DROGIST

Wat is een erotisch speeltje zonder een drogist artikel? De drogisterij is zeer belangrijk bij elke sextoy. Erotische drogisterij producten dienen als hulpmiddel bij seks of andere erotische uitingen.

De Nooitmeersaai drogisterij

Bij Nooitmeersaai weten we als geen ander dat de drogisterij onmisbaar is. Hieronder kun je lezen welke verzorgingsproducten en hulpmiddelen bij ons te koop zijn.

Toycleaner

Het gebruik van een sextoy is leuk en lekker. Om ervoor te zorgen dat je speeltje lang meegaat is het belangrijk dat je ‘m goed schoonmaakt. Dit kun je doen met toycleaner. Zorg ervoor dat alle bacteriën zijn gedood voor je het seksspeeltje opnieuw gebruikt. Als alternatief voor toycleaner hebben wij zelfs een speciaal schoonmaaksysteem! De Dorr Sterilisator Toy Cleaner is een systeem waar je jullie speeltje inlegt en dat vervolgens bacteriën snel en effectief doodt met UV licht.

Glijmiddel

Glijmiddel is essentieel bij sextoys en (anale) seks. Het is glad en vloeibaar en wordt vrijwel altijd gemaakt op waterbasis of siliconenbasis. Wij hebben verschillende glijmiddelen van water en siliconen en ook speciale lube met een smaakje en voor anale seks.

Let goed op welk glijmiddel je bestelt! Glijmiddel op waterbasis is huidvriendelijk en kan worden gebruikt bij elk seksspeeltje, maar droogt sneller op dan glijmiddel van siliconen. Gebruik geen glijmiddelen op siliconenbasis bij sextoys van siliconen. Dit kan het speeltje onherstelbaar beschadigen en bacteriën kunnen zich ophopen in de groeven.

Condooms

Geniet van seks maar doe het wel veilig! We hebben een groot aanbod condooms voor elke penis en van topmerken als Durex, Lelo, Manix, Pasante en Control. Elke condoom bevat een kleine hoeveelheid glijmiddel. Wil je een condoom voor anaal of wil je extra veilig zijn tijdens de seks? Neem een extra safe of extra lube.

Dit weet je waarschijnlijk al, maar we willen het toch vermelden: doe geen twee condooms over elkaar heen bij de seks! Het rubber kan schuren en daardoor kunnen de condooms kapot gaan tijdens de daad.

Massageolie / massagekaarsen

Wil je beginnen aan een spannende vrijpartij? Massageolie zorgt ervoor dat de spieren losser worden en dat de gemasseerde zich meer ontspannen voelt. Wij hebben massageolie in allerlei geuren als rozen, vanille, perzik en lavendel. Ook hebben we massagekaarsen, een kaars en massageolie in één met een lage smelttemperatuur die zorgen voor een zijdezachte huid.

Lustopwekkers

Verhoog je libido, verbeter je erectie en stimuleer je seksleven. Als je op zoek bent naar een lustopwekker, dan zit je bij ons goed. We hebben een ruim assortiment lustopwekkers voor mannen en vrouwen! Je vindt lustopwekkers als gel / crème en in tabletten. Genoeg keus om jouw seksleven en dat van je partner een flinke boost te geven.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!