwheel?

Een pinwheel is een speeltje dat door beginners en ervaren spelers in de wereld van BDSM gebruikt wordt. Het is een speeltje dat uit de medische wereld komt, een steeltje heeft en één of meerdere wieltjes met scherpe punten bevat. De scherpe pennen / spijkers maken het mogelijk om te kietelen of pijnscheuten te geven, afhankelijk van hoe ver je de wieltjes in de huid van je partner drukt. Over het algemeen geldt bij pinwheels: hoe meer pennen het wieltje heeft, des te minder de pijn is die jij of je partner ervaart.

Pinwheels zijn populair omdat ze relatief goedkoop zijn als je het vergelijkt met andere sextoys. Ze zijn klein en eenvoudig in gebruik. Je hoeft niemand te vertellen hoe een pinwheel, oftewel Wartenberg wheel, gebruikt moet worden. Afhankelijk van de kracht die de dominante van de twee gebruikt laat een pinwheel sporen achter op de huid.

Voor wie is een pinwheel?

Een pinwheel is een behoorlijk pijnlijke BDSM toy. Daarom zijn ze voornamelijk geschikt voor ervaren koppels die precies weten waar de pijngrens van de ander ligt. Desondanks raden we beginners niet per se af om eens een pinwheel te proberen. Spreek bij het gebruik van een pinwheel altijd een stopwoord of stopteken af en laat elkaar goed weten waar de grens ligt. Druk je te hard, dan kan dit speeltje huidbeschadigingen veroorzaken. Het gebruik van een pinwheel is dan ook op eigen risico.

Een pinwheel is dus een onderdeel voor een BDSM spel tussen de dom en sub of partners. Zolang je de grenzen van je partner niet overschrijdt kun je ‘m combineren met tepelklemmen of een zweepje.

Hoe voelt een pinwheel?

Hoe een pinwheel aanvoelt is afhankelijk van een paar factoren. Op welk deel van het lichaam laat je de pinwheel rollen? Op je arm kan dit een andere pijnintensiteit geven dan bijvoorbeeld op je buik of benen. Bovendien kunnen wij je niet vertellen hoe hardhandig je om moet gaan met de pinwheel. Dit is onderdeel van het samenspel tussen jou en je partner.

Pinwheels worden meestal gemaakt van roestvrij staal (RVS) of plastic (ABS). Het materiaal waarvan de Wartenberg wheel is gemaakt heeft een grote invloed op de pijnervaring. Een pinwheel van roestvrij staal is over het algemeen intenser dan die van plastic. Wil je echt een hele intense pinwheel ervaren? Probeer dan eens de pinwheel + pad van ElectroPlay, een pinwheel die elektrische schokjes afgeeft.

Je pinwheel schoonmaken

Het kan lastiger zijn om een pinwheel schoon te maken dan andere sextoys. Dit komt omdat het pijnlijke gedeelte direct aan de buitenzijde zit en je de pennen per ongeluk aan kunt raken.

Pak de pinwheel vast bij het handvat en niet bij de wieltjes. Spoel 'm af met warm water. Spuit vervolgens wat toycleaner op je sextoy en laat dit even intrekken. Gebruik opnieuw warm water. Dep de pinwheel daarna goed schoon en droog met een schone doek. Dit is de beste en meest grondige manier. Plus verleng je de levensduur van je sextoy.

Toycleaner is een substantie die speciaal gemaakt is voor het onderhoud van sextoys. Maak je seksspeeltjes altijd voor en na elke sessie schoon. Ook wanneer je een speeltje niet gebruikt en hebt opgeruimd kan deze vies worden. Je kunt een toycleaner bij elk product rechts en onderaan meebestellen.

Een pinwheel kopen

Een pinwheel bestel je direct uit voorraad bij Nooitmeersaai! We hebben een groot aanbod BDSM artikelen waarmee je een fantastisch spel van dominantie en submissie kunt ervaren met je partner, dom of sub. Naast een uitgebreid assortiment BDSM hebben wij ook een groot aanbod anale sextoys, sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij

Bij alle seksartikelen is een discrete verzending en levering van het hoogste belang. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je bestelling discreet wordt behandeld. Van verpakking en verzending tot aan de naam op je bankafschrift: we zorgen ervoor dat je nooit in de verlegenheid zult komen vanwege een pakket van Nooitmeersaai.

Let op! Alle BDSM-artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er dus zeker van dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!