COCK VIBREREND

Zoek je een trillende sextoy voor jou en je partner? Een vibrerende penisring is speciaal voor koppels gemaakt door de trillende clitorisstimulator op de cockring! Bekijk ze hieronder.

Wat zijn vibrerende penisringen?

Een vibrerende penisring is een sextoy die om de penis van de man wordt geschoven en die vervolgens trillingen afgeeft om ook de vrouw te stimuleren bij elke stoot. Een cockring wordt zo ver mogelijk over de penis geschoven zodat de vibrerende penisring niet in de vagina verdwijnt maar bij elke stoot de clitoris van de vrouw raakt.

Cockring voor koppels

Een vibrerende penisring is vooral voor heterokoppels geschikt. Hierdoor worden ze ook cockring voor koppels genoemd. Bovendien zorgt de cockring ervoor dat er wel bloed naar de penis toe kan maar moeilijk weer weg. Het gevolg is een grotere en stijve penis. De erectie houdt langer stand en je partner geniet dus ook langer van jullie spannende vrijpartij.

Cockringen voor koppels zijn er in een aantal soorten en maten. We leggen je de meest voorkomende hieronder uit.

Duo cockring met bullet vibrator

Elke vibrerende penisring heeft een bepaald deel dat voor trillingen zorgt. Vrijwel altijd zit dit aan de bovenzijde en de bedoeling is dat de man de cockring zo positioneert dat het trillende deel de clitoris van de vrouw raakt. Het trillende gedeelte lijkt bijna altijd op een bullet vibrator, een kleine vibrator met heftige trillingen, die horizontaal tegen de cockring aan wordt gepositioneerd. Ze werken op batterijen of met een oplaadkabel.

Duo cockring met app

Van het bekende merk Satisfyer hebben we speciale cockringen voor koppels in ons assortiment die je met een app kunt verbinden. De cockringen van Satisfyer hebben een ingebouwde clitorisstimulator en zijn zo ontworpen dat de clitoris wordt bereikt. Met de Satisfyer app kunnen jullie trilprogramma’s maken, een aantal trillingspatronen volgen en de koppel cockring laten besturen via internet. Je kunt kiezen uit drie opties:

  • Satisfyer Mighty One duo cockring, met een smalle bovenzijde om de clitoris optimaal te bereiken;
  • Satisfyer Royal One duo cockring, met een voorgevormde kop met instulping om meerdere delen van de vagina te stimuleren;
  • Satisfyer Strong One duo cockring, met een brede ring en clitorisstimulator voor optimale trillingen. 

Hoe gebruik je een vibrerende penisring voor koppels?

De bedoeling is uiteraard dat jullie beiden plezier hebben van de trillingen van de vibrerende penisring. Doe de cockring daarom om de penis op het moment dat deze nog net niet stijf is. Wanneer je een duo cockring namelijk om de penis schuift als er al een erectie is, is het effect van afklemmen veel minder. 

Schuif de koppel cockring zo ver mogelijk naar beneden over de penis. Hierbij kun je glijmiddel gebruiken omdat een cockring behoorlijk strak is en deze over de huid van de man kan schuren, maar gebruik niet te veel omdat het risico bestaat dat de vibrerende penisring afschiet. Je kunt bij elke trillende penisring lezen welk glijmiddel gebruikt kan worden. 

Gebruik je voor de eerste keer een cockring? Dan raden we je aan de haren om de penis even weg te scheren. Draag een vibrerende cockring niet langer dan 30 minuten achtereen.

Een vibrerende penisring voor koppels kopen

Wil je jou en je partner een trillende sensatie geven tijdens jullie vrijpartij? Een koppel cockring koop je makkelijk en snel bij Nooitmeersaai! Naast de vibrerende cockring hebben we ook trillende duo vibrators die speciaal gemaakt zijn voor stimulatie van koppels. Speciaal voor jouw wederhelft hebben we ook alles voor (erotische) massage om jullie seksleven te verbeteren.

We zorgen ervoor dat je pakketje zo discreet en anoniem mogelijk bij jou wordt bezorgd. We vermelden onze naam niet op de doos en het verzendetiket. Het pakket wordt verstuurd in een effen doos zonder opdruk. Het pakket wordt niet bij de buren afgeleverd.

Let op! Alle sextoys, waaronder duo penisringen, kunnen helaas niet retour worden gezonden. Dit is wettelijk bepaald. We proberen je de best mogelijke informatie te verschaffen zodat de kans het kleinst is dat je onverhoopt het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!