ALLE SILICONEN VIBRATORS

Geniet van een trillende vibrator gemaakt van zijdezachte siliconen! Ze zijn vrij van schadelijke stoffen en eenvoudig schoon te maken. Bekijk hieronder alle siliconen vibrators.
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Wat is een siliconen vibrator?

Een siliconen vibrator is een trillende sextoy die gemaakt is van zijdezachte siliconen. Siliconen seksspeeltjes zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn eenvoudig schoon te maken. De meeste vibrators zijn gemaakt van siliconen. Wanneer je allergisch bent voor rubber of latex kun je gaan voor siliconen. De hypoallergene vibrator kan enorm veel verschillende formaten en vormen hebben.

In vergelijking met andere materialen als PVC, ABS (plastic) en rubber komt de vibrator van siliconen het beste uit. Het is een sterk en duurzaam materiaal dat lang mee kan gaan als je je sextoy goed onderhoudt. Bovendien is het een niet-poreus materiaal dat geen vuil vasthoudt. Als je een vibrator van silicone hebt is dit ook een latexvrije vibrator, want siliconen bevatten geen weekmakers.

Welke soorten siliconen vibrators zijn er?

Siliconen is het meest gebruikte materiaal bij vibrators. Er zijn een aantal vibrators die het meest voorkomen.

Klassieke siliconen vibrator

De klassieke vibrator is een trillende sextoy die wordt gebruikt voor stimulatie van de vagina of clitoris. Ze hebben een eenvoudig recht design en één of meer trilstanden. Door een klassieke vibrator te combineren met siliconen materiaal wordt je normale vibrator heerlijk zacht.

Siliconen tarzan vibrator

Een tarzan vibrator is een vibrator die uitsluitend voor vrouwen wordt gemaakt. De tarzan is de populairste vibrator momenteel op de markt. Het seksspeeltje bestaat uit een normale vibrator met schacht en een uitstekend deel waarmee je je clitoris kunt stimuleren. Vrijwel elke tarzan vibrator is gemaakt van siliconen.

G-spot vibrator

Een G-spot vibrator is een vibrator die speciaal is gevormd om de G-spot te bereiken, een gevoelig plekje aan de bovenzijde van de vagina, tussen 3 en 5 cm diep. De G-spot vibrator heeft altijd een gebogen ontwerp en soms ook een geribbeld motief zodat je de G-spot kunt stimuleren terwijl je de vibrator heen en weer beweegt.

Duo vibrator

Een duo vibrator is een seksspeeltje voor heteroseksuele koppels. De vrouw zet de duo vibrator aan de bovenzijde van de vagina zodat de clitoris wordt gestimuleerd met opwindende vibraties. De dunne onderzijde gaat in de vagina, waardoor ook de man vibraties voelt tijdens de penetratie.

Voor wie is een siliconen vibrator?

Een silicone vibrator is gemaakt voor iedereen die wil genieten van een spannend trillend seksspeeltje. Veel vrouwen hebben één of meer sextoys in hun nachtkastje liggen en de meeste daarvan zijn waarschijnlijk de dildo en de vibrator. De vibrator van siliconen is de zachtste vibrator die je zult vinden. Het maakt niet uit of je een eerste vibrator uitkiest of dat je al een aantal sextoys hebt versleten.

Ga je een eerste vibrator kopen? Dan raden we je aan om een zachte vibrator van siliconen te nemen in een bescheiden formaat. Beter iets te klein dan iets te groot. Je kunt later een grotere vibrator kopen als je het gevoel hebt op de vibrator te zijn uitgekeken. De meeste vibrators uit ons assortiment zijn gemaakt van siliconen en dus lopen ze enorm uiteen in lengte, breedte, type, vorm en kleur. Voor de beginner hebben we mini vibrators die je ook mee kunt nemen op reis.

Voor degene die ervaren is met vibrators kun je wat nieuwe dingen proberen. Zo zijn er siliconen vibrators met een clitorisstimulator: tarzan vibrators genoemd. Bovendien zijn er G-spot vibrators voor het gevoeligste plekje in de vagina. Binnen de siliconen vibrators hebben we ook sextoys met een groter formaat voor een extra gevuld gevoel.

