ANAAL DOUCHE

Wil je je voorbereiden op anale seks? Dan mag een intieme douche niet ontbreken! Reinig de anus perfect voor een geweldige avond vol anale erotiek.

ANAAL DOUCHE

Een anaal douche is een must have om al je avonturen met een schone start te beginnen. Het is een hulpmiddel voor een anale reiniging, om de endeldarm te reinigen voordat de anale seks begint. Het wordt ook wel een klysma of darmspoeling genoemd. De douches komen met verschillende opzetstukken.

WAT IS EEN ANAAL DOUCHE?

Een anaal douche wordt gebruikt als voorbereiding voor als je anale seks wilt. Het wordt ook wel klysma of darmspoeling genoemd. intieme douches hebben vaak een pompje of een kraanaansluiting waarmee water direct in de anus kan worden gebracht.

VOORDELEN VAN ANAAL DOUCHE GEBRUIK

  • Hygiënisch

  • Nooit een te hoge waterdruk

  • Snel schone endeldarm

  • Geen angst meer voor ongelukjes of

  • Meer genieten van de seks

  • Ook te gebruiken als voorspel

  • Aangenaam gevoel tijdens gebruik

  • Makkelijk schoon te maken.

VOOR WIE IS EEN ANAAL DOUCHE?

Een intieme douche is een eenvoudig middel om de anus van binnen schoon te maken en kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen, Let wel op dat je altijd je eigen douche gebruikt, het delen van de douche wordt niet aangeraden. Wanneer je anale seks niet aandurft vanwege de angst voor ongelukjes dan is anaal douchen een perfecte uitkomst. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor puur genot, het spoelen van de anus geeft namelijk ook een aangenaam gevoel van ontspanning.
Heb je last van constipatie dan kan de douche ook een oplossing zijn, het water prikkelt de anus en zorgt voor ontspanning waardoor de stoelgang weer op gang wordt gebracht.

WELKE SOORTEN ANAAL DOUCHES ZIJN ER?

Intieme douches zijn er in vele soorten en maten, maar grofweg zijn er twee soorten die je het meest zult tegenkomen.

ANAAL DOUCHE MET EEN HANDPOMP

De meest populaire variant van de anaal douche is met een handpomp. Deze hebben een tuitje die aan een waterreservoir vast is gemaakt. Dit reservoir vul je met lauw water. Je kunt eenvoudig het reservoir inknijpen om het water uit het tuitje te laten spuiten. Anale douches kunnen variëren in groottes en formaten. Je vindt ze tussen 100 en 350 ml.

ANAAL DOUCHE OP DE DOUCHEKOP

De meest professionele intieme douches bevatten een opzetstuk die je direct kan aansluiten op de meeste doucheslangen. Enkele hebben zelfs een slang die wordt meegeleverd. Een anale douchekop maakt het mogelijk de anus en endeldarm diep en grondig schoon te maken. Bekijk bijvoorbeeld eens dit anale reinigingssysteem met 9 onderdelen voor de meest grondige reiniging.

WELKE ANAAL DOUCHE MOET IK HEBBEN?

Ben je nog niet zo ervaren in anaal spoelen dan is het aan te raden om eerst voor een compact model te kiezen. Een goed beginners model is de ballonspuit intieme douche. Deze douche is erg flexibel vanwege het siliconen tuitje waardoor het eenvoudig in te brengen is. Daarnaast is het een compact model, ideaal mee te nemen voor op vakantie.

Heb je wat meer ervaring met anaal spoelen of met anale sex in het algemeen? Dan is de intiem douche met wateraanlsuiting en meerdere accessoires meer iets voor jou. Dit variant heeft een veiligheidsklep die de waterdruk te allen tijde regelt en wordt geactiveerd als de normale aangeraden drukniveaus worden overschreden zo is er geen kans op inwendige beschadigingen. De intiem douche met wateraansluting reinigt de anus dieper en zorgt voor een constante stroom aan water in tegenstelling tot het variant lmet handpomp die vaker gevuld kan/moet worden.

ANAAL DOUCHE GEBRUIKEN HOE TE GEBRUIKEN ?

Voordat je de anaal douche gebruikt wordt het aangeraden om naar het toilet te gaan, zo voorkom je dat er teveel ontlasting mee komt tijdens het spoelen. Ontsmet je handen en vul het pompje met lauwwarm water voor een aangenaam gevoel. Gebruik geen zeep tijdens een anaal douche: dit kan slecht zijn voor je darmflora en irritaties veroorzaken in de endeldarm.
Breng wat glijmiddel aan op het opzet stuk en dan kan je het tuitje langzaam naar binnen brengen, mocht dit wat moeizaam gaan kan anaal spray een oplossing zijn, deze heeft namelijk een verdovende werking.

Vervolgens knijp je het reservoir uit de douche langzaam leeg en verwijder je het tuitje uit de anus. Loop daarna even met een dichtgeknepen billen rond zodat het water langzaam naar beneden loopt. Tot slot kun je op het toilet al het water eruit laten lopen. Herhaal dit proces mocht dat nodig zijn, let wel op dat je het product niet te vaak gebruikt. In de endeldarm bevinden zich ook goede bacteriën die je beschermen tegen ziektes of infecties. Gebruik de anale douche ook niet voor de vagina.

* Spoel minstens 45 tot 60 minuten voor de anale seks, zo voorkom je dat er tijdens de seks nog water uit de anus komt.

SCHOONMAKEN VAN DE INTIEME DOUCHE

We raden onze klanten altijd aan alle sextoys voor en na elk gebruik schoon te maken. Dit komt omdat een speeltje bijna altijd toch stofjes / vuil op zich krijgt, zelfs in een gesloten omgeving.

Was je intieme douche eerst goed af met warm water. Spuit vervolgens wat toycleaner op de anaal douche en laat dit even intrekken. Wrijf het daarna goed schoon en droog met een schone doek. Dit is de meest grondige manier. Toycleaner is een vloeibaar schoonmaakmiddel dat is gemaakt om sextoys schoon te maken. Bovendien verlengen toycleaners de levensduur van je seksspeeltje.

EEN ANAAL DOUCHE KOPEN

Bereid je voor op anal play met een anaaldouche! Je koopt een intieme douche snel en eenvoudig bij Nooitmeersaai. We hebben een ruime hoeveelheid anaal douches direct op voorraad. Bovendien hebben we een groot aanbod anale sextoys om de anale seks nog spannender te maken.

Bij bestelling kun je rekenen op een discrete en anonieme afhandeling van jouw bestelling. Nooitmeersaai is niet te zien op de buitenzijde van je pakket en ook niet op je bankafschrift. De bestellingen worden nooit bij de buren afgeleverd.

Let op! Alle sextoys, inclusief anaal douches, kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!