VAGINAPOMPEN

Pomp je vagina heerlijk op en maak je schaamlippen extra gevoelig! Een vaginapomp zuigt de vagina vacuüm en zorgt zo voor een verbeterde bloedtoevoer. Bekijk hieronder onze vaginapompen.

Wat is een vaginapomp?

Een vaginapomp wordt ook pussypump of vaginazuiger genoemd en is een pomp die je op de vagina zet om deze op te laten zwellen. Ze bestaan uit twee delen: een (hand)pomp en een zuiger waarmee je de vagina vacuüm zuigt. Het resultaat is dat je schaamlippen en de rest van de vagina gevoeliger worden en dat de bloedtoevoer verbetert. Door het gebruik van een pussy pump wordt de vagina strakker omdat de vagina opzwelt.

Voor wie is een vaginapomp?

Een vaginapomp is een sextoy voor vrouwen waarmee je zelf kunt kiezen hoe ver je wilt gaan. Hierbij maakt het niet uit of je al wat seksspeeltjes hebt versleten of dat je net begint. Doordat de vagina veel gevoeliger wordt, gebruiken veel vrouwen de pussypump bij een heerlijke masturbatiesessie. De pussypump wordt ook in de BDSM gebruikt omdat het echt een speeltje is waarmee je je grenzen kunt verleggen. In combinatie met andere BDSM accessoires als een zweepje of blinddoek kun je intense pijngevoelens en stimulatie realiseren.

Hoe gebruik je een vaginapomp?

Een vaginapomp is best eenvoudig in gebruik. Het is raadzaam even de volgende stappen na te lopen om de meest comfortabele manier te vinden bij de eerste keer.

  1. Maak de buitenzijde van je pussypump vochtig. Doe dit bij voorkeur met glijmiddel, want je wil niet dat een vacuümpomp gaat schuren over de huid. De meeste vaginapompen zijn gemaakt van siliconen: gebruik hierbij glijmiddel op waterbasis.
  2. Ga in een voor jou comfortabele houding liggen. Meestal is dit op je rug of onderuitgezakt met je benen wijd. Zorg dat niet zomaar iedereen naar binnen kan komen lopen.
  3. Zorg dat de kamp van de pomp goed op de huid is aangebracht. Er moeten geen plaatsen meer zijn waar lucht doorheen kan, want dat doet de zuigkracht van het vacuüm teniet.
  4. Begin voorzichtig met pompen door het handpompje in te drukken of de knoppen te bedienen. Enkele vaginapompen hebben een automatische zuigfunctie. Je zult merken dat er langzaam lucht uit het kapje wordt gezogen. De vagina zal opzwellen.
  5. Stop op tijd; ga zeker niet te lang door. Je vagina wordt extreem gevoelig. Het is de bedoeling dat je je grenzen leert kennen en deze verlegt, maar niet dat je direct over je grens heen gaat.
  6. Laat de lucht ontsnappen als je klaar bent met het ventieltje of druk op de Release-knop. Bij de automatische vaginapomp is dit vaak een knop met de letter R.
  7. Verwijder nu de pomp van je vagina. Je zult een mooie gezwollen vagina zien.

Meest gestelde vragen over de vaginapomp

De vaginapomp is een seksspeeltje die je misschien nog niet goed kent. Hieronder hebben we een paar vragen geselecteerd die je mogelijk hebt.

Hoe voelt de vagina aan bij een vaginapomp?

Dit kan voor iedere vrouw anders zijn, omdat de ene vrouw een meer gevoelige vagina heeft dan de ander. Over het algemeen zal je vagina, je schaamlippen en clitoris heel intens aanvoelen in het begin. In het begin zal vooral je clitoris geprikkeld worden en sommige vrouwen kunnen een clitoraal orgasme ervaren. Wanneer je verder gaat met pompen zwelt de hele vagina op, dus ook de schaamlippen die dan enorm gevoelig worden. Een vagina kan pijn gaan doen met een vaginapomp; stop meteen als dit gebeurt.

Hoe lang blijft mijn vagina opgezwollen?

Dit is afhankelijk van hoe ver je de vagina hebt opgepompt. Je vagina zal meteen minder gezwollen worden als je stopt met pompen. Na een paar uurtjes is de meeste zwelling verdwenen en de volgende dag zal alles weer normaal zijn.

Kan je een vaginapomp ook ergens anders gebruiken?

Gebruik een pussypump alleen voor de vagina en niet voor andere lichaamsdelen. Een vaginapomp is alleen gemaakt voor de vagina en heeft een vorm die precies om de vagina past. Als je bijvoorbeeld je tepels wil laten opzwellen raden we tepelzuigers aan. Deze kun je hier vinden.

Hoe onderhoud je een vaginapomp?

De vagina is één van de meest kwetsbare lichaamsdelen van de vrouw. Het onderhoud van je vaginale sextoys is daarom belangrijk. We raden je aan je sextoys voor en na elke keer grondig te reinigen, want er kunnen toch stofjes en vuiltjes op de speeltjes komen. Ook wanneer je je seksspeeltjes afgesloten bewaart in een donkere omgeving. Het reinigen van je vaginapomp doe je op de volgende manier:

Vaginapompen zijn bijna altijd gemaakt van plastic of siliconen. Deze materialen kun je schoonmaken met (warm) water en ongeparfumeerde zeep. Als je geen lichaamsstoffen meer ziet kun je denken dat de pussy pump schoon is, maar dit hoeft niet zo te zijn. De raden je aan erna nog toycleaner te gebruiken, een substantie voor het reinigen van erotische speeltjes. Smeer ‘m in met toycleaner en laat het even intrekken. Wrijf de pomp daarna goed droog en schoon met een schone doek of zakdoekje.

Een vaginapomp kopen

Vaginapompen zijn gemaakt voor de vrouw die haar vagina extra gevoelig wilt maken! Een vaginapomp kopen doe je direct online bij Nooitmeersaai. We hebben ook andere vagina toys in ons assortiment, zoals vibrerende eitjes en vaginaballetjes.

Wanneer je een erotisch artikel aanschaft, is het belangrijk dat het discreet jouw kant op komt. We versturen je bestelling in een neutrale doos zonder opdruk. Onze naam komt niet terug op je verzendetiket en op je bankafschrift.

Let op! Alle sextoys, waaronder vaginapompen, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald op basis van hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie. We proberen hier rekening mee te houden door je de meest uitgebreide informatie te geven bij elk product, zodat de kans klein is dat je het verkeerde product koopt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!