BIOLOGISCHE GLIJMIDDELEN

Zoek je een glijmiddel met alleen natuurlijke ingrediënten? Biologisch glijmiddel wordt gemaakt op waterbasis en bevat geen dierlijke stoffen. Bekijk ze hieronder!

Wat is biologisch glijmiddel?

Glijmiddel is een vloeibare substantie die in de erotiek wordt gebruikt om penetratie eenvoudiger, lekkerder en minder pijnlijk te maken omdat het glijvermogen verbetert. Biologisch glijmiddel is glijmiddel dat alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat! Voor steeds meer mensen is het heel belangrijk om alleen natuurlijke producten te gebruiken vanwege hun levenswijze, idealisme of geloofsovertuiging. Voor anderen is natuurlijk glijmiddel een must omdat ze geen allergische reacties veroorzaken. Biologische glijmiddelen kunnen organische ingrediënten als quinoa, haver en groene thee bevatten die je zintuigen verbeteren.

Voordelen van biologisch glijmiddel

Biologisch glijmiddel heeft een aantal voordelen. We leggen ze je hieronder uit.

  1. Biologisch glijmiddel is vegan omdat het geen dierlijke ingrediënten bevat. Biologisch glijmiddel wordt dan ook vegan glijmiddel genoemd. Hierdoor is biologisch glijmiddel voor niemand een issue.
  2. Biologisch glijmiddel wordt gemaakt op waterbasis. Het voordeel hiervan is dat je het kunt combineren met elk condoom en met elke sextoy, ongeacht van welk materiaal deze gemaakt zijn.
  3. Biologisch glijmiddel is hypoallergeen. Heb je bijvoorbeeld een latexallergie of ben je allergisch voor siliconen, dan kun je nog steeds veilig glijmiddel met natuurlijke ingrediënten gebruiken.
  4. Biologisch glijmiddel bevat geen parabenen. Parabenen zijn chemische samenstellingen die vaak in verzorgingsproducten zitten. Deze kunnen irritatie van de huid veroorzaken.
  5. Biologisch glijmiddel is eenvoudig uitwasbaar. Heb je glijmiddel gemorst op je nieuwe bank of dekbed, dan kan dit eenvoudig worden verwijderd.

Hoe gebruik je biologisch glijmiddel?

Je gebruikt vegan glijmiddel hetzelfde als elk ander glijmiddel. Breng voldoende glijmiddel aan op je intieme delen en eventueel op je sextoy, condoom of geslachtsdeel van je partner. Alle biologische glijmiddelen zijn gemaakt op waterbasis; dit droogt wat eerder op dan glijmiddel op siliconenbasis maar is iets goedkoper. Het kan zijn dat je af en toe bij zult moeten spuiten; de huid neemt immers glijmiddel op waterbasis op. Als je na je vrijpartij of masturbatie onder de douche staat spoelt het glijmiddel eenvoudig weg.

Biologisch glijmiddel kopen

Ben je op zoek naar een glijmiddel zonder dierlijke of chemische ingrediënten? Biologisch glijmiddel koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! Je kunt bij ons terecht voor alle glijmiddelen, zoals glijmiddel op waterbasis en glijmiddel op siliconenbasis. Ook hebben we allerlei glijmiddelen met een smaakje voor als je iets nieuws wilt proberen.

Wanneer je je nieuwe glijmiddel hebt uitgezocht zorgen we ervoor dat je gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Bovendien komt onze naam niet op de doos, het verzendetiket en je bankafschrift te staan. We laten je pakketje niet bij de buren bezorgen.

Let op! Alle glijmiddelen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie. We proberen hier rekening mee te houden door je de meest volledige informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!