ALLE CLITORIS VIBRATORS

Veel vrouwen vinden clitorale stimulatie lekkerder dan vaginale penetratie. Met een clitoris vibrator verwen je je clitoris op een heerlijke manier met orgasmes als gevolg. Bekijk hieronder het aanbod.

Wat is een clitoris vibrator?

Een clitoris vibrator is een sextoy voor vrouwen die zich volledig richt op stimulatie van de clitoris. De clitoris stimulator wordt vlakbij of helemaal tegen de clitoris gehouden. Een vibrator is eenvoudigweg een trillende sextoy: door een vibrator speciaal te maken om de clitoris te stimuleren kun je veel eenvoudiger een orgasme krijgen. Veel vrouwen vinden de clitoris verwennen lekkerder dan penetratie en sommige vrouwen kunnen enkel clitorale orgasmes krijgen.

Voor wie is een clitoris vibrator?

De clitorisvibrator is een sextoy voor vrouwen. Hierbij maakt het niet uit of je nieuw bent in de wereld van sextoys of dat je nachtkastje wat voller is. Een clitorisstimulator is een speeltje die je alleen uitwendig gebruikt en daarom zijn ze perfect geschikt voor vrouwen met een strakkere vagina. Door directe stimulatie van de clitoris is het eenvoudig om een orgasme op te wekken.

Hoe gebruik je een clitoris vibrator?

Hoe je een clitorisvibrator gebruikt is heel eenvoudig. Dit komt omdat de vibrator alleen de clitoris stimuleert en niet ondertussen ook je vagina penetreert. Als je wel een dubbele stimulatie wilt ervaren, bekijk dan eens onze tarzan vibrators.

Voor je begint raden we je aan een houding aan te nemen waar je je het meest ontspannen bij voelt. Ontspanning bij stimulatie is belangrijk, want je kunt betere orgasmes krijgen als je ontspannen bent. Zorg ervoor dat niet zomaar iemand binnen kan komen lopen. Als je voor de eerste keer een clitoris vibrator gebruikt is het verstandig hier ruim de tijd voor te nemen. Zo kun je experimenteren met alle vibratiestanden en te weten komen hoe je de beste clitorale stimulatie krijgt.

Je hebt vrijwel geen glijmiddel nodig; hoogstens een paar druppeltjes die je op je clitoris en de stimulator aanbrengt.

Hoe moet je een clitoris vibrator schoonmaken?

De clitoris is één van de gevoeligste en meest kwetsbare plekjes van het vrouwelijk lichaam. Om je clitoris te beschermen is het essentieel om de clitoris vibrator voor en na elke keer goed schoon te maken. Dit doe je op de volgende manier:

Smeer wat toycleaner op de clitoris stimulator en laat dit even intrekken. Pak daarna een schone doek, tissue of zakdoek en wrijf de vibrator voorzichtig schoon. Niet elke clitorisstimulator is waterdicht en dus moet je oppassen met schoonmaken onder de kraan. Staat er op de verpakking of bij het artikel dat de clitoris vibrator waterdicht is, dan kun je ‘m eerst onder de kraan afspoelen voordat je toycleaner aanbrengt. Toycleaner is een vloeibare substantie die speciaal gemaakt is voor het onderhoud van sextoys.

Een clitoris vibrator kopen

Een clitoris vibrator is één van de spannendste seksspeeltjes op de markt die je spannende orgasmes bezorgt! Een clitoris vibrator kopen doe je snel en voordelig online bij Nooitmeersaai. Als je een heel nieuwe ervaring zoekt en de clitoris wilt stimuleren, dan kun je een luchtdrukvibrator proberen. Ook hebben we leuke vinger vibrators die je eenvoudigweg om je vinger doet waarna je zelf kan kiezen wat je met trillingen verwent.

Als je je bestelling hebt geplaatst verzenden we je pakket op een discrete wijze in een neutrale doos. Onze bedrijfsnaam komt niet terug op het verzendetiket en ook niet op je bankafschrift. Niemand komt er zomaar achter dat je een sextoy gekocht hebt.

Let op! Alle sextoys, waaronder clitoris vibrators, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. Hier proberen we rekening mee te houden door je de meest volledige informatie te geven, zodat de kans wordt verkleind dat je het verkeerde product aanschaft.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!