BDSM FIFTY SHADES OF GREY

Speel je favoriete scènes na met de spannende BDSM sextoys van Fifty Shades! Ontdek een andere kant van jezelf en je partner en experimenteer met seksspeeltjes uit de beroemde boeken- en filmreeks van E.L. James.

Fifty Shades of Grey

BDSM is heel lang een groot taboe geweest. Een activiteit die je uitvoert in een donkere SM kelder met opgehangen personen en de grootste zwepen. Nadat de wereldberoemde boeken- en filmreeks Fifty Shades werd uitgebracht door E.L. James veranderde dit beeld compleet. De wereld is veel meer open gaan staan voor de hardere varianten van seks. Waar vroeger alleen gespecialiseerde winkels BDSM producten verkochten, zijn BDSM sextoys nu veel normaler geworden. 

Het duurde niet lang voordat er een lijn met seksspeeltjes werd gemaakt die allemaal gebruikt zijn in Fifty Shades. Deze mogen de naam van Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Freed en Fifty Shades Darker dragen omdat deze zijn goedgekeurd door de schrijfster E.L. James zelf. Met de Fifty Shades sextoys kun je scènes naspelen uit de boeken- en filmreeks. De speeltjes met het Fifty Shades logo zijn persoonlijk goedgekeurd door de schrijfster en staan garant voor veiligheid en kwaliteit. 

Fifty Shades BDSM sextoys

De BDSM sextoys en hulpstukken van Fifty Shades zijn direct herkenbaar. Vrijwel alle producten van dit merk bevatten namelijk een zwarte / grijze tint en het beroemde logo vind je terug op elk seksspeeltje. Als je een Fifty Shades seksspeeltje voor het eerst in handen hebt voel je de kwaliteit. Satijnen blinddoeken, zijde bondagetouw of een leren spreaderstang: bij elk product is het beste materiaal gebruikt om jou het beste en meest realistische gevoel te geven. Net alsof je zelf Christian Grey of Anastasia Steele bent! 

Je kunt de sextoys van Fifty Shades combineren met een glijmiddel op waterbasis.

Welke Fifty Shades sextoys zijn er?

De Fifty Shades sextoys lopen zeer uiteen. Als het om BDSM gaat zijn er o.a. blinddoeken, handboeien, tepelklemmen en bondagetouw verkrijgbaar. Verder hebben wij een groot aantal normale Fifty Shades sextoys die niets te maken hebben met BDSM, zoals spannende tarzan vibrators, vibrerende cockringen en erotische kaartspellen. De kans is groot dat je een seksspeeltje die je tegenkomt uit Fifty Shades in ons assortiment terugvindt.

Fifty Shades sextoys onderhouden

De meeste Fifty Shades sextoys zijn gemaakt van siliconen. Deze zijn het makkelijkst schoon te maken. Was je SM toy eerst af met warm water. Spuit vervolgens wat toycleaner op je sextoy en laat dit even intrekken. Dep ‘m daarna goed droog en schoon met een schone doek. Dit is de meest grondige manier. Toycleaner is speciaal gemaakt om seksspeeltjes schoon te houden. Maak je sextoy voor en na elke sessie schoon.

Is je seksspeeltje niet gemaakt van siliconen? Bekijk dan de instructies bij het product zelf. De kans is ook aanwezig dat schoonmaakinstructies op de verpakking van het product staan. 

Fifty Shades BDSM sextoys kopen

Alle Fifty Shades BDSM toys koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! We leveren je nieuwe SM sextoy direct uit voorraad. Ook vind je bij ons een groot aantal andere producten van Fifty Shades waarmee je de scènes kan naspelen uit de boeken en films. 

Als je een seksspeeltje of BDSM product bestelt is discretie zeer belangrijk. We behandelen je bestelling met de grootste zorg en uiterst discreet. We zorgen ervoor dat onze naam niet op de buitenzijde van je pakket komt te staan en op je bankafschrift zul je een neutrale naam vinden.

Let op! Alle sextoys, inclusief soft bondage toys, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk verplicht i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er daarom helemaal zeker van dat het product bij je past en lees goed de beschrijving van het artikel door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!