MASSAGEKAARSEN VOOR KOPPELS

Geniet van het opwindende effect van een massagekaars! Smelt de kaars en gebruik het kaarsvet als massageolie. Bekijk ze hieronder.

Wat zijn massagekaarsen voor koppels?

Een erotische massagekaars is een kaars met een heerlijke geur waarvan het kaarsvet smelt. Dit kaarsvet kan daarna als massageolie worden gebruikt om je partner een sensuele massage te geven of zelf erotisch gemasseerd te worden. Erotische massagekaarsen hebben een lage smelttemperatuur van ongeveer 40 graden en hierdoor wordt het risico op huidirritatie vrijwel nihil. De temperatuur is hoog genoeg voor een heerlijke massage met een aroma dat de hele kamer vult.

De effecten van erotische massagekaarsen

De erotische massagekaars bestaat uit kaarsvet dat smelt en verandert in massageolie. Ze zijn gemaakt van huidvriendelijke ingrediënten. De samenstelling van de ingrediënten zorgt ervoor dat de wax niet weer hard wordt maar intrekt met als gevolg dat de huid wordt verzorgd en gevoed. Erotische massagekaarsen kunnen plantaardige stoffen bevatten waar enkelen allergisch voor kunnen zijn; let dus goed op de ingrediënten.

Het gesmolten kaarsvet is warm en dit zorgt dat de spieren ook warm worden. Warme spieren zijn meer ontspannen dan koude spieren. Door een je partner te masseren met warme massageolie kun je mogelijk spierklachten verminderen.

De massageolie die voorkomt uit de massagekaars is per definitie niet geschikt als glijmiddel. Voor de rest van het lichaam zijn de bestanddelen fijn, maar de geslachtsdelen zijn vatbaar voor irritaties en infecties. Bovendien is de huid van een penis of vagina dunner dan de rest van de huid. Je hebt twee opties als je glijmiddel wilt gebruiken na een sensuele massage met je partner: normaal glijmiddel (op waterbasis of siliconenbasis) nemen of 2-in-1 massageolie proberen.

Erotische massagekaarsen gebruiken

Een massagekaars voor koppels is best eenvoudig in gebruik en kan zorgen voor een geweldige intieme ervaring. Je kunt het volgende stappenplan gebruiken.

  1. Steek de kaars aan in de ruimte waar je de massage gaat uitvoeren en / of daarna een spannende vrijpartij hebt. Zet de massagekaars op een veilige plek. De kaars heeft minstens 15 minuten nodig om te smelten en dus kun je alvast met voorspel beginnen.
  2. Zorg dat degene die gemasseerd gaat worden klaar is voor massage. Het kan vervelend zijn als je helemaal klaar bent met kaarsvet in de hand en dat je partner nog op zich laat wachten.
  3. Als de wax is gesmolten blijft er een doorzichtige massageolie over. Blaas de kaars uit en wacht even voor je begint. Laat de kaars niet branden, want alhoewel de olie niet voor brandwonden kan zorgen doet de vlam dit wel.
  4. Test eerst de temperatuur door je vinger in de wax te steken. Als het te warm is kun je het best even wachten. Wacht niet te lang, want dan kan de olie weer in wax veranderen en is het effect van de gesmolten massageolie teniet gedaan.
  5. Begin voorzichtig met masseren. Doe eerst een klein stukje van de huid van je partner en kijk of er geen onverhoopte allergische reactie ontstaat. Weet je zeker dat je partner het lekker vindt zonder irritaties, dan kun je verder gaan met masseren.
  6. Ga net zolang door totdat jij of je partner het genoeg vindt! Uiteraard in samenspraak. Je kunt je handen en het lichaam van je partner schoonmaken met een oude handdoek of even kort onder de douche te gaan staan. De huid wordt lekker zacht, zelfs na afspoelen of afwrijven van de olie.
  7. Erotische massagekaarsen zijn geschikt om meerdere malen te gebruiken. Naderhand kun je de massagekaars opbergen met het deksel erop nadat de kaars is afgekoeld. Naarmate de kaars afkoelt verandert de massageolie weer in wax.

Erotische massagekaars kopen voor je vriend of vriendin

Introduceer erotische massage bij je vriend, vriendin, man of vrouw met een massagekaars waarvan het kaarsvet in massageolie verandert! Een massagekaars koop je direct uit voorraad bij Nooitmeersaai. We hebben een groot aanbod heerlijke massagekaarsen voor koppels voor een spannend voorspel. Naast erotische massagekaarsen hebben we ook massagekits die geweldig zijn om te geven en te krijgen.

Bij Nooitmeersaai kun je op allerlei manieren betalen, zoals met iDeal, PayPal en een creditcard. Nadat je een erotische massagekaars voor koppels hebt gekocht zorgen we dat het pakketje discreet en anoniem bij jou wordt bezorgd. We versturen het pakket in een neutrale doos zonder opdruk en vermelden onze naam niet op het verzendetiket en op je bankafschrift.

Alle massagemiddelen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiëne. Wees er daarom zeker van dat het product dat je bestelt de juiste is.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!