SMARTPHONE VIBRATORS

Een vibrator met app op je smartphone is een heel nieuwe belevenis! Stuur trillingen door met je telefoon en geniet direct van heerlijke trilpatronen zonder handen.

Wat is een vibrator app?

Een vibrator met app is een sextoy voor vrouwen of koppels die je kunt bedienen met een mobiele app op je smartphone. Ze worden ook smartphone vibrator en app vibrator genoemd. Het leuke aan de vibrator met app is dat je ‘m zelf kunt bedienen zonder handen en dat je je partner de controle kunt geven - waar je je dan ook bevindt. Bijna altijd hebben de fabrikanten van de vibrator met app hun eigen applicatie. Op de app kun je dan vibratiestanden kiezen, je favoriete standen opslaan, patronen aanpassen en trilpatronen maken.

Voor wie is een vibrator app?

De app gestuurde vibrator is voor veel mensen geschikt. Zo kun je bepaalde app vibrators gebruiken als koppel tijdens de seks. Heb je een lange afstandsrelatie? Dan kun je ‘m prima gebruiken door de ander de app te laten bedienen. Kom je wat moeilijker klaar? Een smartphone vibrator kan de oplossing zijn, omdat je je eigen trilpatronen en ritmes kunt instellen precies naar jouw wensen. Wil je je bekkenbodemspieren trainen voor een beter seksleven? Dan kun je bijvoorbeeld een vibratie eitje op app nemen. Kortom: elke vrouw of koppel kan met een app gestuurde vibrator geweldig worden gestimuleerd.

Welke soorten vibrator app zijn er?

Vibrators met app zijn in best wat soorten verkrijgbaar. Hieronder leggen we je een paar populaire soorten uit.

Duo vibrator

De duo vibrator is een prachtige vibrator voor koppels. De vrouw zet de duo vibrator aan de bovenzijde van de vagina om de clitoris te stimuleren. De dunne onderzijde gaat in de vagina waardoor de man de vibraties voelt tijdens het penetreren. Duo vibrators zijn er nu ook met app; laat de vibrator trillingen de afgeven die jij wilt tijdens de vrijpartij.

Luchtdrukvibrator

Een luchtdrukvibrator is een vibrator die werkt met stimulatie door luchtpulsen. De luchtdrukvibrator is uitsluitend gericht op stimulatie van de clitoris en niet op penetratie. Luchtdrukvibrators op een app hebben diverse trilfuncties die je zelf kunt instellen. Zalo is het bekendste merk dat luchtdrukvibrators met een app produceert.

Vibrerende eitjes

Een vibrerend ei is een sextoy voor vrouwen die vaginaal wordt ingebracht en die vervolgens trillingen afgeeft. In essentie is een vibrerend ei een inwendige vibrator. De vibrerende eitjes van Zalo werken met én zonder een app op je smartphone. De app van Zalo stelt je in staat zelf de trillingen te bepalen.

Vaginaballetjes

Vaginaballetjes zijn sextoys voor vrouwen die werken met gewichtjes in de balletjes. Normaal gesproken beweegt het gewichtje als jij beweegt. Nieuw in ons assortiment zijn er nu vaginaballetjes met app. Het bekende merk Gvibe heeft nu vibrerende vaginaballen met een app uitgebracht met allerlei spannende standen en functies.

Hoe gebruik je een vibrator app?

Als je een app gestuurde vibrator hebt gekocht kan het even duren voor je ‘m klaar hebt gemaakt voor spannende masturbatie of penetratie. Voor de eerste keer hebben we een klein stappenplan.

  1. Zorg dat je smartphone en je app vibrator beiden zijn opgeladen. App vibrators werken bijna allemaal met een meegeleverde USB-kabel. Voor de eerste keer zul je de vibrator eerst even aan het stopcontact moeten hangen.
  2. Download de app van de fabrikant. Deze hebben we aangegeven bij elke vibrator op smartphone. Zo heeft Zalo de Zalo App en Satisfyer de Satisfyer Connect App die best eenvoudig werken nadat je verbinding hebt gemaakt.
  3. Breng een klein beetje glijmiddel aan op je vibrator en op je vagina of clitoris voor je ‘m inbrengt. Veel app vibrators zijn gemaakt van siliconen. Bij siliconen sextoys is het onverstandig om glijmiddel op siliconenbasis te nemen omdat dit het speeltje poreus kan maken en onherstelbaar kan beschadigen. We raden je glijmiddel op waterbasis aan.
  4. Zet de vibrator app aan als je dit nog niet gedaan hebt en experimenteer met alle vibratiestanden. In de app zul je redelijk wat ritmes en trilpatronen kunnen vinden en zelf je eigen vibratiepatroon kunnen instellen.
  5. Als je klaar bent is er bij de meeste apps de mogelijkheid je favoriete vibratiestand of vibratiepatroon op te slaan. Maak nadat je je app vibrator hebt gebruikt het seksspeeltje grondig schoon. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Hoe moet je een vibrator app onderhouden?

Hoe je een vibrator schoonmaakt verschilt per type niet zoveel van elkaar. Je vagina of clitoris zijn ontzettend gevoelige en kwetsbare plekjes. Daarom is het verstandig al je sextoys voor en na elke keer schoon te maken.

Het scherm van je smartphone is ongemerkt een oppervlak dat best vies is. Het is onverstandig je hand eerst op je smartphone te leggen en daarna te gebruiken bij je erogene zones. We raden je aan even een doekje over je smartphone te halen voor je ‘m aanraakt en vuile handen krijgt.

De meeste vibrators op app worden opgeladen met een USB-kabel, maar wanneer die van jou op batterijen werkt raden we je aan de batterijen van tevoren te verwijderen. Spoel je vibrator met app af onder de kraan totdat je geen lichaamsstoffen of vuiltjes meer ziet. Spuit toycleaner op je app vibrator en laat dit even intrekken. Daarna kun je ‘m eenvoudig schoonwrijven met een droge en schone doek.

Een vibrator met app kopen

Een vibrator op app is één van de spannendste sextoys door het onvoorspelbare effect van de trillingen! Een vibrator app koop je snel en direct online bij Nooitmeersaai. Wanneer je een andere ervaring zoekt voor clitorale stimulatie kun je gaan voor een luchtdrukvibrator. Ook kun je vibrators met een afstandsbediening vinden als je de controle uit handen wilt geven.

Als je een vibrator met app hebt besteld is het belangrijk dat het pakketje discreet wordt verwerkt en verzonden. We zorgen ervoor dat je bestelling in een neutrale doos wordt verzonden en dat onze bedrijfsnaam niet op je pakket te zien is. Ook op je bankafschrift komt er een neutrale naam te staan zoals Business-today.

Let op! Alle sextoys kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald n.a.v. hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie. We proberen je zo goed mogelijk te informeren zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!