TOYREINIGER

Het gebruik van een sextoy is leuk en lekker! Om ervoor te zorgen dat je seksspeeltje het langst meegaat is het belangrijk dat je ‘m voor en na elk gebruik goed schoonmaakt. Dat kun je doen met toyreiniger. Bekijk hieronder onze toyreiniger.

Wat is toyreiniger?

Toycleaner is een vloeistof waarmee je seksspeeltjes schoonmaakt. Het is een speciaal gemaakte substantie die in een flesje met drukknop wordt geleverd. Hierdoor kun je eenvoudig doseren en gaat je flesje langer mee. Zorg ervoor dat alle bacteriën zijn gedood voor je het seksspeeltje opnieuw gebruikt.

Wanneer gebruik je toyreiniger?

Voor én na elk gebruik van je speeltje. Je lichaamsopeningen en intieme zones zijn zeer gevoelig voor bacteriën, stofjes en andere viezigheid. Zelfs in het kastje waar je je sextoy legt kunnen stofjes en schilfertjes achterblijven op je speeltje. Bovendien gaat je seksspeeltje langer mee als je ‘m goed onderhoudt.

Waarom gebruik je toyreiniger?

Omdat je je sextoys niet moet schoonmaken met zeep of alcohol. Normale schoonmaakmiddelen maken je erotische speeltje namelijk poreus. Als dat gebeurt wordt de kwaliteit van je speeltje minder en kan de zuurgraad van de vagina worden verstoord. Ook blijven bacteriën dan sneller achter op je speeltje.

Hoe gebruik je toyreiniger?

Voor het beste resultaat raden we je aan het seksspeeltje eerst met water (als je speeltje waterdicht is) en ongeparfumeerde zeep te reinigen. Daarna gebruik je de toycleaner. Smeer je sextoy in met toycleaner en laat dit een paar minuten intrekken. Wrijf het speeltje daarna schoon met een schone doek of spoel ‘m af.

Toyreiniger kopen

Alle toyreinigers koop je bij Nooitmeersaai! Bij ons vind je toycleaners tussen 60 en 250 ml. Dit lijkt weinig, maar omdat je per keer niet veel nodig hebt zal je nog steeds zeer lang met je flesje doen.

Als alternatief voor toyreiniger hebben wij zelfs een speciaal schoonmaaksysteem voor sextoys! De Dorr Sterilisator Toy Cleaner is een systeem waar je je sextoy in legt en die bacteriën snel en effectief doodt met UV licht.

Let op! Toycleaners kunnen niet geretourneerd worden als de verpakking is geopend of de verzegeling is verbroken. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg er dus voor dat je er 100% zeker van bent dat je de juiste toycleaner hebt gekozen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!