ALLE G-SPOT VIBRATORS

De G-spot is één van de gevoeligste plekjes in de vagina. Stimuleer je G-spot met een voorgevormde G-spot vibrator en beleef de heftigste orgasmes!

Wat is een G-spot vibrator?

Een G-spot vibrator is een vaginale sextoy voor vrouwen waarmee je de G-spot stimuleert, een gevoelig plekje zo’n 3 tot 5 centimeter in de vagina. De G-spot is een plekje dat ontdekt is door en vernoemd naar Dr. Ernst Gräfenberg, dat zich aan de bovenzijde van de vrouwelijke intieme zone bevindt. De G-spot is een plekje dat sponsachtig aanvoelt en opzwelt wanneer je opgewonden bent. Veel vrouwen vinden het stimuleren van de G-spot lekkerder dan normale penetratie en vinden het eenvoudiger om een orgasme te bereiken.

De G-spot vibrator heeft een gebogen vorm zodat vrouwen eenvoudiger hun G-spot kunnen bereiken en stimuleren. Normale vibrators hebben vaak een rechte of licht gebogen vorm die meer zijn gericht op vaginale penetratie.

Welke soorten G-spot vibrators zijn er?

Er zijn een paar soorten G-spot vibrators die we onderscheiden. De meest voorkomende zijn deze:

Klassieke G-spot vibrator

De klassieke G-spot vibrator is een heerlijke sextoy voor vrouwen die de normale vibrator combineert met een iets gebogen schacht of kop. 

Tarzan vibrator

Een tarzan vibrator is een sextoy voor vrouwen die de vagina en de clitoris tegelijk stimuleert. Sommige tarzan vibrators bevatten een gebogen kop. Een G-spot tarzan combineert de voorgevormde kop met een clitorisstimulator voor intense stimulatie.

Duo vibrator

Een duo vibrator is een sextoy voor koppels die gedeeltelijk bij de vrouw op de clitoris wordt geplaatst en een ander dun gedeelte in de vagina aan de bovenzijde. Er blijft ruimte genoeg over voor de man om te penetreren. Met een duo vibrator kun je ook je G-spot stimuleren door trillingen.

Kenmerken van G-spot vibrators

G-spot vibrators kunnen een paar kenmerken hebben waardoor deze zich onderscheiden van andere vibrators. Hieronder lees je welke dit zijn.

Gebogen kop

Dit is een kenmerk dat elke G-spot vibrator heeft. De gebogen kop is dé manier om een G-spot vibrator te onderscheiden. De kop en/of de schacht is gebogen waardoor je de vibrator kunt vasthouden en de G-spot kunt bereiken zonder moeite.

Ribbelpatroon

De meeste G-spot vibrators bevatten een ribbelpatroon op de bovenkant waardoor je bij elke beweging ook de schaamlippen en de binnenzijde van je vagina kunt stimuleren. Het ribbelpatroon kan variëren van grote ribbels (een beetje als kralen) tot zeer kleine.

Waterdicht

Vrijwel elke G-spot vibrator is waterdicht, waardoor je ze ook in bad of onder de douche kunt gebruiken. Als de G-spot vibrator waterdicht is vermelden we dit in de specificaties van het product. Verwijder wel de batterijen voor je ‘m gaat schoonmaken.

Hoe gebruik je een G-spot vibrator?

Wanneer je een G-spot vibrator gaat gebruiken is het verstandig om dit voorzichtig te doen, zeker als het de eerste keer is. Je kunt de onderstaande stappen volgen voor G-spot vibrators die je vaginaal inbrengt.

  1. Neem een positie aan dit voor jou comfortabel aanvoelt. Dit is afhankelijk van je eigen wensen. Bij een G-spot vibrator is dit meestal niet op je zij maar onderuit gezakt met de benen wijd. Een G-spot vibrator heeft een gebogen vorm en kan dus beter de G-spot bereiken dan normale vibrators; zorg er daarom voor dat je de vibrator eenvoudig kunt blijven vasthouden terwijl je de bovenzijde van je vagina stimuleert.
  2. Neem rustig de tijd, zeker bij de eerste keer. Zorg dat je ontspannen bent, want dan is het veel eenvoudiger om een heerlijk orgasme te krijgen. Je vagina maakt meer natuurlijk vocht aan, waardoor je G-spot stimuleren een stuk eenvoudiger wordt. Zorg ervoor dat niemand zomaar binnen kan komen lopen als je net je vagina aan het verwennen bent.
  3. Zeker wanneer je vagina niet zo veel natuurlijk vocht aanmaakt is het handig om glijmiddel te gebruiken. Smeer een beetje glijmiddel op de vagina en op de top van je G-spot vibrator; bij het inbrengen wordt het glijmiddel verdeeld over de schacht. Glijmiddel heeft als voordeel dat je veel minder last zult krijgen van wrijving. De meeste G-spot vibrators zijn gemaakt van siliconen. Bij siliconen vibrators raden we je glijmiddel op waterbasis aan, want glijmiddel op siliconenbasis kan het speeltje poreus maken en beschadigen.
  4. Zeker bij de eerste keer is het aan te raden voorzichtig te zijn met inbrengen. Duw je G-spot vibrator er pas in als het helemaal goed voelt. Je hoeft de G-spot vibrator minder ver vaginaal in te brengen dan normale vibrators. Vrijwel elke G-spot vibrator heeft meerdere vibratiestanden, waardoor je goed kunt experimenteren en kunt ervaren wat jij het lekkerst vindt.
  5. Als je klaar bent en genoten hebt van een aantal orgasmes is het belangrijk de vibrator langzaam te verwijderen.
  6. Maak je G-spot vibrator na je masturbatiesessie direct weer schoon. Hoe je een G-spot vibrator schoonmaakt kun je hieronder lezen.

Hoe moet je een G-spot vibrator schoonmaken?

De vagina is één van de gevoeligste en meest kwetsbare plekjes van het vrouwelijk lichaam. Hierdoor is het belangrijk je sextoys voor en na elk gebruik goed te reinigen. Sextoys kunnen namelijk altijd vuil aantrekken, zelfs wanneer je ze hebt opgeslagen in een donkere en afgesloten omgeving.

Verwijder de batterijen voor je begint met schoonmaken. De meeste G-spot vibrators zijn gemaakt van siliconen: deze kun je schoonmaken door ze eerst even onder de kraan te houden totdat je geen vuiltjes meer ziet. Gebruik geen geparfumeerde zeep bij het schoonmaken. Spuit daarna wat toycleaner op de vibrator en laat dit een minuutje of wat intrekken. Je kunt je G-spot vibrator nu schoonwrijven met een droog en schoon doekje.

Een G-spot vibrator kopen

Je G-spot stimuleren is enorm opwindend en lekker! Een G-spot vibrator van siliconen of van andere materialen koop je direct online bij Nooitmeersaai. Als je een heel nieuwe ervaring zoekt kun je ook een clitorisvibrator proberen, een vibrator die met luchtpulsen of roterende tongen je clitoris op een heerlijke manier verwent. Speciaal voor je G-spot hebben we ook de G-spot dildo, een niet-trillende sextoy die is voorgevormd om je G-spot te bereiken.

Bij ons is privacy van onze klanten essentieel. We versturen de G-spot vibrator discreet in een neutrale doos, zorgen dat onze naam niet op het verzendetiket staat en laten onze naam niet terugkomen op je bankafschrift. Bovendien wordt je pakket niet bij de buren bezorgd.

Alle sextoys waaronder alle vibrators kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk zo bepaald. We proberen hier rekening mee te houden door je de meest volledige informatie te verschaffen bij elke G-spot vibrator.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!