OPBLAASBARE BUTT

Ontdek waar je anale grens ligt en rek je anus op met een opblaasbare buttplug. Alle opblaasbare buttplugs hebben een massieve kern en kunnen worden opgeblazen met een handpomp.

Wat is een opblaasbare buttplug?

Een opblaasbare buttplug is een variant op een normale buttplug, een sextoy die je gebruikt voor het oprekken van de anus en je voor te bereiden op anale seks. De anus is een gevoelig plekje met veel zenuwuiteinden. Het stimuleren van deze regio zorgt ervoor dat je dit continu blijft voelen. Opblaasbare buttplugs bevatten een handpomp waardoor je de buttplug kan oppompen totdat je de voor jou ideale maat hebt bereikt. Je kunt de lucht laten ontsnappen met een ventieltje die je op de sextoy vindt.

Een opblaasbare anaal plug wordt ook anaal ballon genoemd en wordt altijd gemaakt van zachte materialen als rubber en siliconen. Dit zorgt ervoor dat deze eenvoudiger zijn in te brengen als vormvaste anaal toys.

Voor wie is een opblaasbare buttplug?

Een opblaasbare buttplug is bij uitstek een seksspeeltje om de anus op te rekken. Je kunt erachter komen waar je grens ligt en deze stukje bij beetje verleggen. Een opblaasbare buttplug is dus een geschikte sextoy voor beginners of mensen die hun grens nog niet helemaal hebben bereikt. Het grote voordeel van een opblaasbare sextoy is dat je niet meerdere speeltjes hoeft te kopen om sextoys van meerdere formaten te ervaren.

Hoe gebruik je een opblaasbare buttplug?

Anaal kan bij de eerste ervaring best pijnlijk zijn. Zeker als je niet precies weet waar je moet beginnen. We leggen je uit wat de meest eenvoudige manier is om een opblaasbare buttplug te gebruiken, maar we garanderen je niet dat het meteen een compleet pijnvrije ervaring is.

Het meest belangrijke onderdeel is glijmiddel. Zonder glijmiddel kan anaal een onprettige en pijnlijke oefening zijn. De anus maakt namelijk geen natuurlijk vocht aan zoals de vagina dit wel doet. Gelukkig bestaat er anaal glijmiddel dat speciaal hiervoor is gemaakt. Zorg dat je ontspannen bent voor je de opblaasbare buttplug inbrengt. Breng voldoende anaal glijmiddel aan op de buttplug én op de anus. 

De meeste opblaasbare buttplugs zijn gemaakt van siliconen. Gebruik bij sextoys van siliconen geen glijmiddel op siliconenbasis. Het glijmiddel kan het materiaal van de buttplug aantasten en ervoor zorgen dat het speeltje poreus wordt. Neem bij siliconen sextoys altijd glijmiddel op waterbasis.

Een opblaasbare buttplug is de ideale anale sextoy om je grenzen te leren kennen. Ga je voor de eerste keer een opblaasbare buttplug gebruiken? Ga dan in een positie liggen die voor jou het meest comfortabel aanvoelt. Dat kan op je zij zijn, op je rug of onderuit zittend met je knieën opgetrokken. Laat je opblaasbare buttplug langzaam naar binnen glijden voordat je ‘m oppompt. Pomp je ‘m eerst een beetje op, dan is het veel lastiger om de buttplug in te brengen en kan het pijnlijk aanvoelen.

Een opblaasbare buttplug schoonmaken

We raden onze klanten altijd aan je sextoy voor en na elke sessie grondig schoon te maken. Dit komt omdat een speeltje vrijwel altijd toch vuiltjes / stofjes aantrekt, zelfs in een donkere gesloten omgeving.

De meest grondige manier is de volgende. Was je opblaasbare anaal plug eerst goed af met warm water totdat je geen lichaamsstoffen meer ziet. Spuit vervolgens wat toycleaner op de buttplug en laat dit een minuutje intrekken. Wrijf ‘m daarna goed droog en schoon met een schone doek. Toycleaner is een substantie die speciaal is samengesteld om sextoys schoon te maken en de levensduur van seksspeeltjes te verlengen. Je kunt toycleaner bij elk artikel rechts en onderaan bestellen.

Een opblaasbare buttplug kopen

Ontdek waar je anale grens ligt en rek de anus op. Je koopt een opblaasbare buttplug snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. We hebben een ruime hoeveelheid opblaasbare buttplugs direct op voorraad. Bovendien hebben we een groot assortiment aan anaal toys. Er zit vast een leuk anaal seksspeeltje voor jou of je partner tussen!

Bij het bestellen van een erotisch product is privacy en discretie heel belangrijk. Ons team behandelt je bestelling met de grootste zorg en heeft oog voor je privacy. De naam Nooitmeersaai of andere seksuele uitingen komt niet terug op de buitenkant van je pakket en ook niet op je bankrekening.

Alle opblaasbare buttplugs kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er zeker van dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!