CADEAUS VOOR HEM

Een erotisch cadeau voor mannen is tegenwoordig niet raar meer! Bekijk hieronder producten die leuk zijn om te geven aan je mannelijke partner.

Wat zijn cadeaus voor hem?

Het geven van een erotisch cadeau zit tegenwoordig steeds minder taboe op. Het wordt steeds normaler om tijdens een avond met z’n tweeën een erotisch cadeau te geven. Een erotisch cadeau kan opwindend werken om het seksleven van jou en je man of vriend een boost te geven.

Aan wie geef je een sexcadeau voor hem?

Geef een erotisch cadeau aan je man, vriend of mannelijke partner als hij openstaat voor een erotisch geschenk. Voor veel mannen kan een sexcadeau namelijk een ongemakkelijk gevoel geven wanneer jullie er niet (genoeg) over hebben gecommuniceerd. Zorg ervoor dat jullie beiden openstaan voor het sexcadeau in kwestie. Een massagekit is vaak een goede keuze als je twijfels hebt.

Wil je een sexcadeau kopen voor je vriend of man maar weet je niet welke? Geef 'm een Nooitmeersaai cadeaubon en laat hem zelf een leuk erotisch geschenk uitkiezen!

Experimenteren met BDSM

Steeds meer koppels experimenteren met BDSM sinds het grote succes van de boeken- en filmreeks Fifty Shades. Met een BDSM bondagekit kun je allerlei accessoires uitproberen die bij BDSM worden gebruikt, zoals een blinddoek, mondknevel, handboeien, halsband en zweepje. In ons assortiment kun je de Master & Slave Bondage Game vinden in paars, beige en magenta: een erotisch spel waarin je steeds wisselt van rol en met elke BDSM accessoire kennis laat maken op een speelse wijze.

Erotische massage gifts

Een massagekit is een erotisch cadeau voor een geweldig voorspel! Een massageset bevat allerlei producten voor erotische massage, zoals massageolie, een massagekaars en geurige glijmiddel. Ze worden het vaakst gebruikt door koppels die een nieuwe kant van erotiek willen ontdekken en door de wat meer ervaren koppels. Je kunt massagekits vinden met diverse geuren die de hele kamer vullen.

Sexcadeau voor hem kopen

Verras je man of vriend met een sexcadeau! Je bestelt een erotisch cadeau direct online bij Nooitmeersaai. Je vindt allerlei leuke erotische geschenken die leuk zijn om te geven en te krijgen. Naast sexcadeaus voor mannen hebben we ook erotische cadeaus voor vrouwen. Zoek je een andere sextoy of erotische accessoire voor je man? Bekijk dan ons grote aanbod cockringen, masturbators en penispompen!

Als je een sexcadeau voor mannen hebt uitgezocht zorgen wij ervoor dat je bestelling discreet bij jou terechtkomt. We plaatsen onze naam niet op je bankafschrift en het verzendetiket. Het pakket wordt verzonden in een effen doos zonder opdruk en we laten de bestelling niet bij de buren bezorgen.

Let op! Alle sexcadeaus kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is namelijk wettelijk bepaald in verband met hygiënemaatregelen. We proberen hierop in te spelen door je volledige informatie te geven zodat de kans kleiner wordt dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!