FIFTY SHADES GREY

Heb je samen met je partner de Fifty Shades films gezien en de boeken gelezen? Speel samen alle scènes na met de spannende sextoys van Fifty Shades! Bekijk ze hieronder.

Fifty Shades of Grey

Voor veel koppels is Fifty Shades een bron van inspiratie geweest om hun seksleven (en ook hun relatie) te verbeteren. Het duurde niet lang voordat er allerlei seksspeeltjes en BDSM toys werden geproduceerd die allemaal in de boeken en films van Fifty Shades voorbij zijn gekomen. Onder de vlag en naam Fifty Shades, goedgekeurd door schrijfster E.L. James, is er een zeer populaire lijn met erotische producten verschenen.

BDSM voor koppels

BDSM is heel lang een taboe geweest bij de meeste stellen. BDSM werd lang geassocieerd met donkere SM kelders, grote zwepen en volledige maskers. Na het uitbrengen van de eerste film van Fifty Shades, Fifty Shades of Grey, is dit beeld veranderd. De meeste Fifty Shades sextoys zijn gemaakt met het doel koppels te laten kennismaken met BDSM en hun seksleven een boost te geven. Veel stellen die samen de film hebben gezien namen dan ook het besluit te gaan experimenteren met een hardere kant van erotiek. 

Fifty Shades sextoys voor koppels

Alle Fifty Shades sextoys en erotische hulpstukken zijn te gebruiken door koppels of met het doel erotiek met je partner te verbeteren. Zo vind je bijvoorbeeld duo cockringen, blinddoeken, bondagetouwen, handboeien en massageolie. 

Elke sextoy en erotisch hulpstuk van Fifty Shades is direct herkenbaar. Je vindt het beroemde logo op elk speeltje terug. De zwarte / grijze tint komt bij vrijwel alle producten voor. Bovendien worden Fifty Shades sextoys prachtig verpakt. In sommige gevallen krijg je er een handig opbergzakje bij, uiteraard ook met het beroemde Fifty Shades logo erop.

Bij elke Fifty Shades sextoy is het beste materiaal gebruikt om jou en je partner het beste gevoel te geven tijdens jullie sexcapades. Zo is een Fifty Shades of Grey blinddoek gemaakt van satijn, is een Fifty Shades Freed bondagetouw van zijde en een Fifty Shades of Grey duo cockring van siliconen gemaakt. Dit is gedaan zodat je perfect kunt ervaren hoe het is om Christian Grey of Anastasia Steele te zijn!

Fifty Shades sextoys schoonmaken

Als je een Fifty Shades sextoy of BDSM hulpstuk in huis hebt moet je ‘m goed onderhouden. Het zijn prachtige producten die het waard zijn vaker te gebruiken. Door je sextoys goed te onderhouden verleng je de levensduur en is dit hygiënischer voor jou en je partner.

We hebben een ruime hoeveelheid Fifty Shades sextoys en de meeste hiervan zijn gemaakt van siliconen. Siliconen zijn zacht en flexibel. Je kunt siliconen sextoys schoonmaken door ze eerst onder warm water af te spoelen en daarna toycleaner te gebruiken. Je kunt het Fifty Shades sexspeeltje schoonwrijven met een droge en schone doek. 

Niet elk product is gemaakt van siliconen. Heb je bijvoorbeeld een zijde bondagetouw of satijnen blinddoek, bekijk dan de instructies bij het product zelf. Wanneer er schoonmaakinstructies op de productverpakking staan is het verstandig deze te volgen.

Fifty Shades sextoys kopen

Zoek je een hoge kwaliteit sextoy of accessoire voor jou en je partner? Alle Fifty Shades sextoys voor koppels met het beroemde logo koop je direct bij Nooitmeersaai! Hiernaast vind je bij ons diverse erotische cadeaus voor de spannende avondjes met z’n tweeën. Zoek je een leuke sextoy om weg te geven, maar weet je niet welke? Met de Nooitmeersaai cadeaubon geef je de keuze aan de ontvanger.

Wanneer je een Fifty Shades speeltje hebt gekocht zorgen wij ervoor dat je pakket zo discreet en anoniem mogelijk bij jou wordt bezorgd. We sturen je bestelling in een neutrale doos zonder erotische uiting en opdruk. Op het verzendetiket en je bankafschrift zie je geen Nooitmeersaai staan maar ‘Business Today’. We laten je pakket niet bij de buren bezorgen.

Bij sextoys is het helaas niet altijd mogelijk deze te retourneren. Alle sextoys, massagemiddelen en glijmiddelen kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald in verband met hygiëne. We proberen je de beste en meest volledige informatie te verschaffen zodat de kans het kleinst is dat je het verkeerde bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!