Hoe gebruik je een siliconen vibrator?

Als je een siliconen vibrator gebruikt is het belangrijk om dit voorzichtig te doen - zeker als het de eerste keer is. Je kunt de onderstaande stappen volgen voor siliconen vibrators die je moet inbrengen in de vagina. Heb je een siliconen luchtdrukvibrator of clitorisvibrator, dan zijn stap 3 en 4 niet van toepassing.

 1. Neem een comfortabele positie aan. Dit is afhankelijk van het type vibrator en van je persoonlijke voorkeur. Meestal is dit iets onderuitgezakt met de benen wijd zodat je de vibrator eenvoudig in kunt brengen.
 2. Zeker bij de eerste keer raden we aan om de tijd te nemen zodat je goed kunt experimenteren. Zorg dat je ontspannen bent en dat niet zomaar iemand binnen kan lopen. Als je ontspannen bent is het eenvoudiger om een lekker orgasme te krijgen. Je vagina maakt dan meer natuurlijk vocht aan en er zijn minder spiercontracties die voor een verkrampend gevoel kunnen zorgen.
 3. Gebruik glijmiddel, maar alleen glijmiddel op waterbasis! Bij siliconen vibrators raden we je af om glijmiddel op siliconenbasis te nemen, want dat kan het speeltje beschadigen en poreus maken. Smeer een beetje glijmiddel op waterbasis op de vagina en op de top van je zachte vibrator. Bij het inbrengen wordt het glijmiddel verdeeld over de schacht. Glijmiddel heeft als voordeel dat je geen last kan krijgen van wrijving en het helpt je om de vochtbalans op peil te brengen. Je kunt glijmiddel eenvoudig rechts bij elke vibrator meebestellen.
 4. Wees voorzichtig met inbrengen. Duw je nieuwe siliconen vibrator er pas dieper in als het voor jou helemaal goed voelt. Je kunt experimenteren met alle vibratiestanden en zelf ervaren wat jij het lekkerst vindt. Sommige vibrators van siliconen hebben een memory-functie waardoor ze jouw laatst gebruikte stand onthouden. Wanneer je klaar bent en een aantal heerlijke orgasmes hebt gehad, is het belangrijk de vibrator langzaam te verwijderen. 
 5. Maak de vibrator na de masturbatie direct schoon. Hoe je een siliconen vibrator het best schoonmaakt lees je hieronder.

Hoe moet je een siliconen vibrator schoonmaken?

De vagina, clitoris en de anus zijn gevoelige en kwetsbare plekjes waar veel zenuwuiteinden samenkomen. Hierdoor is het ontzettend belangrijk om je vibrator te reinigen voor en na gebruik. Sextoys kunnen namelijk toch stofjes op zich krijgen, zelfs wanneer deze afgesloten zijn opgeslagen. 

Wanneer je een siliconen vibrator hebt die werkt op batterijen raden we je aan deze te verwijderen voor je deze schoonmaakt. Vibrators van siliconen kun je schoonmaken door ze eerst even onder de kraan te houden totdat je geen vuiltjes meer ziet. Spuit daarna toycleaner op de vibrator en laat dit een minuutje intrekken. Je kunt nu je siliconen sextoy schoonwrijven met een droge en schone doek of zakdoek.

Een siliconen vibrator kopen

Een silicone vibrator is een spannend zijdezacht en trillend seksspeeltje waarmee je alle kanten op kunt! Een hypoallergeen vibrator bestel je snel online bij Nooitmeersaai. Zoek je een heel nieuwe ervaring? Dan kun je een luchtdrukvibrator proberen: een sextoy voor vrouwen die de clitoris stimuleert met luchtpulsen. Wanneer je een vibrator zoekt die er wat meer als een echte penis uitziet is een realistische vibrator een aanrader. 

We verzenden je nieuwe siliconen vibrator discreet in een neutrale doos zonder opdruk. Op het verzendetiket en je bankafschrift komt onze naam niet terug. Niemand kan zomaar te weten komen dat je een sextoy gekocht hebt totdat je het zelf vertelt.

Alle vibrators, waaronder dus ook siliconen vibrators, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We houden hier rekening mee door je de meest volledige informatie te verschaffen bij elke vibrator.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!